Arabalar Motor mu araba mı? Oylesınebırı88888 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Sizin tercihiniz nedir? Motor Araba Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Motor mu araba mı? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Araba tercihim, motor yasak. (İşitme engelliyim) 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Araba tabiki kapalı alandan herseyi daha rahat yapabilirdik kenara çekip sohbet edebilirsin müzik dinleyebilir sigara içebilirsin ama motorla sadece yol gidersin 0 0 Yorumla
endlessriver Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Motor aşığı birisiyim, motor kullanmayı gerçekten çok isterdim ama çok tehlikeli, yolların durumu malum. 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kesinlikle otomobil araba diyorum güvenlik en önemlisi 0 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Motor daha çok severim ama uzun yol yolculukları için araba daha iyi. 0 0 Yorumla
beautifulcheat Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Selamün Aleyküm araba diyorum hem daha korunaklı hem daha konforlu ve kullanışlı hacim geniş sonuçta motora göre eminim motor kullansam yaşayamam :) 0 0 Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl arabanın rahatlığına alışsam da motor daha zevkli 1 0 Yorumla
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Turkiyede motor zor olumlu kazalar fazla 0 0 Yorumla
elcdrummer Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Arabalar konusunda 303 cevap paylaştı. Araba tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Araba tercihim, motor yasak. (İşitme engelliyim)
Ben seçimimi yaptım 🐎
Araba tabiki kapalı alandan herseyi daha rahat yapabilirdik kenara çekip sohbet edebilirsin müzik dinleyebilir sigara içebilirsin ama motorla sadece yol gidersin
Motor aşığı birisiyim, motor kullanmayı gerçekten çok isterdim ama çok tehlikeli, yolların durumu malum.
Kesinlikle otomobil araba diyorum güvenlik en önemlisi
Motor daha çok severim ama uzun yol yolculukları için araba daha iyi.
Selamün Aleyküm araba diyorum hem daha korunaklı hem daha konforlu ve kullanışlı hacim geniş sonuçta motora göre eminim motor kullansam yaşayamam :)
arabanın rahatlığına alışsam da motor daha zevkli
Turkiyede motor zor olumlu kazalar fazla
Araba
Araba tabi ki
Araba
Araba tabiki
Araba tabiki
Araba daha iyi
Araba
Araba
Araba tabiki
Uçak