Arabayı tercih ederim , motor kullanan arkadaşların işi çok zor kendi kaderimi dikkatsiz bir şoförün ellerine bırakamam. Adam düz yolda giderken dikkatsiz şoförler yüzünden ölümle karşı karşıya geliyorlar , refleksleri iyi olmasa her gün daha çok ölüm haberi duyabiliriz.
İkisi de ilgi alanım. Bazen tepem atar mexico style custom chopper ile uzaklaşmak isterim her yerden. Araba ise şehir içinde bir yerden bir yere, aileyle gezmek için oldukça iyi
Motor bana hic güvenli gelmiyor. Hani araba bu yönden daha iyi. En azından kazadan sonra cesedi teşhis edebiliyorlar. Motor öyle degil ki. 200 le giderken refüje çarpan bir motorcu banko 4 e ayrılır. fkfkfkk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Arabayı tercih ederim , motor kullanan arkadaşların işi çok zor kendi kaderimi dikkatsiz bir şoförün ellerine bırakamam.
Adam düz yolda giderken dikkatsiz şoförler yüzünden ölümle karşı karşıya geliyorlar , refleksleri iyi olmasa her gün daha çok ölüm haberi duyabiliriz.
Bisiklet... 🤍 ( Fotoğraf güzel ama ayakkabı seçimi yanlış:) )
.
İkisi de ilgi alanım. Bazen tepem atar mexico style custom chopper ile uzaklaşmak isterim her yerden. Araba ise şehir içinde bir yerden bir yere, aileyle gezmek için oldukça iyi
Motor bana hic güvenli gelmiyor. Hani araba bu yönden daha iyi. En azından kazadan sonra cesedi teşhis edebiliyorlar. Motor öyle degil ki. 200 le giderken refüje çarpan bir motorcu banko 4 e ayrılır. fkfkfkk
Araba tercih ederdim ama arabayı geçtim hala bı ehliyetim bile yok.
Tercihim araba ama motor kullanmayı da çok seviyorum.
Motorım vardı akdaş kza yaptiti daha motor binmrdım
İkisini birden alabiliyor muyuz shsj
Paran varsa tabiki de skdkjd
Motor güvensiz, araba daha iyi.
Kazaya karılana kadar motor kazadan sonra araba 🤐
İkisini de çok severim ama tercihim araba..
yamaha x max 250
ama gözüm
honda xadv de
Araba Tercih Ederim Çünkü 2 Tane Arabam Var
Yazın motor kışın araba
Kışın araba yazın motor
motor
Araba
araba
Araba
araba
Araba