1 milyon tl bütçem var ilk defa araba kullanacağım sanayiden vs anlamam. Sağlam araç lazım bana
3 ay
Cevap
26Cevap
1 milyon sıfır araç alamazsınız ama bayan için ekonomik ve bakım kolay km düşük hasarsız 1-2 yaşında araç bulabilirsin Hyundaki i20/Fiat egea hatback /Renault clio hatback bakaiblirisn
Başka bildiğin link atabilirmisin
Tabiki link atarım ama sahibinden girip hyundai / fiyat aralığı 900.00/1000.000 . kim max 50.000 hatbanct secerseniz çok secenek gelecektir
Clio, i 20 tarzı arabalar alabilirsin. Hem bütçene hem sana uyar🥰
Clio iyimi
Evet başlangıç olarak güzel bir araba
kesinlikle bilen biriyle beraber al. alacağın modeli belirledikten sonra iyice araştır sorunları arızaları tamiri vs nasıl oluyor diye. aynı model aracı satıcılara sor ve gerçek piyasasını öğren. pzarlık yap kesinlikle. kazık yememek icin anlayan birine baktır ve ekspere kendin götür. onların eksper raporuna güvenme. hayırlı olsun şimdiden
Toyotalar sanayiye pek girmez. Cok eski alma tabi birkac yillik ilk sahibinden galeri gormemis bi tane bulmaya calis
Kilometresi az olan Polo, clio, yaris gibi araçlar işinizi görür
Şimdi bu fiyata öyle araba yok anlamadım
Birkaç tane clio buldum
Hangi şehir
Ankara , İstanbul , Çanakkale
Atsana linkini
ilk defa araba kullanacaksan 1 milyon butce cok. 300-400 e birsey al, onu kullan. Acemiligini onunla at
sanayiden anlamıyorsan toyota marka araçlara bakabilirsiniz
Japon markaları iyidir temiz kullanılmış Toyota Corolla mesela çok güzel ekonomiktir
Bı arkadaşta çok temiz 301 var sana o fiyata bırakır 😛😂
En güzel eski model arabalar hem uygun oolur hemde üste kalan parani altin hesabina aktarirsin. Bu benim fakirlik düşüncem yine sen bilirsin
1 Milyon'a Chery Omoda 5
her şey var Araçta; karalamalara bakma. Muhteşem bir araç. Otonom sürüş bile var. 2. El bulursun
Toyota corolla 1.4d otomatik al ve keyfine bak
Hb istiyorum
Hepsi 1 milyondan yukarı ya
İ20 Clio Yaris Jazz olabilir.
Km düşük araç al sorun yaşamazsın
Mercedes AMG 2014 model
Clio/Polo/Egea/İ20/
Sedan mı istiyorsun hb mi
Hb
Of yaz burdan işte
Hyundai i20 filan al işini görür
Clio
Toyota Auris
Toyota al
Nasip olur mu be 🤩
Toyota al.
Opel 2016
Hyundai i20
Polo veya ford fiesat işimi görür diye düşünüyorum
Alınır
Toyota yaris hybrid
Toyota corolla 2025
Ne alacaksın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlk araba için harika bütçe ama sana marka model saymam doğru olmaz 😅 Çünkü fiyatlar şu an o kadar hızlı değişiyor ki Aralık 2025 listesini ben yazana kadar eskimiş oluyor 🚗💸
En temiz yol; bütçeni yazıp güncel ilanlara bakman, mutlaka ekspertiz yaptırman ve mümkünse bilen birini yanına alman. Sana sağlamlık olarak C segmenti sedan veya SUV bakmanı öneririm, parça bol olsun, servisi yaygın olsun 😉
Ben hb istiyorum
HB candır ya, sürmesi de parkı da rahat 😎 Hatchback bakman çok mantıklı, ilanlarda onları filtreleyip temizine odaklan bence 🚗✨
Hangi model