En son ne zaman kazaya uğradınız 🤔
Ben bugün uğradım hem de ilk defa araba akülü sandalyeme çarptı ve evet kadın sürücüydü 😂

En son ne zaman kazaya uğradınız 🤔
Ben bugün uğradım hem de ilk defa araba akülü sandalyeme çarptı ve evet kadın sürücüydü 😂
Abimle beraberdik olayı anlatsam sen bile gülersin o kadar ki saçma bir kaza yüzünden abim senelerdir mahkemelerle uğraşıyor. Bak biz bir yere yetişmeye çalışıyorduk 1 sokak kaçırdık sağ şeritten dörtlüleri yakıp yavaş yavaş geri gidiyorduk. Kaldırımda abim kızı gördü kulağında kulaklık elleri cebinde sağına soluna bakmıyor yaya geçidi olmayan bir yerden karşıya geçiyor yavaş şekilde çarptık normalde o çarpmayla hiçbir sey olmaz ama kız eli cebinde olduğu için kolunun üstüne düştü ve kolunu kırdı ambulans geldi hastaneye götürdü bizim acilen bir yere yetişmemix gerektiği için oraya gittik sonrasında da aynı gün içinde 1 saat sonra kızı hastanede ziyarete gittik. Ameliyat olmuş platin filan takılmış. Biz ayıp olmasın diye ailecek tatlı çiçek geçmiş olsuna ailesinin evine gittik 1-2 kez bizim yüzümüze karşı şikayetçi olmucax dediler sonradan kız gitmiş karakola şikayetçi olmuş üstüne de çarpıp kaçtı bir daha da sormadı diye ifade verdi. Ailecek para tazminat davası açmış işte ben kolumdan dolayı çalışamıyorum filan demiş ben ise kızı bir AVM yoğun olan bir yemek zincirinde kasada çalışırken gördüm 🤣 annesi bakıcılık yaptığı için tazminat, kız kendi için kız kardeşi abisi filan hepsi yıpranma payı istemiş
FB arabası olduğu için bir elinde milkshake içiyordur... telefonla oynaşıyordur kadınlara bedava ne verirseniz verin çöp ederler üstüne sizi suçlarlar... Karınıza sevgilinize sakın ola araba motor telefon bir şey almayın... Özellikle araba asla. Her hafta birilerine vurur al araba git sanayiye uğraş diye iş kitler...
Sevgi aşk sadakat eskidendi... Karşılıksız vericeğiniz her hangi bir şeyi kadınlar aldıkları anda unuturlar... araba gibi kullanılan büyük şeylerse hor kullanır başınıza bela olurlar... Nasıl olsa çalışıp mı aldı sanayi masrafını aşkım tırnak-saç vs. yaptırıcam diyip çıkartırlar sizden... UYANIK OLUN KADINLARDAN BÜYÜK DOLANDIRICI YOKTUR. Tüm davranışları erkeği silkelemek üzerine.
Dünyanın en kalabalık trafiği olan şehirde yaşamama rağmen çok şükür bir kaza yapmadım ve inanın en son ne zaman kaza yaptım hatırlamıyorum bile.
Geçmiş olsun ya baya korkutmuştur seni 😅 İlk kaza hep daha çok akılda kalıyor. Umarım ciddi bir şey olmamıştır, sandalyene de sana da.
Ben en son geçen yaz TEM’de ufak bi tampon tampona karıştım, fotodaki gibi arkadan dokundular. Araba pert olmadı ama kalbim pert oldu diyebilirim 😂 Bundan sonra kadın erkek değil dikkatli sürücü / dalgın sürücü ayrımı yap bence 🚗✨
Cevap
9Cevap
Seneler oldu taksi çağırmıştık yolda giderken ışıklarda freni koyduk sonra arkadan çarptılar

Pazartesi günü
Tofaş bana çarptı zaten
İki ay önce, Arabada duruyordum arkadan sarhoşun biri çarptı, sonra bir şey olmamış gibi geri çekilip kaçtı
Yalnız öndeki gri araç daha fazla hasar almış arkadaki daha sağlam
2024 Şubat 'ta
Ehliyeti kasapdan mi almış sorsaydin 😏😏
😏😏😏
Hiç kaza yapmadım Allah korusun herkesi.
Geçen hafta pazar günü...
2013 aralık ayında
Kazaya uğramadık hamdolsun
Ve evet kadin surucuydu :D
Hiç uğramadım geçmiş olsun
Uzun zaman oldu...
ugramadim
Uğradım ama dolmuşta ama küçük bir kaza
Hiç uğramadım
Hicccc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?