Teşekkürler ❤️
Motor mu araba mı?
Teşekkürler ❤️
Hangisi tercihiniz?

Asla arabadan vazgeçmem benim ayaklarım yere basacak 4 teker yere basacak yani. Motor bana her açıdan tehlikeli geliyor. Sadece kullanım açısından değil insanlarımızın da yani diğer insanların da araba kullanan veya başka bir araç kullanan insanların da saygı açısından tehlikeli geliyor. Bazıları motoru hiç önemsemiyor inerken direk kapısını açıyor veya yolda dönerken motoru önemsemeden dönüyor. Öncelikle bunları halledilmesi lazım ki motorcularda rahat etsin.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Tabiii ki de motor başka hiç bir şey düşünemem param olduğunda yüklü miktarda ilk işim motor almak olucak motor olunca bütün dertlerim biter kesin 🖤hislerime güveniyorum
Benim kalbim önce motor der, sonra arabayla mantık devreye girer 😎🏍️ Ama ankette tek şık seçeceğiz ya, ben motoru seçiyorum 💥
Özgürlük hissi, rüzgâr, yol sesi… Beni benden alıyor. Araba da rahat ve konforlu tabii ama his olarak motor bambaşka. Sen biraz adrenalin seviyorsan motor, güvenlik ve konfor diyorsan araba daha mantıklı 😉
Cevap
37Cevap
Sadece araba tercih ederim.
Araba severim
Daha çok motor kullanıyorum arabayı ya kalabalıkken ya da motor kullanmanın tehlikeli olduğu havalarda tercih ediyorum
Motor evet havalı ama araba o kükremeyi duymak offf bı erkek için orgazm ile aynı kefede zevk almaktir
Yer ve zaman fark etmeksizin cevap hiç değişmeyecek.
Tabi ki motor, motorum arabamdan daha pahalı öyle düşün :D
İkisinin yeri ayrı ya aradayı da seviyorum motoruda ikiside var bende
İki tekerlekli olarak sadece bisikleti seviyorum
Araba sürmek daha çok hoşuma gidiyor
Zor soru benim için, C- ikiside :d
Motor sevgim bambaşka
Arabacıyım her zaman
Çoğunlukla araba derim ben buna
Yazın motor kışın araba
Araba amaa Range Rover olacak
Motosiklet tercih ediyorum
Yazın motor kışın araba