Elektrikli araç kullanan var mı? Bugün arabamı sattım elektrikli araba alıyorum. Sizin düşünceniz nedir bu konuda?

Elektrikli araç kullanan var mı? Bugün arabamı sattım elektrikli araba alıyorum. Sizin düşünceniz nedir bu konuda?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kullanmadım maalesef.
1 yildan fazla kullandim 4 ay once sattim elektrikli arac cok iyi bisey bedavaya geziyor ve cok konforlu
Teşekkür ederim
2 ay önce araba aldım
Görevli elektiekli satmak için gtünü yırttı
Elektirkli için daha çok erken
Benzine devam
bence elektrikli araba almayın çünkü ülkemize yetersiz elektrikli araç şarj ünitesi var yolda kalmanız çok olası bir durum
Haftada bir depo yetmeyince mecbur almak istiyorum evimde müsait alan var otoparka şarj ünitesi kuruyorum
he o zaman problem yok ama şehir dışında olursanız veya uzun bir süre şehir dışında kalmak zorunda kalırsanız eminim bize problem çıkartacaktır ama uzun bir süre depo istiyorsanız Toyota'nın Corolla versiyonlarına veya Toyota'nın City versiyonlarına bakabilirsiniz gerçekten ne zaman benzin attığınızı unutuyorsunuz ayrıca Japon malı olduğu için arıza bile çıkartmıyor
*size
Uzun yolda da hemen hemen her benzin istasyonunda var zaten istasyona gittikten sonra benzin almayıp elektrik almak çok fark etmez bana göre biraz uzu mola vermek sorun değil sonuçta yakıtı beşte bir azaltmış olacağım
he tamam o zaman sıkıntı olmayacaksa aldığınız zaman hayırlı olsun güle güle kullanın Allah kaza bela göstermesin inşallah
Çok teşekkür ederim size de kazasız belasız yolculuklar
🙏
Arabam yok
Allah gönlüne göre versin
@Gurmezade Allah Razı olsun
Tekerlekli tabut. Şahsi görüşüm.
Neden öyle dediniz
Kaza anında çokta güvenli sayılmazlar.
Hiç kullandınız mı nerden biliyorsunuz :))
Bir şeyi bilmek için illa kullanmak gerekmiyor. İnternetten araştırabilirsiniz. Kullanan kişilerin yorumları veya karıştıkları kazalarda ki sonuçları görmek çok kolay.
Normal araçlarda kaza yapıyor
Hemen yanmıyorlar veya yanan olursa da sönebiliyorlar, söndürmek için araçları havuza atmıyorlar..
Elektrikli araçların uzaktan kumandalı arabadan farkı yok. Henüz dünyada 4*4'lük bir elektrik sistemi yok bu işler için, şu an bile gelişim ar-ge aşamasında denilebilir. Hybrid varken neden paramı henüz oturmamış bir sisteme harcayayım
Bu araçlar revaç olacak diğerleri ilerde yok pahasına satılacak haberin olsun. Yeni dünya düzeninde elektrikli araçlar var. Hybrid ile aynı şey değil. Ayrıca hemen yanma durumları da yok abartma YouTube de videolar var açıp izlemeni tavsiye ederim.. diğer araçlarla kıyaslama var
Hımmm anlıyorum...