Elektrikli otomobil kullanan var mı? olumlu ve olumsuz yönleri nelerdir biliyor musunuz? Artan yakıt fiyatlarından sonra elektrikli otomobil almayı düşünüyorum.
Hiç elektrikli otomobil kullanmadım; ama işitme engelliyim ve engelli bireyin elektrikli otomobil kullanımı hakkında herhangi bir bilgim yok. Kullanacak olursam, çok küçük araç almayı düşünüyorum. Kral Motor Bello veya Yuki Motor Tria öncelikli tercihlerim. Engelim nedeniyle yüksek KW araç kullanmaya hiç niyetim yok.
Tesla model S kullanıyorum olumsuz tek yönü uzun yolda sarj için yarım saat beklemek gerekiyor başka olumsuz bir yönü yok bulunduğum ilçede bmw i3 kullanıyorum alışveriştir kısa mesafede işim olursa falan diye. uzun yolda tesla kullanıyorum
Solar sistem kur evine böylece sarja elektriğe para vermek zorunda kalmazsın mesela ben uzun yolda mecbur sarj ediyorum modelS i i3 de geceden sarja takarım yavaş şarjda bataryasını zorlamadan sabaha kadar dolar.
En mantıklısı solar sistem ama ben müstakil bir evde oturmuyorum sitede çatı kullanıma an izin vermez Ayrıca sanırım yurtdışındasın bizim ülkede güneş enerjisinden elektrik üretsen bile ürettiğin elektriği direkt kullanman yasak bu elektriği devlete satıp ondan geri alıyorsun 😂
Yok ben Türkiyede kendı evimin çatısına kurdum ürünlerin vergisini ödeyerek aldım ve kurdurdum ve bu sistem güneşin yönüne göre panelleri güneşe doğru çeviriyor Yurt dışındaki evimde daha büyüğü var bu sistemin. devlet akü gibi bişey veriyor japonyada onu sarj ediyorum parasını alıyorum tc hukumeti tuhaf ee tek geliri vergiler olunca halkı nasıl yolarız'ın peşindeler.