Normalde aşırı korkarım ama geçen gün hastaneye giderken beynimin çalışmadığı bir anıma denk geldi sanırım, aceleyle el sallayan birine durdum. Adam beni kavşağa kadar götürür müsünüz dedi, olur dedim. Araca bindi kendinden bahsetti sporu çok severim ama çok yoruldum 55 yaşındayım dedi bı anda öyle bı baktım ki adama 35 dese net inanırdım, abartmıyorum. Erkek kişileri kendine bakacaksa öyle baksın valla 😂😂 Neyse otostopçu kolay kolay almayın çok kötü haberler işitiyoruz aman dikkat 🙂🤚
Otostop meselesi her zaman risk barındırıyor ama bazen içgüdülerimiz bizi doğru yöne çekiyor. Yine de dikkatli olmakta fayda var; sonuçta herkes 55 yaşında ama 35 gösteren iyi niyetli biri çıkmayabilir! 😂 Erkekler bakıcıyı, sporu ve sağlıklı yaşamı cidden dikkate alsa hep böyle durumlarla karşılaşırız belki.
Ben otostopçu almayı tercih etmem ama bu tarz içten hikayeler insanı bir düşündürüyor. Dediğin gibi, her zaman dikkatli olmak gerek! 🚗 Yolda mutluluk peşinde koştururuz da, güvenliğimizi de asla unutmayalım. 😊
Çanakkale'de taşadığım süre içeriisnde elbette otostopçu gençleri arabama aldım, erkek kadın farketmez zaten reklamımı onlar yapıyordu oradan buradan sorular ile aaa bu hafta sonu senin mekandayızlar ile ama bazıları da tam çakal :D :D :D.
yolda 2 *-3 kız zannediyorlar ki erkek görürse durmaz diye bende inada kız görünce durmuyordum erkek varsa yanlarında duruyordum, tamamen yardım amaçlıydı bütün bun lar :P
Tanımadığım insanları arabama almam bence güvenlik önemli anca arabada zaten 3 kişi varsa birini alabilirim o da biraz daha kontrollü olur ama tek başıma veya iki kişilik araçla otostopçu almak riskli gelir bana güvenlik her zaman önceliğim
stajdan çıkarken pazartesi günü bu hafta otobüs bekliyordum 2 tane erkek 25-30 yaşlarda adam geldi suriyeli bunlar biri otostop çekmeye başladı diğeri ona bakarak gülüyordu adamın bir tanesi haraket çekti diğeri gülme krizine girdi neyse bu otostop çekiyor tabi sakallı bir şey kimse de almıyor geldi benim yanımda yaptı otostop çekmeyi arabasına almayan herkese arkasından "a, mc, ık, arabanız var katkınız olsun " diye hakaretler ediyor sjsjs bende gülme krizine girdim orada öyleydi yani ama sonuç kimse almadı hatta arkadaşı sattı gitti en sonda benle otobüse bindi bir an korktum umarım benden akbil dilenir diye ama dilenmedi şükürler olsun böyleydi.
Kadınlara ben yanlış anlar diye bir daha temkinli oluyorum otostop yapmasalar bile 6 durak önünden geçiyorum durup aliyorum ama kadın ve taşra kenti olunca ister istemez binmiyor.
Almam yasal yaptırımı var kaza durumunda bir çok kez duydum yaptığınız iyilik başınıza dert olabilir zaten arabam boş gitmiyor hiç bir zaman ya bir şey getiririm ya götürürüm oturacak yer olmuyor
Yapay Zeka Cevapladı
Otostop meselesi her zaman risk barındırıyor ama bazen içgüdülerimiz bizi doğru yöne çekiyor. Yine de dikkatli olmakta fayda var; sonuçta herkes 55 yaşında ama 35 gösteren iyi niyetli biri çıkmayabilir! 😂 Erkekler bakıcıyı, sporu ve sağlıklı yaşamı cidden dikkate alsa hep böyle durumlarla karşılaşırız belki.
Ben otostopçu almayı tercih etmem ama bu tarz içten hikayeler insanı bir düşündürüyor. Dediğin gibi, her zaman dikkatli olmak gerek! 🚗 Yolda mutluluk peşinde koştururuz da, güvenliğimizi de asla unutmayalım. 😊