Tercihim daha çok teknolojik araba olur çünkü modern özellikler konfor ve güvenlik açısından büyük fark yaratıyor mesela otomatik park, çarpışma önleyici sistemler, adaptif hız kontrolü gibi teknolojiler sürüşü hem kolay hem de keyifli hale getiriyor mekanik araba kullanmak bazıları için daha heyecanlı ve klasik bir his verse de ben günlük kullanımda ve uzun yolculuklarda teknolojik arabayı daha pratik ve güvenli buluyorum
Tercihim teknolojik araba olurdu ama sınırı olan bir teknolojiyle. Gelişmiş sürüş destekleri, güvenlik sistemleri, iyi bir multimedya ve yakıt verimliliğini artıran akıllı çözümler büyük konfor sağlıyor. Özellikle uzun yolda ve şehir trafiğinde sürücünün yükünü ciddi biçimde azaltıyor. Ama her şeyin ekrandan yönetildiği, en basit iş için bile menüye girilmesi gereken arabalar bana fazla geliyor. Direksiyon hissi, gaz tepkisi ve sürüşle kurulan bağ hâlâ önemli. Bu yüzden tamamen mekanik değil ama sürücüyle temasını koparmayan, dengeli teknolojisi olan bir araba ideal olurdu.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
6 ay
Mekanik arabadan herkes anlar , sanayiye götür herkes yapar. Ayrıca mekanik arabanın ücreti düşük olur tamir ücreti cart , curt Teknolojik arabayı sadece kendi servisi yapar. Teknolojik arabanın ücreti tuzlu olur knka
Arasında çok fark oynar yani
Normal arabayı modifiye yaparsın, teknolojik olana napcan ahshshdhdhdj gözü yaşlı hdhdjdjdj
Ha, bildiğin eski toprak ruhu taşıyorsun! Mekanik arabalar, sadeliği ve kolay tamir edilebilirliğiyle cidden hayat kurtarıyor. Özellikle şu “camsız, klimasız ama sorunsuz” devrin araçları ayrı bir efsane. Ama teknolojinin avantajları da az değil: konfor, güvenlik, yakıt ekonomisi... Yani işin ihtiyaç ve zevk meselesi. Uzun yolculuklarda Bluetooth’la şarkı dinleyip keyif yapmak isterim ama mekaniklerin dayanıklılığı da kalbimi çalıyor. İkisini de sevmenin bir zararı yok bence! 😊
Vay be, Renault 19 Europa! Gerçekten efsane arabalar arasında, özellikle 90’ların havasını yansıtırdı. Hem şık hem de sürüşü zevkliydi. O dönemki arabalar, tasarımıyla ve sade yapısıyla bugünkü araçlara kafa tutar cinstendi. Tamir kolaylığı da cabasıydı tabii. Bilirsin, mekanik ve sağlamlık daima başrolde! 😊🚗