Kocam iş arkadaşını arabayla almış, arkayı çekmemesi sizce aldatma işareti mi 😕?

Bugün kocam işe gitmek için çıktı bi baktım mesaj attı iş arkadaşı kendi arabasıyla geliyormuş bugün işe yol üstü diye onuda almış başta aramış eşim ben kızarım diye yok demiş çocuk yol üstü görünce durup bin işte demiş oda mecburen binmiş normaldede her şeti haber verir bana servise bindiğini indiğini beklediğini falan hatta resim videoda atar bugünde bu olay oldu çocuğun aradığını onunda hayır dediğini yazmadı arabaya binince bunları yazıp haber verdi hatta 3 tane video çekip atmış isteyerek binmemiş çünkü benim laf edeceğimi biliyor şüpheleneceğimide biliyor videoda arkadaşı gözüküyor sohbet ediyolar ama arka koltukları çekmemiş normalde olsa çeker bütün arabayı gösterir atar benim içim rahat etsin dite ama bu sefer yapmadı bide bindikten sonra haber verdi hiç onluk hareketler değil o an öyle gelişti diyor birden oldu diyor çocuk farkeder diye arkayı çekemedim diyor uğraştım çekmek için ama olmadı diyor şu zamana kadae hiç yalanı sadakatsizliği olmadı Allah var ama ben eski demeyimlerden kaynalşo gğvensiz biriyim bazen bana iyi bile dayanıyor başkası olsa bunları yapmaz ama o benim için her hareketini planlı ve bana göre atıyor çok yemin etti anlattı kimse yokru başka arabada diye hatta çocuğunun üstüne yemin bile etti sizce arkada varmıdır kız falan normalde çeker güya bu sefer çekemeniş

Kocam iş arkadaşını arabayla almış, arkayı çekmemesi sizce aldatma işareti mi 😕?