Babam kamyon şöförüydü bu yüzden bazıları dalga geçti bazıları küçük gördü bunları unutamıyorum
3 ay
Babam kamyon şöförüydü bu yüzden bazıları dalga geçti bazıları küçük gördü bunları unutamıyorum
Hırsızlık yapmıyor, şerefsizlik yapmıyor emeğiyle şerefiyle parasını kazanıyor , bu dünyada herkes masa işi yapsa bu arabalar tırlar kamyonlar niye var kim sürecek bunları , böyle kişilerden uzak dur bunlardan arkadaş filan olmaz.
Bunun içini acıtması çok normal, sindirememen de gayet anlaşılır bir şey 🥺 Çünkü mesele babanın mesleği değil, senin gururun ve çocukken hissettiğin değersizlik duygusu.
Kamyon şoförlüğü ağır iş, emek işi. Babaların çoğu masa başında oturarak kazanamadığı parayı direksiyon sallayarak kazanıyor. Sen aslında gurur duyman gereken bir babaya sahipsin 🚛✨
O dalga geçenler var ya, onlar kendi ezikliklerini başkasına yansıtan tipler. Senin yapman gereken şey şu: “Babam alın teriyle kazandı, kimseye muhtaç olmadı” demek ve bu düşünceyi içselleştirmek. Zamanla o eski lafların etkisi azalacak ama istersen bunu bir psikologla da konuşabilirsin, çocuklukta yaşanan bu tür şeyler içte iz bırakabiliyor 💔
Unutma, meslek insanı küçültmez, karakter küçültür. Babandan utanmak yerine onunla gurur duymayı seçtiğin anda o eski laflar gücünü kaybetmeye başlayacak 💪💙
Cevap
11Cevap
Aman canım insanları çok kafana takıyorsun.
O senin babanla dalga geçenler şu an işsiz işsiz takılıyorlar.
Ay bunda dalga gecilcek ne var ben kamyon ve tırlara ilgim var yetenek bence ay kım o dalgs gecenler soyle dovelim hshshs
Kendi anne babaları ülkenin önde gelen sayılı holding sahibinin çocuklarımı? Laf ola beri gele misali
Lan baban bayağı sağlam para kazanıyordur o dalga gecenlerin sahip olmadıgı bir cok şeye sahipsindir sen
Kimse babanla dalga geçemez adam alın teriyle para kazanmış. Dalga geçenlere ağzından geleni söyle
bunda dalga geçilcek bişey yok dalga geçenlerin karaktersizliği
Dalga geçenler emek nedir ter nedir alın teri nedir bilmezler
Nevarki bunda küçük görülecek bir durum degilki
o dalga geçenlerden bi b0k olmaz
Kamyoncular iyi para kazanıyor.
Ağızlarının payını ver
Yaşın kac?
Saçmalıyorlar kanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?