3 ay
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Araba için ilişki düşünen zaten bellidir öylesine 4 adım yanıma sokmam
Arabam yok ama 2 tane evim var. İstesem 10 tane de sıfır km araba alırım. Arabasi olan zengindir diye de bir kural yok Bizim Türklerin otomobil sevdası hiç bitmez olay bu.
Benimde 2 tane arabam bir tane motorum var baba parasiyla almadim
Anlatamazsin bu işsizlere
Fakir de degil bunlar tembel
Hayırdır la malın la mi övünüyor sun 😅😅gel ben sana mal göstermeyim araba motor değil
@Muhammet35354270 ben bunun yaşına inanmıyorum dünyadan habersiz olması bu genç yaşta çok rezil çünkü JSJSHSH hadi yaşlı olsa tolere edeceğiz gelmiş ya memur tarzı ya aile işi rutin bir işi var. İşsizlik ne hiç tatmamış burada atıp tutuyor. Üniversite de okumamıştır bu.
@Zestoldu erkeklere işsizlik yok bu ulkede sen kadinsin is olmayablir ama ben inşaatlarda orada burada calistim gunde 5 saat uyuyordum okula da gidiyordum
Ben burada malimla hava atmiyorum sqkayim 2 arabaya sadece ben calistim emegimin karsiligini aldım bu beni gururlandiriyor tabiiki simdi kendi isime yöneldim hepsi bu yasim da dogru o ahlaksiz eline vereyim falan demese ona da bozmazdim agzimi herkes haddini bilecek o kadar
Kaç yerden kadın olduğum için geri döndürüldüm bu çağda şaşarsın. Ama artık cinsiyet de değil. Her şey referans. Tembellik falan değil. Karşındaki insanın durumunu bilmeden tembellik falan demek senin de haddin değil. Ben eski işime de bu işime de referansla girdim. Torpil demiyorum çünkü vasıflıyım. Tembellik lafı eski insanların ağzına pelesenk olmuş yakışmıyor yani bu cahil düşünce. O sanayi de inşaat bile referans istiyor. Yoksa körpe sıkıntılı insanların arasına düşersin. Biraz ayrıcalıklarının farkında ol.
Kesinlikle katılmıyorum arabam var diye benle olan kadında istemem
Red flag ne demek onu bilmiyorsun bence ama herkesin beklentileri farklı oluyor hayatta.
Sana gelen linçleri okumaya geldim sarıyo şğfkgkfm
Araba ev para pul ne bu ya once iyi insan olmasina bakin vazgecin şu dünya mali. sevdasindan
Renk ve zevkin farklı olmasını kabul ediyorsunuz tercihler olmamasından yana olunca neden garip :)
Arabası olmayan birisiyle evlenmezsiniz o zaman olur biter.
Senin araban varsa elbette karşından beklemen çok normal
Ne istiyosan onu yap ablam vicdan senin mantık senin :D
sorun olmaz herkesin arabası olacak diye bir şey yok.
Ülke şartları belli oranlar ortada bunu sorun eden kız babasının evinden dışarı çıkmasın
2026ı türkiyesinde birinin arabasının olup olmamasını tartıṣmak bana çok komik geliyor
Yok olması lazım en azından elektrikli scooter falan
Benim de yok bana garip gelmiyo şimdilik flag mlag yok
Bir erkeği sizden üstün kılan nedir ki sizin varken onun olmaması size garip geliyor.
Nenem sen erkek bulursan öp başına koy boş ver arabayı.
Olmayabilir bu normal bence çünkü herkesin ekonomisi iyi olmayabiliyor
Arabanız Mercedes, Audi seviyesinde ve birkaç milyon lira değerinde değilse gereksiz bir ukalalık olur bu tavır. Ama pahalı bir araç ise maalesef haklısınız.
Bence değil. Yaşına bağlı daha çok. Nasıl bir işte çalışıyor ona da bağlı
Arabası olanda hadş tenhalarda gezelim der oda dert
Reg flag in batsin senin köpek Avrupai özentisi türk kızları
Arabasını bir kenara bırak ehliyetleri yok ve hiç heves de etmiyorlar şaşırıyorum fjkf
o ayri bi boyut 🙃
Araba sevmediği için almayan hatta ehliyet bile almamış olan kişilere denk geldim
Sen kendine çalışıp almışsın peki erkeğin kendinden başka kişilerede sorumluluğu varsa
İstanbul gibi bir yerde yaşıyorsan araba almak sıkıntı
Erkeğin evi ve arabası olacak. Yoksa kendine bile hayrı olmayan erkeğin bana ne hayrı olacak
konuşulacak çok derin bir konu da bu. yani..
Valla bilmiyorum herkesin kendi kararı iki düşünceye de saygı duyarım
Olabilir de olmayabilirde belki istese alır yani biraz daha fazla çalışmayla
Ya hayat şartlarına ve hikayesine bağlı, belki ailesi fakirdir kirası çoktur vs
Seninde evin yoktur kendine ait o zaman benim gibi evi olan birine göre de sen ciddi bir red flag sin 😅😅
Kendi isteklerinin ne olacağını bize sorduğuna göre senin durum biraz vahim. Neyse, değildir diyorum ben.
Eskiden Amerika fırsatlar ülkesiydi şimdiler de ise Türkiye 😃 Bir erkeğin parası yoksa koşarak uzaklaşın
Çok varoşssun. Ben ilişki yaşayacağım erkeğin arabasının olmasını istiyorum diyebilirsin benim tercihim dersin bu gayet normal? Ama arabası yok diye insanlara red flag demek? Ya İngilizcen kötü ya da zihniyetini umarım İngilizcen kötüdür.
3 evim var ve birde motorum var Arabs sevmiyorum 👍
Bu durumda 3 hatun alma hakkım mı oluyor? İlişkiler şirket ortaklığı gibi değildir.
2 y4rrak daha eklet
@vailuna Olay sadece yaprak olsa 3 hatuna yeter o konuda sıkıntı yok 👍 asıl sıkıntı aynı anda 3 e bölünme yeteneğim yok zaten tek kalp tek hatun
Ya simdi şöyle 20 yaşındaki bir erkekten araba beklemek heleki lüks araba beklemek saçma ama 30 yaş ve üstü erkekten beklemek mantıklı
Herkesn hayatı aynı olamayabiliyor sırf senin araban var diye sende arabası olan birini istemen normal
Benim arabam yok. İstesem galeri kurarım. Ama araç kiralayıp gider gösteriyorum daha çok işime geliyor.
Herkes senin gibi şanslı olmuyor. Araba için gelecek olursa s gidebilir
Çalışmış olabilirsin her çalışan araba alamıyor alıp masrafını yetiebilen olmuyor çoğu kişi fabrikada asgariye çalışıyor
Asgariye çalışıp kirada olan arabanın a sini alamaz
Genç ve enerjik olsun da arabası olmasa da olur,27yi geçmemiş olsun :)
Tühh be biz yaşlanmışız ozaman desene 🤣🤣
Ailesi varlıklı biri olarak ilk arabam 15 yaşında alınmıştı ama herkesin maddi durumu farklı sen bişekilde almışsındır ama ailesine bakan var işi rast gitmeyen var bu red flag sayılmaz bence
Kişilere karakteri davranışları ve omurgalı duruşları için değer vermedikçe her şey red flah bahanesi olur.
*Red flag
@Mlsksmls aynen
Aile evine baktığım kiralarını ödeyip borçlarını ödediğim için alamadım ben ama zaten arabası olmayan erkek arabası olan kızlarla muhattap olmuyor geneli senin gibi düşündüğü için
Bence değil araba almak kolay değil bu devirde (2026)
Belki ailesinin ihtiyaçlarını gidermekten birikim yapamamıştır olabilir
Yani konu araba değil de herkes denginle olması gerekiyor
Köylü senin babanın altında araba var mı elin adamından araba istiyorsun paramla döverim seni fkdkx
Benim de arabam var ama sevgilimin yok. Bu aramızda bir sorun olmadı
Yaşına göre değişir ama benim için red flag değildir çok önemli değil
Benim arabam var ama hicbir kıza bundan bahsetmem
Şimdi çalışmasına rağmen alamadıysa bence red flag değil, ama çalışmadığı için almadıysa, red flagın âlâsı
Benim sevgilimin arabasi var ama eger olmasaydi banada garip gelirdi cunku benim yok bende olsa sikinti olmaz
kendin gibi birini bul o zaman ayrıca çok sorunun cevabı
yazık kredi çekmişsin bi de keşke o paraya altın, kripto veya konut alsaydın daha sonra araba olurdu. tamam araba ihtiyaç ama. öncelik değil.
Ortadoğu da asla kabul edilemez tez ola kellesi vurula !
Bi insanın kalbinin güzelliğine bakmalasın bence akrabası olup olmamasına değil
Arabam da var motorum da ama bir kız bunlar yüzünden yanımda dursa veya olmasa sorun etse sıkıntı
Sana hayırlı uğurlu olsun senin varsa kimseyi garipseme güle güle kullan