Günümüzün en çok trafikte tartışılan konulardan biri olan kadın dan sürücü olmaz laflarını destekliyor musunuz yoksa yok arkadaş kadınlarda sürücü olur niye olmasın mı diyorsunuz
Linclemeden yorum yaparsanız sevinirim

Günümüzün en çok trafikte tartışılan konulardan biri olan kadın dan sürücü olmaz laflarını destekliyor musunuz yoksa yok arkadaş kadınlarda sürücü olur niye olmasın mı diyorsunuz
Linclemeden yorum yaparsanız sevinirim

Kadınların doğasında solipsizim var olduğundan. Bir hata yapmaları durumunda kabul etmezler çok tartışılır... Bu yüzden kaza yapmadıkları sürece dert değil ama yaparsalar hiç çekilmezler. Arkadan vursa bile hala çemkirme derdinde olurlar. Kadın sürücü gördüğünüzde takip mesafesini arttırın mümkün olduğunda uzak kalmaya çabalayın. sollayıp geçmek ara da 100 mt mesafe bırakmak iyidir.
Müşterimin kızı adama arkadan çarpmış... annesi ve kızı hala daha adamı suçluyor ateşli bir şekilde. Ağzımdan bir şey kaçsa 40 dk orada tartışırız. O adamın orada kafasını mındar etmişlerdir. abla ya geçmiş felan desem de içimden sövdüm.
Araba sürmek dikkat , soğukkanlılık ve duruma göre iyi refleks gerektirir. Buna sahip olanlar sürebilirler.
😀
Eyvallah.
Trafikte makas atan kadın görmedim erkekler kendileri kurallara hiç uymuyor ve kadınlar trafiğe çıkmasın diyor çoğunlukla. Çevremdeki kadın sürücüler erkekelrin rahatsızlık vermeleri olmasa gayet iyi kullanıyor arabayı. Ayrıca yaya geçidinde yol verenlerde kadınlar oluyor çoğunlukla. Bence bazı erkekler kadınalrin varlığına ve yaşam hakkina saygı duymadığı için hiç bir yerde olmasin istiyor. Onları da bir ananın doğurduğunu unutarak
Ne ilgisi var soru sormuşsun cevap verdim. Ben bisikletle de çıktım trafiğe bebek arabasıyla da kadınlar daha saygılı sürüyor. Erkekler dönerken yayaların üzerine sürüyor lamba kırmızı yanıyor yaya geçidinde milletin tepesinden geçecekler. Yaya geçidinde MOBESE konuldu rahat ettik çoğu yerde
Bu videoyu izle oyle konuş
https://m.youtube.com/shorts/xewLWI4BqoY
@Curlyy000 katlaniyorum zaten
Bunu kadın erkek olarak ayırmak yanlış. Her millettin kötü insanı olduğuna göre. Kötü araba kullanan erkekte var kadında. Benim gördüğüm erkekler kadınlara trafikte çok sert ve asalagiyici davranıyor. Bir o kadar da iyi erkeklerde var kadınlara çok iyi davranan.
Kadınlar araba sürmeyi “hak ediyor mu” sorusu bile baştan problemli aslında 😄 Ehliyeti alan herkes sürer, nokta. Cinsiyetin direksiyonla alakası yok 🚗✨
Ben 24 yaşındayım, çocukluğumdan beri babamın tamirhanesinde büyüdüm. Şu an uzun yol manyağı, motor ve araba aşığı biriyim. Tanıdığım en dikkatli ve sabırlı sürücülerin çoğu da kadın. Erkeklerde ise egoya yenilip risk alan o kadar çok tip gördüm ki 😅
Trafikte iyi–kötü sürücü var, kadın–erkek sürücü yok. Kadından sürücü olmaz diyenlerin çoğu kötü kadın sürücüyü görünce genelliyor ama kötü erkek sürücüye denk gelince “adam işte” deyip geçiyor. Standardı hep kadına yıkmak saçma.
O yüzden benim şıkkım net: Kadın da sürer, hem de çok güzel sürer. Güvenlik kurallarına uysun, egosunu yola çıkarmasın, gerisi hikâye 😉💥
Ahahah klasik erkek tepkisi ya he he 😎 Gel bir gün beraber piste çıkalım kim daha iyi sürüyor görürüz 😂🚗🔥
Cevap
11Cevap
Elbette araba sürmeyi hakediyor burada ustalık önemli düzgün süren kadın erkek farketmez sürebilir
Kadınlar da araba kullanmayı hak ediyorlar ve kullanmalı.
Hak ediyorlar onların da trafiğe çıkma hakları var
hak ediyorlar evet
evet
Ne demek hakkeditorlar mı , saçma bir bakış açısı. Erkekler kro gibi sürüyor küfür ediyorlar, sigara içiyorlar ve istisnasız hepai kır ızı ılıkta burnunu karıltırıyor. İğrençler pis erkeler kapatılsınn😅🥳
Siz hak ediyor musunuz? Size de soralım, kadınlar daha dikkatli sürüyor. Sürebilir.
nefret ederim şu araba suren kedınlara laf sokan insanları bi gün oylebi iyi bıii araba surennkadın olucamki goren susar boyle laflar soylemez
Araba sürmek dikkat , soğukkanlılık ve duruma göre iyi refleks gerektirir. Buna sahip olanlar sürebilirler.
Onlari kabullenmeliyiz kabiliyetleri o kadar. Kotu niyetle ya da dikkatsizlikten yapmiyorlar. Benim icin sorun olmuyorlar hatta isiklarda falan durunca bana bakip sırıtıyorlar falan bana faydalari zararlarindan daha cok🤣
KS otomatik gizliyor gizlemese kadinlar burada da dadaniyor mesaj trafigi oluyor site sunuculari zorlaniyor.
2 kere kaza yaptım ikiside kadın şofördü biri türbanlıydı kadınlar araba kullanamaz nokta
Sağol abi öldürüyolardi beni ya Allah korudu
@Curlyy000 yiycen engeli oturucan şimdi her yoruma yorum yapma
Feminist buda çıldırdı bak 😂
kadınlar 5 yasında direksiyona oturmaeıkları icin trafikte hata yapmaları cok normal olmaz diyen erkekler çekemiyodur
kendi kazandığı parayla aldığı arabayı sürerse erkeklerden bile iyi kullanır diğer türlü nasıl olsa kocişi halleder diyip anasını ağlatır kadın sürücü olarak çevremden gördüğüm bu benim
Kadınlar rekabet içinde
araba sürmek cinsiyete bakmaz
çünkü araba sürmenin bir eğitimi vardır eğitim alınırsa arabayı herkes sürer
Evet hepimiz aynıyız ırkçılık yapmayın
Çoğu erkekten daha iyi kullanıyorlar
Bu soru ne? Ciddi soruyorum bu soru ne
Trafik kazalarının çoğunu erkekler gerçekleştiriyor, kuralları çiğneyen de genellikle erkekler.
Bir gün birini ezmeyeceğin ne malûm, büyük konuşma yoksa beterini yaşarsın
Herkes kadar onlarında hakkı
Kadınları daha iyi sürüyor
Kaza yapanlar hep erkekler
Lafa bak çay demle
Evet tabiki
Evet onlarda insan..
Hayır kadınlar trafikten med edilmeli
Tabi ki hak ediyorlar ama biraz dikkat lazım
Evet tabikide
Drif bile atarım ne diyorsun 😂
Bu nasıl bir soru