Ben bu arabaya Aşığım 😍 Corolla nin en iyi kasası diyebilirim İç plastik malzemesini Japonlar öyle kaliteli yapmışlar ki yıllar geçse bile hâlâ aynı hiç yıpranma yok Türkiye de Kasa kodu AE101 olarak geçse de asıl kodu E100 dir elbette konforu Kaporta malzemesi çok kaliteli değil Fakat sorunsuz oluşu dediğim gibi iç plastik malzemesini çok seviyorum Sanayi düşmanı diye de geçer 😅 ustalar sevmez bu arabayı
Beğeniyorum 😍
Beğenmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Corolla E100 Namı diğer Efsane kasa yi beğeniyor musunuz?
Buna aşık olunmaz mı ya harbi efsane kasa yaşattığı hisler gerçekten anlatmakla bitmez sanayi düşmanı yakıt cimrisi iyi gün kötü gün hatta hergünün dostu sade haliyle soft aşk ama makyajladığında oof dedirten resmen teşekkür ederim diyen vefakar bir yoldaş daha niceleri 🤩🫶👏👏
Sen bu kadar güzel anlatınca sanayiye gidip bi E100’e sarılasım geldi 😅🥰
Ankette net şekilde: Beğeniyorum 😍
Bu kasanın olayı zaten dediğin gibi tank gibi mekanik, ölümsüz iç trim ve basit ama huzurlu kokpiti. Fotoğraflardaki aracın da baya diri duruyor, direksiyon, torpido, düğmeler falan yaşını hiç göstermiyor. Tam “bin ve sadece benzin koy” arabası 🔧⛽
Bu aşk boşuna değil, devam et böyle gözün gibi bak ona 😎🚗✨
Bu aracı özel yapan Sorunsuz oluşu yoksa Biliyoruz çok kaliteli muazzam yalıtımı yok 😅 o dönemde ki Japonlar yalıtım da çok zayıf di fakat Sorunsuzluk modifiye LPG uyumu muhteşem di
Turkiyede 8 yil kullandim. Bu model amerikada da cok kiymetli. Temizj 5 bin dolara Alicia bulabiliyor. Hele 1991 modelers burada 5 ile 10 bin arasi gidiyor. Temizjni bulmak burdada zor. Dunyanin gelmis gecmis en saglam ve kaliteli arabasi kabul ediliyor. 2015 passat burada 3 bin dolarken 96 temiz corolla 5bin sen hesapla artik.