Mercedes, BMW ve Audi genelde klasik zenginlik göstergesi olarak görülürken; Porsche, Range Rover, Maserati daha üst seviye ve gösterişli bir izlenim bırakıyor.

Mercedes, BMW ve Audi genelde klasik zenginlik göstergesi olarak görülürken; Porsche, Range Rover, Maserati daha üst seviye ve gösterişli bir izlenim bırakıyor.

Arabalardan anlamam ama görsel olarak bana güzel gelen araba genelde en pahalıları oluyor. Mesela şu. Sence nasıl?
Bence zenginlik dış görünüş giydiğin kıyafet arabalar harcadığım para değil insanın zenginliği ağırlığıdır oturmasını kalkmasını karşısındaki ile büyük küçük ayırt etmeden saygılı konuşmasıdır En azından ben ailemden böyle gördüm Belki de bu yüzden kaybediyorumdur hayatta
Takıldığı mekanlar bence daha etkili. Arabalar kiralık da olabilir kendinin de olmayabiir ve yaşantıya bakarım tek araba bunu saglamaz. Ama tabiki de bir Ferrari Lamborghini farklıdır özel yapım seriler
Valla parayla iman kimde asla belli değil bazı akrabalarım var bindiği araba Megan ama isteseler 4 Porsche alır binerler ama vizyonsuzlar para harcamasıni bilmez cimriler
Bana göre Türkiye standardında birine bakıp “bu çocuk parayı bulmuş” dedirten ilk şey G serisi Mercedes SUV 😅 Sonra Range Rover, Porsche Panamera / 911, bir de yeni kasa S-Serisi.
Ama şu fotoğraftaki C63 de “ben zengin değilim, deliyim” diyen türden 😂 Egzoz sesiyle birlikte geliyorsa zaten para + adrenalin paketi oluyor 💸🚗💨
Cevap
39Cevap
Ferrari, Lamborghini, Rolls Royce, Ford Mustang, Nissan GT-R
Rs6 varsa zaten konuşmaya gerek yok hepsini tokatlar
Porsche varsa zengin sayılabilir gadası
Mercedes olabilir
Olur
Mercedes, BMW, Audi’nin premium modelleri şu an zengin işi yoksa bugün 1 milyonlarda bu araçlardan da alınabiliyor ama tabi ki 10 milyonluk arabaları da var yani aracın modeline göre değişir.
Benim ultra zenginlik göstergesi denildiğinde aklıma gelen ilk araba net şekilde Rolce Royce’dur bana göre bu parasından da bağımsız kullanıcıya sunduğu özelliklerden dolayı peek noktasıdır ve zaten bu araca sahip kişi sayısı da ciddi az oluyor yani Rolce Royce’a biniyorsa ciddi zengin demektir. Bentley, Aston Martin, Bugatti gibi spor seriler de ultra zengin kategoriye girer bence.
Ultra değil de zengin olarak nitelendirsek de Range Rover’ın bazı üst modelleri, Mustang, Porsche gibi araçlar, Mercedes’in üst seviye araçları ve Suvları aklıma gelir.
Ya araba özellikleri ve fiyatından pek anlamam ama görünüş olarak bakınca Skoda falan da zengin gösteriyor bence
Çünkü passat üretimi durdurup wolkswagen firması Skoda üretmeye başladı diye biliyorum. Tam anlatamadım ama bunun gibi bir şey işte sen anla
Almanyada yasayan biri olarak söyle söyligim. Bmw mercedes, audi ve range rover standart. Ama porsche burada zenginlik belirtisi
Genel olarak burada porschenin masrafi parcasi ve bayilerdeki tamkri cok pahli oldugu icin sikinti ya.
Bmw m4 vs porsche gt3 mesela bmw m4 cok daha seviyorum ama bakimi onarimi porsche gt3 cok asiri tutuyor.
Ozaman bmwde m3, m5, m6 gider sana. Maglum m4 4 kapi olarka yok maalesef
Fakiri zengin zengini fakir gosteren tek araba Dacia Duster...
İçeriğe katılıyorum ancak sadece bununla anlamak pek mümkün değil…
Zengin arabaya binen değil
O arabayı sana satandır
Mercedes bmw audi çok waow değil modele bağlı olmakla beraber hdjfk maserati porsche
Porsche Ferrari Bugatti Mercedes Bildiğim bunlar 😅😅
Ya hiç arabadan anlamam ama güzel bir arabaysa görseldeki gibi derim zengin dye
Markadan anlamamki tamamen gorseli hoşuma giderse
Parayi bulursam sana sorucam hangi arabadan alayim diye jddjddh
Wiesmann.
Aslında günümüzde yeni model olupta her yerde görünen arabaları kullananlar hiç bir ifade vermiyor. Bir çoğu ya krediyle alıyor, ya kiralıyor ya da şirket üzerine alıp kullanıyor. Ödeme kaynağı görünmüyor. Fakat bir kişinin atıyorum antika değeri olan bir arabası var ise, bu zenginlik göstergesi olabilir.
Porsche, Range Rover, Mercedes-Benz, BMW, Audi gibi arabalardır.
Ama en çok şu iki araba zengin arabası statütüsünde.
Mercedes-Benz G KLASS

BMW İ8
ferrari sf90 spider ben mclaren 750s spider istiyorum
Lexus, Infiniti, Chrysler gibi markaları da unutmamak lazım.
İlk 3 u artık herkeste var. Zenginlik göstergesi değil yani. Maserati Porche Ferrari olursa ancak
O detayları da herkes anlamaz ama. İlgili olmak gerek
Yani böyle klasik arabası olanlar bana ben arabayı ilerde satmayi dusunmeyecek şekilde alıyorum çünkü o kadar zenginim diyor... ha bir de ağzımın tadını biliyorum diyorlar...
G kasa BMW ler, Porsche - masaratti dediğin gibi kesinlikle zenginlik göstergesi çünkü o araçların inanılmaz MG vergileri ve masrafları var. Alan adam bunu düşünmeden almaz.
Gönlü zengin olsun da Tofaşa da razıyız..
Arabası olan herkes gözümde zengin 😭
Benimde ferarim var Dilan abla aldın
Aldı*
Tabii
Gardaş bende Mercedes vardı kız dönüpte bakmadı oğlan Tofaş Doğan ile kızı kendine bağlamış ya ya
Gardaş kız su gibi güzeldi benim konuşmalar ya. rak kürek olduğu için elin oğlu kaptı kızı
Bentley, Aston Martin , rolly Rolce , Maserati
Tesla Byd falan da olabilir
Aston Martin de var
Onu unuttun
Hepsi güzel kötü arabası yok ki zaten..
Aston Martin Porsche Maserati
Bunlar bir üst segment oluyor bence Audi BMW Mercedes in bir üst segmenti bence
Başka bir seviye gibi
Hadi öyle olsun...
Aldın mı yani
Anladım evet
Egea ile devam mı ozaman?
Yapacak bir şey yok gibi ya da 2. El başka bir şey
Bugatti ve at.
Zihnimde ikisi yanyana kalmış
Ferrarri ne alaka at dedim gerçek at
Pahalı bir araba (genelde siyah) yanina kocaman bir siyah at. Iste gercek zenginlik bu bana göre
Türkiye de en az olan araba hangisi ise...
audi a7 veya yeni nesil a8
Bugatti, Aston Martin
Possat aşiret edişın
Elektrikli mi abicim aracın? Okey, zenginsin jdjdj
Mercedes, Rolls Royce falan olabilir
Hayaller g serisi ama bu sorunun cevabı rolls royce bence
Bu devirde arabası olması bile zengi dedirtir hdjdjs
Dacia kullanıyorum çoğu zenginden daha zenginim, entelektüelim, onlar var olmak için araba ve partiye ihtiyaç duyar ben de kendi ozdegerimle, kusurumla da varım
3-5 milyonluk araba sürene zengin demem ben. Yalan yok.
Açıklama çok yerinde olmuş yoruma pek de gerek yok 🙂
Ben arabaları marka olarak pek bilmem ama bence lüks görünen arabalar öyle izlenim bırakıyor.
Porshe , BMW , range rover Mercedes
Hiç biri bana zengin dedirtmiyor hata dünyanın en zenginleri den olan Elon bana fakir geliyor. bana gerçek zenginlerin onlar olmadığını hissediyordum
Mercedes BMW Ferari Lamborgini porsche Camaro Vs
Allah daha çok versin derim ula
Knka başkası zengin olsa sanane , zenginolmasa sanane? Sen dön kendine bak ne yapmışsın ?
Zenginliğin tanımına göre değişir.
Ayrıca yurt dışında almak daha kolay olduğu için Türkiyede bu arabaları almak kerizlik de sayılabilir.
Offf bi bugatti chironum olsaydı anahtarını özel sandıkta getirselerdi yavaş yavaş pr paketi açar gibi açsaydım. ya da rolls royce um olsaydı garaja sığmadı diye dertlenseydim.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah kardeşim
BMW sanırım
911 gt2
Bentley, herkes alamaz
Kesinlikle TOG 😃
mercede ve bmw
Bmw mercedes
Mustang
Ben arabadan anlamam ki
Mercedes
Range Rover
2015ten beri hayalimdir Elon Muskla evlenince hayalim gerçekleşecek djfksk