Ben 24 yaşındayım daha arabam yok o yaşlarda ne yapıyorlar da alıyorlar
3 ay
Ben 24 yaşındayım daha arabam yok o yaşlarda ne yapıyorlar da alıyorlar
Şöyle ki çevremden gördüğümü anlatayım;
Küçük yaşlardan itibaren okulu bırakıp çalışan var
Okuldan arta kalan zamanlarda part time çalışan var
Mesem de okuyup haftada bir gün staj görüp kalan günler çalışan var
Aile işletmesinde çalışan var
Doğuştan zengin bana parası olan var
Ama hepsinin ortak noktası şu ki zengin olmayanlar hobi veya zevklerine para harcamayıp mal sahibi oluyolar ben 21 olucam yakında bisikletim dahi yok 😅
biz yılalrdır çalsyoz kral ona bakrasan :D
Kral demek istediğim minimum giderin olucak dediğim kişiler asgari 28 ya 25 ini kenara atıyorlar
Şöyle düşün sen, herkesin hikayesi aynı değil 🚗✨ Bazıları aile desteği alıyor, bazıları babasının üstüne kayıtlı aracı kullanıyor. Kimisi küçük yaşta ticarete atılıyor, kimisi sosyal medyadan para kazanıyor. Kredi çeken de var taksite giren de.
Ben de 24’üm ve şunu net söyleyeyim, araba biraz zaman ve öncelik meselesi. Sen başka şeylere yatırım yapmış olabilirsin. Moral bozmak yerine plan yap, hedef koy. O direksiyon zamanı gelince zaten senin ellerinde olacak 🔥🖤
Cevap
5Cevap
Ilk arabami dayim hediye etmisti. Biraz aileden sansli olmak gerek. Olmuyosa da büyük ihtimalle ya kendi uzerine bir is yeri var ki o da aileden sansli olmak gerek. Kilit nokta aile ya. eminevim tarzi seylere de basvuruyolar maksimum 1 yilda cikiyor oyle aliyorlar. Kredi cekiyorlar ya da
Kendi paralarıyla aldığını düşünmen masum Hamdullah
Baba parası, borçlanma, hırsızlık.. vs
Biraz baba parası diyebiliriz
kendilerimi alıyorlar sence
çoğu baba parası
baba parası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?