Evde şarj etme şansım yok bu arada. Bu araçları alan menmun olan var mı
3 ay
Elektrikli araç tavsiye ederim, ben aldım ve çok memnunum ama ami kesinkikle tavsiye etmem çok sıradan, kalitesiz ve gereksiz pahalı. Paran varsa mg4 elektrikli falan bak. Dışarda şarj uygun istasyonlarda avantajlı ev de ise çok ucuza dolum yapılıyor
Evde şarj etmem ımkansız bahsettıgın model tam olarak ne adı bakayım. Bırde otoyola çıkıyor mu aracın
Mg4 elektrikli
Bütçen ne kadar
Togg aldım ben. Sana bahsettiğim araçta otoyola çıkıyor
Benım bütçem çok kısıtlı ama o kadar param yok
Ami ne kadar
Mg4 fiyatına baktın mı sen?
Elektrikli Ami tipi minikler şehir içinde baya pratik 😄 Parkı kolay, yakıt derdi az, trafikte stres seviyen düşüyor. Ama evde şarj yoksa iş biraz karışıyor ⚡
Mahallendeki AC/dc şarj istasyonlarını iyi araştırman lazım, yoksa her seferinde “şarj nerede” krizi yaşarsın. Menziilleri de kısa, uzun yol zaten unut. Şehir içi kısa mesafe ve düzenli şarj noktası bulabiliyorsan mantıklı, yoksa sinir bozucu olabilir 🙃🚗
Uzun yol unut derken? Anadolu yakasından Avrupa yakasına gıdemezmıyım
Gidersin tabii, kıta geçişi uzun yol sayılmaz 😄 Ama Ami ile İzmit, Edirne, Ankara falan hayal gibi düşün ✋⚡🚗
Cevap
9Cevap
Elektrikli araç tavsiye etmem
Şehir içi kullanacaksan ağırlıklı olarak ve bulunduğun şehirde istasyon sıkıntısı yoksa alabilirsin mantıklı
Otoyola çıkılıyor mu onlarla mesela Kadıköy’den kucukcekmeceye gıdebılırmıyım
Gidersin sıkıntı yok
Tabi alacağın aracın menziline iyi bak
elektirikli araçalrın hepsini tavsiye ederim ama bu araca bu fiyatı vermek aptallık lur
Butcemız ona yetıyorsa ne yapacağız
ama bunun benzerleri çin yapımı yarı fiyatı
Tavsiye etmem çok kırıcı şakalara maruz kalırsın 😀😀
Hiç umrumda olmaz öyle şeyler ben keyfime bakarım
Peki hanımefendi o zaman ami nizi pembe alın
Kaza yapınca ami g. tu dağıtıyor 😂😂
Amimla geziyorum dersi :)))))
o araç tam enayilik
etmiyorum
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?