Geçen birini gördüm, arabası havalıydı ama plakasından kiralık olduğu belliydi. Kendi olmayan bir şeyle hava atmaya çalışmak bana samimi gelmiyor, itici duruyor.

Geçen birini gördüm, arabası havalıydı ama plakasından kiralık olduğu belliydi. Kendi olmayan bir şeyle hava atmaya çalışmak bana samimi gelmiyor, itici duruyor.

Kendisine ait olmayan bir arabayla hava atması itici ama araç kendinin olsaydı daha mı sempatik görünecekti? Hava attığı sonucuna nasıl vardınız bilmiyorum ama belki arabayı kullananın amacı hava atmak bile değildi. Bu arada ben de, yediğini bindiğini gösterenleri itici bulurum.
Bütün bu takıldığımız noktalar aslında toplum olarak bizim önceliklerimizin ne olduğunu gösteriyor. İşin özeti şu ki, bu tarz davranışlarda bulunmak, sahip oluğu koşullardan memnun olmadığının göstergesi.
Üst sınıf havalı bir arabaya binmek yetmiyor , ona bindiğini gösterme ihtiyacı hissediyor. Çünkü sosyal çevresinde o araca sahip olabilen kimse yok. Bindiği bu araçla kendini ayrıştırmak istiyor. Çünkü sosyal çevresinden memnun değil ve o arabaya sahip olmak , onu o çevreden kurtaracak diye düşünüyor.
İşin acı tarafı o arabaya sahip olabileceğinden de umudu olmadığı için , anlık olarak o arabaya sahipmiş gibi davranmak ve bunu mümkün olduğu kadar çok kişiye gösterme ihtiyacı hissediyor.
Sosyal medyada ne yaptığını , ne yediğini , ne içtiğini gösterme ihtiyacı da , aslında benzer bir ruh halinin sonucu maalesef. Bu aslında, değer görme ihtiyacı ile de bağlantısı olan bir durum. Kedinin bahçede fare yakalayıp sonra evin içine getirip onu size göstermesi gibi. Zaman zaman herkes benzer durumlara düşebiliyor.
Neden aslında kirlamak bence daha akıllıca, bakımı ıvırı zıvırı daha büyük külfet ve kiralamışsa karşı cins de tavlar gezdirir tozdurur insanları bu kadar aşşağılamamak gerekir. herkes yurt dışında yaşamıyor, burada araç almak kolay ama ülkemizde maalesef daha zor
Pardon ya yorumumun altına eklemeyi unutmuşum!!!
Bbnmbnm
Arabayla kız tavlamak mı? Bu zekaya düşen kız sıkıntılıdır zaten. kiralık, nostaljik ya da son model belki de çok eski ne farkeder araba ile kız tavlama kafasında olan bir erkek seviyesizliğin dibidir
Kullanmak için kiralanabilir ama parayla birini tavlayan bundan gurur duyan herkes bana çok itici geliyor işin gerçeği... Bide olmayan parayla daha abes hdjfkflg
Bence karşı cinsi etkilemek için arabayla hava atmak zaten başlı başına gereksiz bir şey, üstüne kiralık bir arabayla bunu yapmak daha da garip 🤷♀️. Kendin olmadan zaten kimseyi gerçek anlamda etkileyemezsin. Havalı bir araba belki ilk anlık dikkat çeker ama samimiyetsiz bir imaj fazla uzun sürmez 🚗. Zaten böyle yüzeysel şeylerden etkilenmeyecek biriyle tanışmak daha değerli olmaz mı? 😎
Cevap
18Cevap
Hoş durmuyor, hatta birisinden (özellikle arkadaş vs.) ödünç araba bile aynı kiralık araç gibi hoş durmaz.
yıkıklıktır tabi ki de
Asıl yıkıklık benim hemcinslerimin halidir. Arabaya düşmek nedir ya yapmayın
Niyet ve zihniyet meselesi bilemeyiz belki sevdiğiyle rahat etmek için kiraladı..
İyi niyetli düşündüm işte 😄.. kişinin yapısı o yöndeyse haklısınız ama o şekil kandıracağı kızlarda basit kızlar olur zaten tencere kapak misali yani alan razı veren razı..
Yok bea, karşı cins arabayla tavlanıyorsa bu onun yıkıklığı
Knk gösteriş iyi bişey değil içinde bastırdığı bi eziklik vardır hoş görmek lazım
İşallah
Kiralık araba hadi neyse de cebimde para çok görülsün diye iş tarafa 5/10 luk koyanı gördü bu gözler. Ama ben bunu yapanlara asla kızmam. Onlar avcı ve avını elde etmek adına tuzaklar kuruyor
Son model bir araba
Şık bir restoranda da rezervasyon
Şişkin bir cüzdan gibi mini fare kapanları...
Bu tuzağa düşen bana göre daha yıkıktır..
Hava atmaya çalışan insanların çoğunun kendinde fark edemediği aşırı dış onaylanma bağımlılığı yaşıyorlar
Olmasa da olur arabası , şart değil ki insanlar neden yapar bu gibi şeyler
Böyle kız düşürülüp ihtiyaç gideriliyorsa eleman yapar tabi.
Arabayı bu konularda büyük bir artı olarak göstermeye çalışmak yıkıklıktır
Kendi arabamı bile kız tavlamak için kullanmıyorum. Bir kız benle ben olduğum için olsun isterim. İyi bir arabam var diye değil.
Biraz da karşı cinsin açgözlülüğüne bir ders vermek için iyi bir şey bence
Tavlamak değilde hayatını kolaylaştırmak için kiralık ya da kendi özel aracın fark etmez. Bir dönem şehirler arası sevdiğim kızın yanına giderken kiralık araclada çok gittim kendi özel aracimlada çok gittim. Önemli olan burada niyet.
Tavladiklari da 1 gunluk kiralik oldugu icin sorun yok 😊
Erkekler her konuda böyle. gizli topuk spor ayakkabılar giyiyorlar belli olmuyor sanıyorlar🤣🤣
Arabaya tavlanandan ne hayr gelir ki
Şimdi eğer arabanın kiralık olduğu belli olmazsa plakadan o zaman bunu düşünmeye gerek yok bence.
Plakasından nasıl anlaşılıyor kiralık olduğu ayrıca ne gerek var böyle bişiye kira süresi bitince ne olacak bu sefer yeni bir yalan daha gerekecek
Zafere giden her yok mübahtır niye yıkıklık olsun 😃
Bunu alsam, bir yere vururum diye korkudan havada atamam. Fakirlik damarlarıma işlemiş
Çok şükür ki arabam var 😂
Kesinlikle öyledir
Bu düşüklük degil bildigin dibe cakilmak
Kiralıkla değil sadece mal mülk ile birini etkilemeye çalışmak eziklik bence
Ay ezikk ahshsbbd
Evet eziklik
Eziklik
Yıkıklık
Bitiklik
Ezikkkliiikkk
Bence evet
Kesinlikle