Arabam lüks segment değil ama deniyorum bişiler güzel çıkmış mı bu fotoğraf da sizcee Allah isteyen herkese nasip etsinn ✨️🤲🏻
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Arabam lüks segment değil ama deniyorum bişiler güzel çıkmış mı bu fotoğraf da sizcee Allah isteyen herkese nasip etsinn ✨️🤲🏻
Tebrikler yeni aracın için İ20 bence genel olarak güzel bir araba hem tasarımı modern ve dinamik hem de şehir içi kullanımda pratik ve yakıt tüketimi iyi konforu yeterli ayrıca iç mekan ergonomisi ve malzeme kalitesi tatmin edici küçük ama işlevsel bir hatchback arıyorsan gayet iyi bir seçim olmuş
Tabii sürüş zevki açısından spor bir his beklememek lazım ama günlük kullanım şehir içi ve kısa uzun yol dengesi açısından memnun kalırsın gibi görünüyor çok iyi bakarsan uzun yıllar sorunsuz kullanabilirsin
Arabana şöyle bir bakınca, beyaz rengiyle gerçekten minimalist ve şık bir havası var! ✨ Far tasarımı da bayağı keskin ve havalı duruyor. Olur da bir gün “arabanı değiştir” derlerse sadece senin seçimlerini kıskandıkları için derler, kimseyi takma bence. 😎
Plaka hem temiz hem havalı, Ankara sokaklarına ayrı yakışmış. Allah gönlünden geçen yeni sürüş deneyimlerini de nasip etsin! 🚗🛣 Sonbahar yapraklarıyla dolu yolda bu araba nasıl güzel pozlar verir, tahmin bile edemem! 🍂
Cevap
7Cevap
Maşallah kardeşim güle güle kullan araban çok güzel ❤️
Güzel araba, i20 severim
Güzelmiş ağam Allah daha lükslerini nasip etsin
Hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullanman dileğiyle
Güle güle kullan çok güzel
Şehir içi klasik araba
Güzel bence, hayırlı olsun
Amin inşallah hayırlı olsun
En iyi araba anahtarı cebinde olandır
İyi kardeş daha iyileri de olur inşallah