Arabalar İsviçre’den 23.000 km’de 43.000 €’ya araba almak mantıklı mı, bu paraya daha iyisi bulunur mu? Burakbytr Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler5 ay Arabayı haftaya alıyorum bu arada İsviçre’den 23.000 km’de 43.000 €’ya araba almak mantıklı mı, bu paraya daha iyisi bulunur mu? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
m Ritchson Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 5 ay Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cla severim ben olsam siyah alırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 5 ay Buradaki insanlar İsviçre’de araba fiyatlarını nerden bilsin kafayı yemişsiniz siz aq boya değişen var mı onu da yaz bari aq 0 1 Yorumla Burakbytr 5 ay Hatasız boyasiz kardeşim 🤣 orada hatalı araba çöpe gidiyo Yorumla
ata_00 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 5 ay Arabalar konusunda 617 cevap paylaştı. Degeri düşecek bindikcd 0 0 Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 5 ay Fiyatlara bak ya kafayı yememek elde değil. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cla severim ben olsam siyah alırım
Buradaki insanlar İsviçre’de araba fiyatlarını nerden bilsin kafayı yemişsiniz siz aq boya değişen var mı onu da yaz bari aq
Hatasız boyasiz kardeşim 🤣 orada hatalı araba çöpe gidiyo
Yani ihtiyacını görüyorsa al
Degeri düşecek bindikcd
Fiyatlara bak ya kafayı yememek elde değil.
Araba çok güzel