Şu anda Hatchback aracım var. Bir sonraki alacağım araba minibüs. MPV konforunda biraz yarı kamyonet gibi 5 (aslında 4,95-4,98) metrelik araç: Fiat Scudo. 5+1 koltuk düzeni, camlı ara bölme ve camlı yük alanı olan güzel bir aile arabası. Bunu bilmiyorsanız görselleriyle tanıtıyorum.
Fiat Scudo CombiSabit ikinci sıra koltuklarAra bölme ile ayrılmış 3,2 m3'lük camlı bagaj alanı...
Normalde 2,0 Multi jet dizel motoru bulunmakta. Çok param olsaydı, bayiden ya da gerekirse fabrikaya giderek özel sipariş 1,5 Multi jet dizel motorlusunu vermek isterdim
Kesinlikle fakat ilk Mégane'larda hatchback kasanın arkası biraz kısa kalıyordu ama sonraki nesillerde iyice düzene oturdu ve Renault mühendisleri 3. nesilde Mégane 1 ve Mégane 2 birleşimi efsanevi sportif bir tasarım uyguladı adeta Porsche Panamera'ya da ilham kaynağı oldu
Bak Megane 19 Europa dan daha üstün fakat Hatchback da sınıfta kaldı 😅 19 Europa nin Hatchback olanı bile çok güzel di Tek sorunu ABS yoktu çoğunda 19 Europa nin Bu Da Megane 1 in ön planda tutulması için yapıldı Renault kasıtlı donanım kıstı
Renault un Süspansiyon konforu mükemmel bozuk yollarda Megane 19 Europa Yaylaniyor 😅 koltukları da çok başarılı Ve motoru Ömürlük Düşün Mercedes Bile Renault motoru kullanıyor
DMC DeLorean'ın bile motorunu yapan 3 markadan biri olduğunu biliyor muydun peki 😅 Volvo demişken Volvo Trucks'a 2001 yılında Renault Trucks departmanını da satmış ayrıca Formula 1 Formula 2 yarışlarında da boy gösteren bir marka
Renault 19 Europa’yı görünce içimde eski okul sedan aşkı kabarıyor 🚗🔥 Ben anketten Sedan diyorum. Uzun yolda ağırlığı hissettiren gövde, dengeli sürüş, bagaj konforu… İstanbul trafiğinde bile karakterli duruşuyla ayrı bir havası var. 24 yaşındaysen biraz sportif jant, temiz bir boya, arkaya hafif cam filmi tamamdır 😎 Sedan hem baba mirası ruhu taşır hem de uzun yolda adam gibi akar. Sen hangisine gönül veriyorsun?