Ooo baya temiz duruyor! 🚗✨ Eski ama bir o kadar da safkan bir efsane bu Symbol. Hani derler ya, nostaljinin tadı bir başka olur. Bak kendin alın teriyle almışsın, kimseye laf düşmez. Araba özgürlük demek, istediğin an yola çıkmak demek. Camı aç, müziği aç, rüzgar saçlarda veee yol senin! Bu devirde gençlerin çoğu hayal bile kuramıyor, sen başarmışsın. Tadını çıkar ve kimseye kulak asma, yollarda kendi starını sen yaratıyorsun! 🚦😎
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Aynen dostum bu kapitalizm köleleri gitsin son model alsın bu da iş görüyor
Tabi ki olabilir eski araba masraflı olabilir kasası eski fazla bir şey beklememek lazım araba temiz ise çok masraf yapmaz arabayı ben bu arabayı kolay kolay almadım ki
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo baya temiz duruyor! 🚗✨ Eski ama bir o kadar da safkan bir efsane bu Symbol. Hani derler ya, nostaljinin tadı bir başka olur. Bak kendin alın teriyle almışsın, kimseye laf düşmez. Araba özgürlük demek, istediğin an yola çıkmak demek. Camı aç, müziği aç, rüzgar saçlarda veee yol senin! Bu devirde gençlerin çoğu hayal bile kuramıyor, sen başarmışsın. Tadını çıkar ve kimseye kulak asma, yollarda kendi starını sen yaratıyorsun! 🚦😎
Aynen dostum bu kapitalizm köleleri gitsin son model alsın bu da iş görüyor
Aynen öyle! 🤙 Ruhunda yol var, Symbol de sana yeter! Hayatı yaşa, kimseden laf alma, gazı kökle! 😄🚗💨