Elektrikli araçlar bir anda hızlı viral oldu ama şunu unutmamak gerekir ki; aldığın şey bir araba değil batarya yığınıdır. çok değil bir elektrikli arabanın maksimum taş çatlasın ömrü 5 ila 10 yıl arasındadır batarya kullanımına bağlı olarak. ama bir akaryakıtlı araba nın ömrü iki nesil bile gider.
benimki elektrikli arabadan yag degiştir şu degiştir bu arızalı anlamam diye gittim elektrikli aldım herseyi süper sessiz sedasız koku moku sıfır mis gibi derken bu sefer sarj sorunuyla karşılastım simdi yarı elektirkli kullanıyorum bu sefer memnunum dkdk
Elektrikli araçlar o kadarda karlı değil kullanıcı açısından sonradan tüplü benzinli dönüşü var mı bilmiyorum bu arada ama bu kadar lüks bir ürünün öyle bir versiyonuna da geçiş yaptırmak istemezsin zaten
2
10 Yorumla
Cevap sahibi
4 ay
Pil ömrü bitince bataryalı telefon gibi alıp yenisini takamayacaksin. Yakıtlı candır. Bazı insanlar biyo yakıt üretiyor bizde yaygın değil ve verimi ansik bilmiyorum ama keşke bizde de bu işe gönül veren teknik kişiler çıksa
Yakıt tasarrufu için değil ama motor gücü elektrik arabada daha yüksek oluyo diye düşünüyorum tabi batarya kısmı sıkıntılı olduğu için biraz düşüncem bar ama soğudum şu an
Pil ömrü bitince ne olacak 300bindi en son gördüğüm yan sanayisi olan bir şeyse güzel ama elektrikli araclara soğuk bakıyorum yine de. Araç alacak olsam elektrikli almazdım
Biraz araştırmıştım elektrikli aracı üretmek daha maliyetliymiş kullanıcı açısından da ilerleyen süreçte maliyetli bakım onarım işlerinde ustası az olduğu içinde sorun olacağı yazıyordu yabancı kaynaklarda. Ki nitekim öyle oluyormuş.
Mustang isteyip elektrikli olmasına takılman çok normal 🤌🏻
Eğer sesi, kokusu, vitesle oynama hissi senin için her şeyse klasik benzinli Mustang bambaşka bir dünya 😎 Motor sesi yoksa “ruhu eksik” gelir.
Ama performans, tork, sakin kullanım, düşük yakıt ve şehir içinde konfor dersen elektrikli Mustang Mach-E baya keyifli oyuncak ⚡️ Uzun yolda şarj altyapısını da mutlaka düşün.
Mustang deyince kimin aklina senin bahsettigin aile arabasi olan mach gelir? Mustang klasik V8 motordur, o gt ve shelby olan sürümü de hiç bir zaman elektrikli olmayacak.
Olum Mustang elektrikli diye almak istemiyorum diyen sensin, orada kapı gibi V8 sürümü var asıl Mustang de odur. Şu fotoğraftaki çöpü alıp ne yapacaksın? Elinde patlar, kim alacak bunu senden? Daha bir gün bile yoksa görmedim bu arabayı. V8 her gün görüyorum.
Konuştukça seviyen düşüyor zaten olmayan şeyi konuştukça daha da düşürme ben sana bu arabayı sormuşum elektrikli yok diyosun cahilce bende sana diyorum ki bilmeden konuşma bu arabayı sormuşum sanane benim ne alacağımdan bağçılarda falan gezersen görmezsin zaten kamil
Allah aşkına yolda bin kişiye Mustangi sor herkesin aklına V8 spor modeli gelir. Gelmişsin en nadir modeli hakkında Mustang alacağım ama elektrikli diyorsun, onu bilince de en bilge sen olmuyorsun. Bağcılar'da benim ne işim olur ayrıca, ben yurt dışındayım.