Nafaka, tazminat vs hicbir sey istemiyorum. Araba almistik, dugun takilari+benim birikimim+onun birikimiyle. Ben 250 bin koymustum. O 175 bin kadar dugun takilarinin yaninda. Arabayi istiyorum verir mi acaba?
Zaten evliyken de arabayi cogunlukla ben kullaniyordum. Cunku ben ilcede calisiyorum, ilceye atandim. Oyle minibus, servis falan da cok zor benim icin. Merkeze gidip gelmem lazim, evliligimin 3. ayinda falan atandim ve hep bu sekilde ise gittim geldim.
Araba yoksa ilceye yerleseyim diyecegim o da olmaz, hem tek basima ne yapacagim ailemde merkezde hemde ilce kucuk oldugundan kiralik ev imkanim da yok. Baktim 1 tane ilan gozukuyor sadece
Esim merkezde 20 dk yurume mesafesinde iş yeri. Ben haftaici 1.5 saat gidis,1.5 saat gelis 3 saat, hatta toplamda 3 saattende fazla yol yapiyorum her gun. Araba bana cok lazim oluyor.
Simdi araba konusunda da anlasmazlik yuzunden dava da uzasin istemiyorum. Düzgünce rica etsem, durumu biliyorsun araba bana cok gerek oluyor diye arabayi birakir mi sizce?
Zaten cok pay da koymamisti ama erkekler bosanma sirasinda nereden giciklik yapsam, nereden zora sokup yipratsam diye dusunebiliyor acikcasi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer