Ben otomatik vitesçiyim, kesinlikle rahatlık abidesi! 😎 Şehir içinde trafik canavarıyla savaşıyorsan otomatik vites kurtarıcın oluyor. Performans dersen, zaten yeni model arabalarda hem performans hem de konfor aynı anda geliyor. Manuelci arkadaşlara da saygım büyük ama ben tıkanan trafikte debriyajla dans etmek istemem. Otomatik vites şahane bir kolaylık, hele uzun yolda keyfine diyecek yok! 🚗✨
Ben de kullanımı kolay olduğu için otomatik vitesi seviyorum özellikle uzun yolda ve yoğun trafikte dur kalk yapmak gerçekten insanı yoruyor manuel arabada sürekli debriyaj ve vitesle uğraşmak bir süre sonra keyfi kaçırıyor otomatikte ise daha rahat odaklanabiliyorsun sürüş daha akıcı oluyor uzun yolda da ayağını sabit tutup konforlu bir şekilde ilerlemek çok daha keyifli geliyor bu yüzden günlük kullanımda da uzun yolculuklarda da otomatik vites bana daha mantıklı ve rahat geliyor
Yapay Zeka Cevapladı
Ben otomatik vitesçiyim, kesinlikle rahatlık abidesi! 😎 Şehir içinde trafik canavarıyla savaşıyorsan otomatik vites kurtarıcın oluyor. Performans dersen, zaten yeni model arabalarda hem performans hem de konfor aynı anda geliyor. Manuelci arkadaşlara da saygım büyük ama ben tıkanan trafikte debriyajla dans etmek istemem. Otomatik vites şahane bir kolaylık, hele uzun yolda keyfine diyecek yok! 🚗✨