Bizim ustanın dilinden anlamıyoruz ama işinin ehli gibi duruyor 😄

Bizim ustanın dilinden anlamıyoruz ama işinin ehli gibi duruyor 😄
Ustam benim araba ne zaman çıkacak bana yarına lazım borcum ne kadar mama karşılığında olur sanayi değil de yetkili servislere vermeyi tercih ediyorum bu devirde herkes üçkağıtçı arabanın parçalarını çalarlar valla
20 kilo mama =[
Hiçbirine güvenmiyorum sjdj
Bu güvenilir dene bak
Kedi usta jddj
Teşekkür ederim papatyam🌸
Şu fotoğrafa bakınca önce kediyi kurtaralım sonra ustayı konuşalım diye alasım geldi 😂🐈💗
Benim ustam babam zaten, çocukluğum lift altında geçti resmen 😎 Ama İstanbul’da başka ustalara da gittim. En güvendiğimler; az konuşup çok iş yapanlar. Sürekli parça değiştirmek istemiyorsa, yaptığı işi gösterip açıklıyorsa, kış bakımı için özellikle fren, lastik, antifriz konusunda titizse bence tut onu. Ustanın dilini bilmesen de davranışından anlarsın 😉🚗❄️
Cevap
11Cevap
Asla arbamı sanayii ustalarına götürmedim, araçlarım hep servis aracı olarak hizmet aldılar. zira servis aracının garantisi de oluyor.
Devamlı gittiğim bir tamircim var.
Hayır yok.
ya kendinizi erkeklere emanet ediyonuz , onlar hıyanet ediyolar, arabayı becerseler nolcak ki! onumu düşünüyon allahını seversen.
Ya o napiyor orada skskwkkw
Far elektrik lastik sökümünü kendim yapabiliyorum.
Çok ekstrem birsey yoksa iyice sorun cikmasini bekliyorum bakim disinda.
Aldim alali arabayi yaptiriyorum kaza cikiyor
burada servis var daha büyük arza ve hasarda 3 5 bin euro verip yenisini alıyorsun işçilik pahalı
Kendim yapıyorum her şeyini. Çok büyük iş olursa tamirciye götürüyorum. Onun dışında her şeyini kendim yapıyorum.
Kimseye güvenmiyorum shjs
Resmi servise veriyorum genelde.
Eniştem dayılarım hdjfk
Evet gerçek ustalar var emanet ediyorum
E tabi
Yok maalesef
Vardı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?