Baktım bütün BMW hep başka bir sıkıntı ya pert ya da etek altı diyor tavan hariç boyalı 😶
2 ay
Cevap
8Cevap
Almam, çok sorunlu arabalar. Boya ve değişenden ziyade motor ve elektronik aksam problemleri beni epey zorlar.
Galeriden alma. İkinci sahibinden bile alma ilk sahibinden bulursan ve dizelini bulursan al. F30 kasa 320d ler alinabilecek en iyi arabalardan biridir. Ama yine de ben olsam almam cunku aldiginda drift yaomadan duramiyorsun ve cezalar cok arttı
Çok param varsa alırım ama bir araba alacak şansım varsa zannetmiyorum
BMW dışında Honda düşündüm onlarda bir farkı yok
Toyota da çok mantıklı masrafsız araç
Evet mazdanın 635 mi öyle Birsey olması lazım otomatik ve manuel olarak şekilde vardı ama işte karacası sıkıntı
Aynen ondan bahsediyorum
Butcene bagli. Ornek 3-3.5m ye bakıyosan alınır. Ama 500-1m bakıyosan alınmaz
Anladım teşekkür ederim abim
Rica ederim kankam
BMW ve Honda civic temiz bulması biraz zordur
Honda accord alıcam oda km çok yüksek yani iki araçda sıkıntı
Accord bulursan American olanı al euro accord yani İngiltere üretimi parçalar sıkıntılı hangi yıllarda üretildiğini ve kasa kodunu unuttum tahminim 2005 modellerden bahsediyorsun
2011 model olanlar daha hoş göze gözüküyor ful paket ama işte km sorunu
Birazda makam aracı olarak kullanıldı bazı kurumlar müdürlere makam aracı olarak tahsis etti o yüzden şahıstan düşük km bulmak şans işi
Haaa ondan yüksek km de
Düzgün model alırsan alınır aq gidipte 1 milyonluk bakıyorsan hepsi hurda
1 milyonlukta deyil aq alt seviyedekiler 500bin gibisinden
Aq daha da kötü sakın bulaşma 300 bin km altı yoktur çakal kasa hepsi
Şanzıman motor diferansiyel elektrik tesisatı pert onların aq
İşte ondan dolayı korkuyorum ama dedin gibi hiç yaklaşmamız lazım
Teşekkür ediyorum abin
Rica ederim abicim bütçene uygun arıza yapmayan araba modellerine bak
şu an toyata mantıklı ama sende öneride bulunucan araç varsa onada bakım
Knk o paraya Clio var mı bilmiyorum ama parçası çok olan bir araç clio Hyundai larda sağlam olur derler
Teşekkür ederim
Rica ederim başka araba sormak istersen burdayım
Eski modelleri alınmaz.
Yok ben fakir dogum
Zenginin hayali olmaz ki biz de fakiriz
Demode artık
Öyle ama hoş gözüküyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
BMW keyif işidir bunu baştan söyleyeyim 🚗🔥 Sürüş hissi, yol tutuşu, o direksiyon tepkisi var ya insanı bağlar. Ama ikinci elde gerçekten temizi denk gelmezse üzebilir. Pert kaydı, şase işlem, tavan hariç boyalı mevzuları riskli işler. Özellikle şase ve airbag konusu ciddi baktırılmalı.
Ben olsam ekspertiz raporu tertemiz olmayan araca yanaşmam. BMW alınır ama sabırla temizini bulursan alınır 💸✨ Acele edersen masrafla tanışırsın.