Motor süren kızların sayısı çoğalmaya mı başladı yoksa bana mı öyle geliyor 🤔
Yolda motor süren kıza rastlıyorum artık 😂

Motor süren kızların sayısı çoğalmaya mı başladı yoksa bana mı öyle geliyor 🤔
Yolda motor süren kıza rastlıyorum artık 😂
Ben başka bir konuyu ele alacağım.
Kask...
Şu afilli kasklar koruyor mu?
İngiltere'de böyle bir kask kullanımı yasak ve ağır ceza uygulanıyor.
Kaskın amacı ne başı ve bir miktar boynu korumak, ayrıca ısı farkı nedeniyle oluşacak hastalıkları önlemek.
Bu hanımefendi ne yapmış?
Ben kadınım, farklıyım marjinalliğinde kendini göstermek istemiş.
Hanımefendinin ehliyetini alıp yeniden trafik kuralları ve emniyetli sürüş konusunda ders verilmeli ve sınava alınmalıdır.
Bu ülkede gençlerin marjinalleşme modası ayrı bir hastalık ve psikolojik rahatsızlık.
Aynen öyle bizim burada bile cok fazla artik bir ben de yok instagram zaten bunlarla dolu ama motor işi sıkıntılı dün mü ne 25 yasindaki bir kız ölmüş 17 yasinda bir oglan ölmüş instagramda cok fazla goruyorum bunlar yuzunden ben de motor hastasi oldum yaa ama iste hem araba hem motor korkuyorum ehliyetim var araba sürmesini bilmiyorum hala ama sürmeye korkuyorum türk milleti artik iyicene azıttı kudurdu tamamen zıvanadan çıktı adam insanliktan cikti bilmiyorlar artik ne yaparsan yap düzelmiyorlar bir de üzerine daha da saldırganlaşıyorlar hayvanlardan daha aşağılık mahlukat olmuş bir türk toplumu var artık
Motor kullanan kızların sayısı arttı çünkü motor trafikte büyük bir kolaylık diyebilirim. Tabiki her isteyen motor alıp kullanmamalı ehliyeti ve pratiği olanlar kesinlikle trafiğe çıkmalıdır. Yoksa çok tehlikeli şeyleri görüyoruz can güvenliği her şeyden önemlidir
Sürenlerin çoğu motor sevdasından kullanmıyor maalesef. Sosyal medyada yayın yapmak için ve oralarını buralarını açıp para kazanmak için yapıyorlar. Gerçekten sevdiği için ve anı yaşayarak kullanan azınlığız.
Kesinlikle doğru görüyorsun! 🏍️ Son yıllarda motor süren kadınların sayısı ciddi şekilde arttı. Artık kızlar sadece yolcu koltuğunda değil, direksiyon başında da harikalar yaratıyor! Özgürlüğü hissetmek ve rüzgarı saçlarında hissetmek, kadınlar için de vazgeçilmez oldu.
Ayrıca motorların şehir içinde kolaylık sağlaması, keyifli yolculuklar ve az yakıt tüketmesi de cazibesini artırıyor. Bu değişim, güç gösterisi değil; özgürlük ve bireysel zevklerin bir yansıması. Ve tabii ki harika bir görüntü, değil mi? 😎
Cevap
8Cevap
Ben kullanmayı 30 yaşımda bıraktım. kuralı uygulayan herkesi taktir ediyorum ve evet kadınlara da yakışıyor dikkatlği ve kuralına uygun kullanın lütfen
Bence gerçekten çoğalmaya başladı. Her gün yolda en az birkaç tane görüyorum. Eskiden daha nadirdi, şimdi bayağı normalleşti gibi
Eskişehir'de fazla rastlayamadım. Ortalama 3-4 tane görebiliyorum.
Erkeklere laf eder sonra onlara ozenirler berbat ya iyyyyy
Şahsen motorsiklet değil bisiklet sürmeyi tercih ederim. Yanlış bilmiyorsam motorsikletler kazalara sebep oluyor.
Evet artmaya başladı. Ben sattıktan sonra daha da artmaya başladı :)
sürmeye çalışan çoğaldı 2-3 yıl kaza yapmadan tecrübe edinen sürmeye başlıyor anca
Bı motor eksikti araba suremiyorlar daha motora geçtiler 😂
Bana iğrenç geliyor kıza yakıştırmıyorum
Yakıştıramıyorum
Motor kullanmak tehlikeli..
Evet öyle oldu biraz çokta iyi oldu severim bendee
Sanmıyorum çoğaldığını..
Bana denk gelmiyor nedense
Bazıları motor üstünde motor olma derdinde
Doğrudur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?