Benim arabam var. Baba parasıyla almadım hemen klavyenizi sakince bırakın skgkdjfn mezuniyetimden beri aralıksız çalışıyorum kredi çekmiştim şükür kredi de bitti. Benim arabam varken bir erkeğin arabasının olmaması bana çok garip geliyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Arabası olmaması tek başına red flag sayılmaz. 2026 şartlarında araba almak ve sürdürmek ciddi maliyet. Kredi, sigorta, bakım, yakıt, vergi derken herkes o yükün altına girmek istemeyebilir. Bazısı toplu taşımayla idare eder, bazısı işine yakın yaşar, bazısı da önceliği eve ya da başka hedefe verir. Burada asıl mesele araba değil, zihniyet. Çabası var mı, hedefi var mı, sorumluluk alıyor mu. Sürekli şikâyet edip üretmeyen biri daha büyük alarmdır. Ama çalışkan, planlı, ayakları yere basan birinin arabası olmaması garip değil. Kırmızı bayrak direksiyonda değil, karakterde saklı.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
5 ayArabam yok, almayı da düşünmüyorum. İstanbulun merkezi semtinde yaşıyorum. Eve gelirken 40-45 dakika park yeri arayıp evimden 1-2 km uzağa araba bırakmak istemiyorum. İşe gelirken 1-2 km uzağa park yeri bulursam araba bırakmak istemiyorum. Metroyla 25 dakika da gittiğim iş yerine arabayla 1.30 saatte gitmek istemiyorum. Bunun maddiyatla ne alakası var bu arada. Herkesin hayatı sizin ki gibi olmak zorunda değil.18-20 yaşında ailesine bakmak zorunda olan yüz binlerce erkek var. Sİz babanızın kiranızı faturalarınızı mutfağınızı karşıladığı yerde araba almışsınız. Alalh berekettini arttırsın ama bu kadar empati yoksunluğu garip geliyor bana. Herkes hayatı kendi yaşadığı gibi zannediyor garip...
10 Yorumla
2026 şartlarında bir erkeğin arabasının olmaması tek başına bir “red flag” değildir. Ablacım şu kavramları nerede nasıl kullanacağınızı Allah aşkına bir mantıklı düşünün Zaten büyük şehirlerde araba artık bir zorunluluktan çok ekonomik ve pratik bir tercih meselesi. Yüksek masraflar, trafik ve park sorunları düşünüldüğünde arabasız olmak gayet bilinçli bir karar bence Asıl mesele arabaya sahip olup olmamak değil, kişinin hayatını ne kadar planlı, sorumluluk sahibi ve bağımsız yönettiğidir. Araba bir karakter göstergesi değildir; davranış ve tutum ise her zaman daha belirleyicidir Metroo otobüs her şey var ablacım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayValla abla yaşına bakıyorum hadi 35 diyelim. Bundan 10 yıl önce çalışmaya başlamış olsan 10 yıl öncenin alım gücüyle şimdinin alım gücü kesinlikle bir değil bunu herkes biliyor. Herkes hayata eşit şartlarda başlamıyor ki bu bir kriter de olmamalı. Eşimin babası 15 yıl önce ölmüş, eşim herşeyi kendi yaptı bundan 5 6 yıl öncesi gözümü bırakmadı hiç birşeyde. İmkanı ne ise onu yaptı bende fazlasını istemedim. Düğün borcumuz vardı onları ödedi. Çocuğumuz olmuyordu tedavilere para döktü. Çok şükür 2 evladımız var sağlıkla kucağımıza aldığımız. O zaman arabaya fırsat kalmadı. Sen söyle şimdi bu adamın arabası yok diye senden olmaz mı diyim Allah aşkına?
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Emek verip kendi arabanı alman gerçekten gurur verici 🚗✨ Bunun sende bir standart oluşturması çok anlaşılır. Ama bir erkeğin arabasının olmaması tek başına “red flag” olmayabilir. Öncelikleri farklı olabilir ya da şehir yaşamında ihtiyaç duymuyor olabilir 🌿 Önemli olan sorumluluk alması, çalışkanlığı ve hayatı omuzlama biçimi. Sen hayat mücadelesine önem veren birisin, karşındaki de üretken ve hedefli olmalı. Araba detay, karakter belirleyici ❤️
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
103Cevap
Arabalar konusunda 491 cevap paylaştı. Benim arabam var ama akülü sandalye olarak gerçek araba da bir gün olacak inşAllah 😂
10 Yorumla- Arabalar konusunda 10,7b cevap paylaştı.
u 5 ayçoğu yaşı küçük kız arabaya düştüğü için genelde arabasız erkek sevmezler.
20 Yorumla
5 ayBilemezsin ki insanların durumunu. Belki evinde hastası var, paraya ihtiyaçları var, herkes çok güzel işlerde calisamiyor, "ben paramı kendim alacagim artık" dediğinde ailesinin kapı önüne koyacagi bir sürü insan vardır. İnsanlar bu kadar stres yüküyle baş ederken böyle şeyler bana simarikca ve insafsızca geliyor.
İnsanları böyle önyargılarla üzmeyin. Siz de üzülünecek hale gelebilirsiniz.
İnternetteki şeylere aldanmayın, yok şusu olmayan kadın da şöyle olmayan erkek de. Bunların hepsi birer algı yönetimi.
Baba parası demişsin. Bu da güzel bir şey değil. Ailenin aldığı şeyin manevi değeri vardır. Bazı insanlar da maneviyatla yasar.
40 Yorumla
5 ayRed flag değil, kırmızı bayrak. Türkçeyi katletmenize, özümüzü kaybettirmenize izin vermeyeceğiz. Eğer Türkçe karşılığı varsa neden İngilizce konuşalım ki? Senin araban varsa arabasız erkek istememen saçma ve açgözlülük; çünkü bir eve tek araba yeter, ikincisi fuzuli olur.
180 Yorumla
5 ayBen böyle sorulardan tiksiniyorum. İnsanların karnını doyurmakla yetindiği ülkede bunu söylemek ahlaksızlıktır. Sen, ben çalıştım diyorsun benim param var diyorsun. Çoğu erkek çalışsa da o parayla tek başına geçinmez. Eve ana babasına kardeşlerine de destek oluyor. Sen çalışırken maaşın senin cebine kalıyorsa alırsın. Diğer türlü alamazsın. Ben de çalıştım ama araba alacak kadar para biriktiremedim işten çıktım çünkü. Tekrar iş de bulamadım. Herkes hayatı aynı şekilde yaşamıyor.
30 YorumlaYani senin olup onun olmaması sıkıntı. Şimdi burada sorun değil, önemli değil diyenler çıkacaktır ama hepsi hava, civa, kadın bi yerden sonra toplu taşımadan sıkılır ya da sürekli erkek arkadaşını alıp evine bırakmaktan gına gelir, o yüzden özellikle erkekte araba şart
21 Yorumla- 5 ay
O zaman arabalı erkekle evlenir.
5 ayBunun gibi bir şeyin red flag olma ihtimali bile g zekalıca geliyor, sonuçta ülkenin kötü bir ekonomik durumu var ve yurt dışında hurdaya atılacak olan en kötü araçlar burada 400 500 bin tl nin altında değil.. O yüzde red flag gibi avrupa ve amerika kültüründe ortaya çıkan konulara azıcık aklınızı kullanın da bi zahmet edip, biraz da Tr şartlarında da düşünün..
20 Yorumla
5 ayErkekle sen bir misin ki babanın emekli parası var kendisine bakıyor ya aile durumu kötü olan erkek ne yapsın Allah billah aşkına kendi denginizle arabası olan erkekle birlikte ol
Adamlığa bakma dürüstlük güven sadakat efendi merhamet bunlara bakma varsa yoksa maddiyat ve tipe bak sana yakışan budur ne kadar garibine gidiyormuş deprem atlatıp ev borçları krediler uğraşan varı yoku giden insanlar var sen bildiğin yoldan devam et20 Yorumla
5 ayAdamın karakteri iyi, gayet iyi anlaşıyoruz ama arabası yok diye yargılayıp “red flag” olmaz senden diyip bırakacak kadar dünyaya maddiyat gözüyle bakmıyorum. Eğitim ya da vizyon farkı desen anlarım ama araba meselesi üzerinden insan elemek bana fazla gereksiz bir takıntı gibi geliyor.
10 Yorumla
5 ayşartlar herkes için eşit ve adil değildir bir erkeğin ya da kadının arabasının olmaması neden red flag olsun? senin kriterin arabası olan biri olabilir, sen istiyorsun diye red flag mi oldu? Ayrıca 30 küsür yaşındasın bacım sen mezun olduğunda gram altın ne kadardı acaba :) mezun olduğundan beri kenara altın atsan alırdın zaten diye düşünüyorum şimdiden sonrası için durum daha zor enflasyon %35’in üzerinde çünkü.
10 Yorumla
5 ayYaşıtız sayılır o zaman bende şöyle bi argüman üreteyim. Ailem çiftçi, bende üniversiteden beri çalışıyorum ve tek başıma Kanada'ya taşındım vatandaşlık aldım. Ülkende kiranın en pahalı olduğu şehrinde 8 tane ev aldım 2023 de. Audi quatro rs7 ye biniyorum. Bende rs7 si olmayan kadın red flag tır.
10 Yorumlabelki de herkes senin kadar iyi maddi duruma sahip değildir, bilmem farkında mısın ama ülkenin yarısından çok daha fazlası asgari ücretli.
arabası olmayan erkek red flag değildir sadece trajiktir, keza emin ol o arabayı senden daha çok isterdi.
10 Yorumla
5 ayİnsanların yaşam şartlarını ne gibi zorluklarla mücadele ettiğini bilemezsiniz olsa iyi mi olur evet konfordur yoksa da yoktur
90 Yorumla
5 aybilmiyorum. mezun olalı 1.5 sene oldu. bedelli paramı çıkardım idare eder ikinci el i20, 20-22 model egea vs alabilirim ama masrafı yüzünden almayı düşünmüyorum. en azından bi bedellime gidip geleyim. arabaya takıntılı insanları anlamıyorum. belki üstüne biraz daha ekleyip 20 30 senelik bir ev de alınabilir baya kararsızım
00 Yorumla- Arabalar konusunda 320 cevap paylaştı.
5 ayHer insanın bir seçeneğinin olacağı kadar.
Bu seçenekleri egale eden kişinin istekleri değil onu diğerlerinden farklı yapandır.
Artık herkes her şeyin farkında ve gizli olan hiç bir şey kalmadı.
Üzgünüm ama gerçek olan bu ve ben bunu söylemek durumundayım00 Yorumla bence 2026 şartlarında araba olmaması çok büyük bir red flag değil. bazı insanların önceliği başka şeylerde olabilir, mesela ev veya farklı yatırım alanları olabilir. tabii ki kredi çekip araba almak çok güzel bir şey ama her insanın şartları ve tercihleri farklı.
00 Yorumla
5 ay
1000 euroya araba alabiliyorum. Red flag maddi beklenti kuran aptallarda.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayArabasi olmayabilir. Birde red flag olarak degerlendirme bu elinde olan bisey olmayabilir.
Birde araban yok diyip yargilarsin gor gorursun doner milyoner olur bakarsin.
Para nasiptir , tabi calismak onemli fakat o calistigi halde arabasi yoksa belki borcu vardir falan bilemezsin yani. Bugun red flag dedigin yarin ferrariyle gezebilir dunya burasi hersey olur.
10 YorumlaKaç yaşında araba alıp kredi bitirdin ama. Muhtemelen 30 falan ya da üstü. 25 yaşındaki adamdan araba beklemek saçma olur
60 Yorumla
5 ayKalıbımı basarım sende ya araba yok ya da beyin... 1 arabanın yıllık masrafı 1 çocuğun yıllık masrafına denk gelir. 1 ailede 2 araba olması yerine anne baba 1 çocuk ve araba ile çekirdek aile olursunuz.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayBunu red flag olarak görmek gözü yüksekte olmaktır. Herkesin yaşam şartları standartları bir değil herkesin önüne hayat altın tepside sunulmuyor anada yok babada yok dede de yok anneanne de yok çalışıyor Ama kazandığı maaş yaşam şartlarına yetiyor sadece. Ne olmasını bekliyorsunuz ki böyle bir durumda olan birine? Adamın elinde yoksa maaşı da yetmiyorsa ne yapsın yani?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayTürkiyede yaşıyoruz, hayat herkese aynı davranmıyor. Bana göre böyle şeyler çok normal, olmayabilir. Şimdi araba alsaydı kaza yapsaydı daha mı iyi olacaktı? Hem psikolojisi hem mental olarak rahatsız olcaktı belkide fiziksel olarak rahatsız olcaktı. Nereden bilebiliriz. Bazen bazı istediklerimiz olmuyorsa bırakmamız gerek. Demek ki dogru olan böylesi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayBir saat sonra gebereceksin altındaki araba senin Ne işine yarayacak? hadi cevap ver bakalım dünya malını büyük bir başarıymış gibi pazarlayan bir şeye Sahip olmayı muazzam bir zafer diye algılayan kuş beyinli kızımız hadi cevap ver bakalım soruma
00 Yorumla
5 ayArabası olmayabilir, şartlar el vermemiştir ya da henüz almayı düşünmüyordur, sırf araba için reddeden kız da etsin, bir erkeğin de bence tek isteği gösteriş ve mal mülk olan kıza ihtiyacı yoktur.
30 YorumlaArabası olunca veya olmayınca ne oluyor ki? Avrupada bunları kimse takmıyor herkes işine bisikletle metroyla gidiyor insanların böyle kompleksleri yok otobüse metroya toplu taşımaya binmek arabanın olmaması eziklik olarak algılanıyor bizim ülkede avrupada insanlar kişiliğe beyine başka şeylere aşık olur ilgi duyarken karşı cinste bizim insanımız kompleksli sadece maddiyat odaklı düşününce düzgün sağlıklı ilişkiler de çıkmıyor ortaya
32 YorumlaŞahsen bunu red flag olarak değerlendirmem. Arabası olması benim de tercihim olur ama arabası yok diye de hemen reddetmem birini. Karakteri, ruhu, ahlakı sağlamsa zaten çalışır alır araba için elemem birini
00 YorumlaArabası olsun olmasın ne fark eder? Karaktersiz olmasın , gözü dışarıda olmasın, sadık olsun, üslubu yerinde olsun , emek versin ilişkiye yeter. O kadar çok şey var ki öncelik listesinde Arabaya sıra gelmez.
00 YorumlaHerkesin yaşam standartları bir olmuyor bende şu an kendime 2. bir araba almayı düşünüyorum.. bu sadece standartlarla da olmuyor yaşam tarzı ya da yaşadıklarıda etkili sağlık sorunları vs vs...
00 Yorumla
Bende şöylee arabamı atıyımda gerii kalmayımm zoruna gidenin borusuna gitsinn jsjsjs 😂🕶🚗💨
018 Yorumla- 5 ay
kanka i20 niye kimsenin zoruna gitsin. 12-16 model i30 lar daha çok içimi eritiyor valla bir abinin arabası var her gördüğümde bundan mı alsam diyorum
- 5 ay
Hocam güle güle kullan da 0 km i20 parasına biraz daha ekleyip en kötü kia suvlardan almak bile daha mantıklı geliyor. 2010 değil de 2013 15 modeller güzel duruyor tasarım olarak bakıyorum. sen o kadar para ver araba bir şeye benzemesin. iş arabası olarak küçük bir araba almam gerekiyor i20 ondan düşünüyordum ama 0 ına o kadar para vermem. skoda ibizalar da çok yakışıklı. ne alsam kararsızım. İlk arabam olucak diye uçmakta istemiyorum
- 5 ay
@yorgunmoruk31 benim araba sorunsuz ama yeni olduğu için buna nedemelii ve modern çoğu kişinin sıfır arabası bile yook 2010 2013 bmw falan alıp güzel duruyor diye araba sanayi de mi kalsınn 😅😂 arabam gayette güzel modern şehir arabası tasarımı da keskin agresif duruyorr biz şu an neyi tartışıyoruz onu anlamadım yanii 2024 model aracın kötü ve değersiz olduğu kanatine mi varmaya çalışıyoruzz parası olan alır olmayan konuşur hocamm olayy buu
- 5 ay
Allah kaza bela vermesin. Plakayı gixleseydnz keşke
- 5 ay
Araç değersiz değil yeni ekonomide fiyatı bu ama o fiyata değmez o kadar para veriyorsun ala ala i20 anca. üstüne biraz daha ekleyip güzel duran bir araba alınabilir, genciz sonuçta bir sonraki arabalar aile arabası olucak. minik araba anca eşe geçicek. eski model bmw almak aptallık zaten aksini iddia etmiyorum. üstüne 1m koyulup bizim küçük ilçede eski ev bile alınabiliyor ondan i20 ye bu paraları vermek saçma geliyor. ötv, vergiler derken i20 nin bile 1.4m civarı olması üzüyor
- 5 ay
@yorgunmoruk31 yapcak bişi yook ekonomi bu al veya alma burası başka ülke değil Türkiye işine gelirse bende Türkiye de yaşadığıma göre kalkıpta saatlerce almanyada porche audi biniyorsun davası güdecek değilimm onların ekonomisi alım gücü başka bizim başka bu arada evimde var ve emeğimle sevdiğim araba mı aldımm gayette güzel araba i20 şehirde oldukça kullanışlıı herkesin bütçesi belli beğenmiyorsan git çalış çabala yeni kasa mercedes c180 al ozaman kimse sana neden almıyorsunn demiyorr ama sırf sende olmayan birşeyi ulaşılmazı örnek vererek değersiz kılmaya çalışmaa oldu muu beğenmediğin arabanın boşu 1.4 m ₺ olmuş en dolusu opsiyonlusu 1.8 m ₺ yakınn ozamann ikinci ell al sorunsuz arabaları da karalama yok iyi durmuyor diyee yakışıklı değil diyee arabam hem ekonomik hemde günümüz güvenlikleri var daha ne olsun sen herhalde mercedes maybeh kalitesi istiyorsunn galibaaa bu kadar ağlamaya gerek yook Allah kaza bela vermesin güle güle bin demek bu kadar zor olmamalı deminden beri yok üstüne eklenirse şu olur yok jantı şöyle saçma sapan sebeplerii göstererek 0 km arabayıı sanki şahin doğan mış gibi kıldın pess
- 5 ay
i20 sorunsuz da bu ekonomiyi kabul edemiyorum. sen şimdi yurtdışında yaşasan altına çekeceğin arabayı hayal bile edemiyorum. yurtdışında yaşasam i20 ye araba bile demezdim yalan yok. 2020 model civarı bmwm olurdu. bizim almancılar orada nasıl fakirleri oynuyor anlayamıyorum
- 5 ay
@yorgunmoruk31 bana yetiyor kanka i20 çok şükür benim burada iyi kötü düzenim var olmayan yurt dışına gidebilir şartlar belli ekonomi belli ama bunlara takılı kalırsan hayatın hiç ilerlemez öylede düşünmen lazım ekonomi politika bunlar bizim kontrolümüz de olan şeyler değil bak hayat zaman geçiyor o yüzden nasıl bir düzen kurmak istediğin senin elinde yurt dışı hayalin varsa ona odaklanmalısınn ikimiz hayata farklı perspektiften bakıyoruz ben kendi ülkemde nasıl iyi olabilirim diye uğraşıyorum sen ise nasıl daha refah içinde yaşarım diye düşünüyorsun hal böyle olunca belki fiat egea bile beğenmediğin halde araba olmuş oluyor burada yoksa bende isterim böyle volvom falan olsun daha güvenilir arabalara bilelim ama şartlar bu işte bende elimdekinin değerini biliyorumm
- 5 ay
i20 ye 1.5 vermektense 20 22 model egea alıcam gibi. bedelliye de zam geliyormuş gte fena giricek. neyse 1 senede iyi para birikir de ev almak istediğim için 0 araba almıyorum 3 sene dişimi sıkmam gerekiyor. 5 seneye hem 0 arabam hem evim olur. pejo 408 gözümde kalmıştı. arabalara onu görünce merak sardım. ondan alabilirim bakalım hakkımızda hayırlısı. tr de daha iyi kazandığım için yurt dışı düşünmedim de bu kazançla yaşanan hayat arada üzüyor
- 5 ay
matematik öğretmeniyim. hem aile işi yapıyorum oradan zaten atanmış öğretmen kazancı geliyor hem de özel ders veriyorum. kira gibi dertlerim yok kazandığım bana kalıyor. aileyle yaşamanın artıları. atanmadan korkuyorum o yüzden
- 5 ay
ev almak istiyorum arabadan önce. ve arabaya o kadar vergi vermek üzüyor. Avrupa'daki araba fiyatları olsa 1 senede bmw alıp geziyor olucaktım. o üzüyor nabayım dmdjjdkd yoksa durumum iyi de köpek gibi çalışıyorum haftalık 60 saat 7 gün. bazı günler yarım gün çalışıp tatil yapıyorum. maddi zorluk olmasa da mental yönden yoruyor. o kadar çile çekip kazandığın para da değerli oluyor
- 5 ay
ne güzel. inşallah üst segment arabalar da nasip olur. piyasayı bilmem benim çalışmaktan kız işlerine halim bile kalmıyor
- 5 ay
üniversite biterken sevgilim terk etti. sayesinde kendimi işlere verdim çalışkan birisi oldum. sırf onu unutmak için çalışıyordum. düşünmemeyi öyle 7 gün çalışarak başarmıştım. okul biteli 1.5 sene oluyor. sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş hesabı kız arkadaş evlilik vs işlerini duyunca bi huzursuzluk geliyor
- Arabalar konusunda 607 cevap paylaştı.
5 ayRed flag lafını diyen beyni gelişmemiş türk kzıalrının bak kardeşim ss. okucan bu laafııı Türkçeyi konuşamayan enbesiller araya olur olmadık kelime s. okmaya çalışıyorlar f. uc f. uck f. uck der gibi
00 Yorumla
5 ayAbi herkesin hayatı aynı doğrultuda gitmez. Sen bir şekilde yapmışsındır, ama diğer insanlar aynı olanaklara sahip olmayabilir. Senden geç de başarabilir. Neden hayatta herkes hayatta eşit yaşıyor gibi bakıyorsunuz?
00 Yorumla
5 ayHerkes aynı şartlarda mücadele etmiyo araba dediğin alınır 200_300 bine bı araba alırsın ayağını yerden keser , bu seferde araban eski safsatasına başlarsınız çok komiksiniz siz ya 😂
10 Yorumla
5 ayAraba olmasi ya da olmamasi ne fark eder. Erkeklik ile arabanin ne alakasi var. Benim arabam yok. Ama jetski ve bir sürat motorum var. Ben neyim simdi mesala
10 Yorumla
5 ayRed flag değil, almasından tur bakımına inanılmaz masraflı bu devirde araba sahibi olmak. Benim nezdimde karşı cinsin arabası olduğunda ona artık yazmaz, olmaması eksi yazmayacağı gibi.
10 Yorumla
5 ayİkimizden birinde araba olması iyi olurdu. Aksi durumda birlikte geçireceğimiz zamanı yollarda geçirirdik ki hiç istemem bunu.
20 Yorumla
5 ayNe fark eder ki? Sonuçta 4 tekerli arabasina binip sen kullanirken, 2 tekerli top arabasın binip seni kullanacaklar. Hayata teker mal üzerinden bakarsan sana mal olduğunu birgün hissettiriler
00 Yorumla
5 ayArabam yok, ehliyetim bile yok. Hiç ihtiyaç duymadım, toplu taşıma kullanmak her zaman keyifli geliyor bana. Hatta toplu taşımada okuduğum kitaplar, izlediğim filmlerden dolayı çok da verimli geçtiğini söyleyebilirim. 2026 yılında arabasıyla değil de entellektüel zihni, yetenekleri, becerisi, yaşam amacı, kültürel değerleri, aile kavramı gibi kavramlar bana daha "red flag" geliyor.
Araban hayırlı olsun. Allah güzel, keyifli, güvenli ve huzurlu sürüşler nasip etsin.00 Yorumla
5 ayYaşa göre değişir bence. Şimdi 20'li yaşlarda bir sevgiliden beklenti ile 30+ yaşlardaki sevgiliden beklenti, 40+ sevgiliden beklenti değişir... Her yaşın ayrı 😉
00 Yorumla
5 ayIyide senin belkide harcama yapmak zorunda olmadigin giderlerin olmadı belki ya da kazancın iyi herkes araba ister ama almak kolay olmaz sartlar herkes için aynı değil
00 Yorumla
5 ayBir erkeğin arabası yoksa kusura bakmasın ama nasıl date çıkıcak? Taksi metro demeyin yani bana büyük bir şehirde yaşamadığını varsayın. Bence çok büyük red flag b
00 Yorumla
5 ayŞunun var bunun yok diyen kadın ne kadar red flagsa bu da o kadar red flag
30 Yorumla
5 ayYaşına göre değişir 25 üstü ise kesin olması gerek sonuçta brni güzelliğim için tercih edecek kişinin maddi durumuna bakınca anormal olmuyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySen de hemen bir araba almışsın ya başladın sidik yarıştırmaya dimi benim varken bir erkeğin nasıl olur da arabası olamaz diye🤣🤣 ama böyle yaparak kendini aşağı düşürüyorsun benden söylemesi
20 Yorumla
5 ayErkeğin bi derdi araba olmadığı için işe girer girmez araba alamıyor maalesef
20 YorumlaBazı insanların ekonomik şartları seninle benzer olmayabilir garip bir durum değil çok enteresan bir konuymuş gibi sorman daha garip 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayYorumlarda kızın yaşı küçükse arabasız erkeği istemezler demişler de araba günümüzde çok büyük bir ihtiyaç yani artık bir lüks değil olmak zorunda ve bunu unutuyorlar erkeklerimiz😃. Napalım otobüslerde rezil mi olalım bir yaştan sonra?
00 Yorumla
5 ayBanada araba almak için mezuniyet ten beri araliksiz çalışmak garip geliyor.. şimdi de ev için araliksiz çalış.. sonrası hayat bitti zaten :))
00 Yorumlaİşi olan ya araba almıştır. ya da evlenmiştir. Alamayan işsiz olamaz mı? Biraz empati kurmalı insan diye düşünüyorum.
00 Yorumla
5 ayVakti zamanında bi doktor kızdan bende arabasız olduğum için Red yemiştim. Gerçekten erkekler bilginiz olsun bazi şeyler olması lazım bilginiz olsun
00 Yorumla
5 ayYani her insan araba istemez bazı erkekler motor falan seviyo mesela bi araba olmadı diye bi kız reddediyosa...
00 Yorumla
5 ayÜlke gerçeklerinden kopuk olmak çık güzel, öyle değil mi?
Hem cehalet mutluluktur sözünün kıymetini şimdi daha iyi anlıyorum.00 Yorumla
5 ayKeşke baban almış olsaydı o bence daha gurur verici öyle bir baban olmuş olsaydı yani o da gurur verici
00 YorumlaArabalar konusunda 617 cevap paylaştı. Sen hep o ilişkide maddiyat karşılaştırması yapan kızsın değil mi? İnsanın asaleti, duygularına, tavırlarına yansır. Senin asaletin nerede?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayAslında kendi soruna kendin cevap veriyorsun.
Mezun olduktan sonra arabaya yatırım yapmışsın. Herkesin önceliği bu olmayabilir. Mesela ben babamın araba al baskılarına rağmen araba almamıştım.
00 YorumlaArabalar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Geçen senenin sonuna kadar benim de arabam yoktu ve daha o senenin başında hayal bile değildi ama Allah yardım etti aldım öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayRed flag ne demek? Şu yeni terimlere hiç aşina değilim; Türkçe yazsanız keşke.
Neyse, arabası olmaması çok önemli değil fakat bazen acil durumlar için gerekebiliyor ya da geç saate kadar gezmek için. O yüzden bilmiyorum.00 Yorumla
5 ayinan hiç umrumda değil beraber huzurlu olup istedigimizi yapamıyorsak
10 Yorumla
5 ayAdama malı Allah verir büyüklenip kibirlenmeyin. Güzel günlerde bin arabana
10 Yorumla
5 ayarabaya mı aşık oluyorum adam gibi adam olsun yeter
10 Yorumla
5 ayAy o red flag mabadına girsin. Adam keyfinden mi işsiz kalıyor
10 Yorumla- Devamını Gör (117)
Devamını Gör(162)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı