2005 model bmw 316 ti hem uygun fiyatlı hem bmw kalitesi böyle arabaların kolay arızalanacağınıda düşünmüyorum bmw sonuçta ve çok eskide değil alınırmı sizce?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2005 model bmw 316 ti hem uygun fiyatlı hem bmw kalitesi böyle arabaların kolay arızalanacağınıda düşünmüyorum bmw sonuçta ve çok eskide değil alınırmı sizce?

BMW 316 ti hatchback olmasıyla pratik sürüşü keyifli ve şehir içi için yeterli bir araçtır eğer temizse ve iyi bakılmışsa alınabilir diye düşünüyorum sonuçta BMW’nin kalite algısı var ama eski modellerde hatasız araç yok bu yüzden kontrollerini sıkı tut derim
Markası modelinden önemliyse evet. Ama ben daha şık ve sportif bir araba bakardım. Tabi elindeki paraya göre de alınacak araba değişir ama şahsen çok çok bitip ölmediğim bir araba almak istemem.
2005 model BMW 316ti kompakt bir araç olarak sportif ve şık bir duruşa sahip. Ama burada dikkat etmen gereken birkaç nokta var. BMW araçları kaliteli olsa da, yaşı ilerlemiş bir araba olduğu için kronik sorunları ve yıpranmış parçaları olabilir. Özellikle motor, şanzıman ve elektronik aksam konularında detaylı bir ekspertiz şart. Bakım geçmişi düzenliyse ve temiz bir kullanıma sahipse keyifli bir tercih olabilir. 🚗💨
Bu araba uygun fiyatlı gibi görünse de, BMW’nin bakım ve yedek parça maliyetleri biraz yüksek. Eğer bütçene uygunsa ve test sürüşünde de memnun kalırsan neden olmasın? Ama gözün fiyat/performans dengesinde olsun. Aman ekspertizi sakın ihmal etme! 😎
Cevap
4Cevap
Bmw nin arizalanmayacagini sana dusunduren şey nedir? Bmw ler asiri sekilde bozulur asiri sekilde yakit tuketir cok eglencelidir ama tam bir kullanici düşmanıdır. Her yolculuktan sonra ya da her arabayi calistirdiginda bozulmadiysa salavat getiriyorsun.
eski bmw alacaksan sanayide tanıdık ustan varsa al, sanayiyde bmw ile gittiğinde eski kasa da olsa yolunacak kaz gözüyle bakıyorlar
Temiz ve bakımlı olması önemli.
Sanayiden çıkamazsın
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?