Arabalar Bugün benim gibi yollara düşen var mı, kim nereye gidiyor? İflah_olmaz_adam Takip Et Guru Yaş: 49 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 55 Yapay Zekaya Sor Dün geldim, bugün yine yolara düşüyorum. Var mı benim gibi bugün yollara düşecek? Güncellemeler4 ay Şükür kazasız belasız geldik. Bugün benim gibi yollara düşen var mı, kim nereye gidiyor? Cevapla Nereye Gidilir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 4 ay Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Bugün bir planım yok. Çarşıya çıkarsam otobüs veya tramvaya binerim. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 4 ay Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. sabah gezdim 1 0 Yorumla
Muallime__ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 58% 4 ay Bir hafta kendi annenize, bir hafta kayınvalidenize gidiyorsunuz sanırım. Biz de çocukken yarı yıl tatilinde öyle yapardık. 😊 1 3 Yorumla İflah_olmaz_adam 4 ay Başdıza geldik uzundur gelmiyorduk Yorumla Muallime__ 4 ay Çocuklar sevinmiştir.:) Yorumla İflah_olmaz_adam 4 ay Evet sevindiler Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 34% 4 ay Hareketli maceralı vakit geçirseydim öyle, buraya girmek aklıma gelmezdi, bu arada hayırlı yolculuklar 🖐️ 1 1 Yorumla İflah_olmaz_adam 4 ay Teşekkür ederim 🙋♂️ Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 4 ay Evdeyim dışarı çıkmam muhtemelen hayırlı yolculuklar dilerim 🙏 🌸 1 2 Yorumla İflah_olmaz_adam 4 ay Teşekkğr ederim Yorumla r_engarenkyollar 4 ay 🤗🌸 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 4 ay Daha yeni geldim muhtemelen bi kaç güne düşerim diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
ArtıkİnsanDeğilim Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 4 ay Yollara düşmediğim bi vakit var mı? Yollar benim hayatım 1 1 Yorumla ArtıkİnsanDeğilim 4 ay Hayatım derken yaşamım yani Yorumla
Neşelivefütursuz Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 4 ay bende dün sabaha karşı iniş yaptım yavru vatana hocam 1 0 Yorumla
m Ritchson Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 4 ay Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evdeyim ben iyi yolculuklar 1 0 Yorumla
aşkatövbelibiri Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 4 ay Yok evdeyim Çok şükür, hayırlı yolculuklar dilerim 1 1 Yorumla İflah_olmaz_adam 4 ay Teşekkğr edeeim Yorumla
Vedide0 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 4 ay Evdeyim şimdilik hayırlı yolculuklar 1 3 Yorumla İflah_olmaz_adam 4 ay Teçekkür edeeim Yorumla Vedide0 4 ay Rica ederim Yorumla İflah_olmaz_adam 4 ay 🤗 Yorumla
Heraşira Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 4 ay Yakın zamanda düşeceğim yollara. 1 2 Yorumla İflah_olmaz_adam 4 ay Allah kazasız etsin şimdiden Yorumla Heraşira 4 ay Amin. Yorumla
Leviathan_S Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 4 ay Evdeyim şimdilik , iyi yolculuklar 1 1 Yorumla İflah_olmaz_adam 4 ay Teşekkürlet Yorumla
AsilSessizlik Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 4 ay Şu anda evdeyim gittiğim bir yer yok 1 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 4 ay Arabalar konusunda 460 cevap paylaştı. Evdeyım köye gidip gelirim şimdilik yol yok 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 4 ay Arabalar konusunda 493 cevap paylaştı. bir yere gitmiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bugün bir planım yok. Çarşıya çıkarsam otobüs veya tramvaya binerim.
sabah gezdim
Bir hafta kendi annenize, bir hafta kayınvalidenize gidiyorsunuz sanırım. Biz de çocukken yarı yıl tatilinde öyle yapardık. 😊
Başdıza geldik uzundur gelmiyorduk
Çocuklar sevinmiştir.:)
Evet sevindiler
Hareketli maceralı vakit geçirseydim öyle, buraya girmek aklıma gelmezdi, bu arada hayırlı yolculuklar 🖐️
Teşekkür ederim 🙋♂️
Evdeyim dışarı çıkmam muhtemelen hayırlı yolculuklar dilerim 🙏 🌸
Teşekkğr ederim
🤗🌸
Daha yeni geldim muhtemelen bi kaç güne düşerim diye düşünüyorum
Yollara düşmediğim bi vakit var mı? Yollar benim hayatım
Hayatım derken yaşamım yani
bende dün sabaha karşı iniş yaptım yavru vatana hocam
Evdeyim ben iyi yolculuklar
Yok evdeyim Çok şükür, hayırlı yolculuklar dilerim
Teşekkğr edeeim
Evdeyim şimdilik hayırlı yolculuklar