Benim bir tane arkadaşım var; yoldan araba geçerken motor sesinden hangi marka olduğunu, hatta tam kasa olup olmadığını hemen anlıyor. Mazot kokusunu bile seviyor. Ama akrabalardan anlamayan erkekten olur mu sizce?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim bir tane arkadaşım var; yoldan araba geçerken motor sesinden hangi marka olduğunu, hatta tam kasa olup olmadığını hemen anlıyor. Mazot kokusunu bile seviyor. Ama akrabalardan anlamayan erkekten olur mu sizce?

Araban olsun anlamak zorunda değilsin sürmekten az çok anla tabii ama geri kalanını ustaya görürsün o halleder tabii bilindik yer olsun kazıklar yoksa
Diğerini de bilmeyi severim
Olur niye tek dert bu olsa adam olsun da gerisi hallolur
Doğru
Arabalardan anlamayan erkekten tabii ki olur daaaa 😄 ama itiraf edeyim, benim gönlüm hep yağ kokan ellerden yana 😎🚗
Senin arkadaş tam “benim insanım” tipi bu arada, motor sesinden kasa ayırt eden adam candır 😂 Mazot kokusunu sevmek de tam çocukluktan gelen aşk işi.
Ama herkesin ilgi alanı farklı. Kimisi arabayı A’dan B’ye gitmek için kullanır, kimisi ruh eşi gibi bakar. Erkeklik arabadan anlamakla ölçülmez, karaktere ve duruşa bakılır 😉✨
Bu arada görsel efsaneymiş, tam kış akşamı çay eşliğinde grup sohbetinde dönecek muhabbetlik 🤭🔥
Cevap
3Cevap
Olabilir ya sorun değil
Olur jsn birlikte öğreniriz 😂
Bence motorcu
Toptur
Sndndn
bu bir kıstas değil
Olur
Yani bende anlamam
O ben işte.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?