Aile & Toplum Sapık kızların sayısı son zamanlarda arttı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sapık kızların sayısı son zamanlarda arttı mı?Bi günde iki tane cinsel taciz mesajı aldım. Sapık kızların sayısı son zamanlarda arttı mı? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
LieDünyam Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bence trolldur yani bir kadin bu kadar dusemez buna inanmiyorum ya da inanmak istemiyorum. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kendi hesabindan yazmadi fake hesaptan yazdi Yorumla
ǤAYGünlükleri Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Libidosuna hakim olamayan insanlar genel de her insanın başına gelir ama sürekli oluyorsa böyle bir durum sıkıntı 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Baya rastlıyorumUlan 1 sene önce geksrydinizya Sextingi sevmemeye başladım Burnumda bittiler 0 0 Yorumla
вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Libido katili la yazım yanlışı soğutmaya yeter sjdhsh 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Telefonumun klavyesi ingilizce Yorumla вιтєχєи +1 yıl Karşı taraf için söyledim kardes lsjfls Yorumla Soran +1 yıl Haa peki knka shzjsnx Yorumla
priashairp Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl bilemeyeceğim de artsın lütfen teraziyi dengelemek lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence bu senin halı saha tayfadan biri klsjfsd 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kiskancligini dile vuracagina bence kendine bakim yap iyi giyinmeyi ogren tarz ol sanada gelir 😉😉 Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Sende bunu buraya atarak ego mu kasiyon max erko 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ego kasacak olsam bunu daha farkli sekilde yapardim. Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 727 cevap paylaştı. sen o mesajı atanın kız olduğunu mu sanıyosun :AD 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayir ben Şu an eli aksama kadar bacak arasindaki organinda aptl asosyal tpsiz bi velet tarafindan kiskanildigimi dusunuyorum sjchdjxjdj Yorumla
esmerimbiciiim Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Afferim sana senin gibi erkek kaldı mı 👍🥰 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kalmistir illaki 😊 Yorumla esmerimbiciiim +1 yıl Cok nadir bence ya Yorumla Soran +1 yıl Evet :/ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence bu erkek 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sana. mimin fotografini atmak istiyorum diyende mi erkek kanka? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gogleden heryerden bulup atabilir Yorumla Soran +1 yıl Fakat o uygulamada anlik fotograf mi ya da galeriden gonderildigi bilgisi gorunuyo hanfendi silak degiliz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herneyse edepsiz biriymis Yorumla Soran +1 yıl Exactly, anonim user Yorumla
rabiaasrgnn Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl kiz benmisim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hadi be 😄 Yorumla
hotforcrime Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Ayıp yaaa 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Püüü shzjsjxjx Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Evet artmış 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Artik kizlar erkekleri taciz ediyo Yorumla
Gecekusu98 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Onlar gay 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Sana. mimin resmini aticam dedi digeride? Oda mi fake kanka Yorumla Gecekusu98 +1 yıl Yavsayacak olsalar sana yürümezler ama sen bilirsin Yorumla Soran +1 yıl Bos konusma hemcinslerinin %98 i tavken bana Yorumla Gecekusu98 +1 yıl Hahahahhahss Yorumla Soran +1 yıl Eski sevgilim ya da eski flortlerimden birisin. Belli kuyruk acisiyla yazilan bi yorum bu. Yorumla Gecekusu98 +1 yıl Gülmekten ölcem hshsjsjshdhd Yorumla Soran +1 yıl Enayi Yorumla Gecekusu98 +1 yıl Çocuk he Yorumla Soran +1 yıl Kim kulagina fisildadiysa, buyuk asklar kavgayla baslar diye yalan soylemis sana 😂 Yorumla Gecekusu98 +1 yıl Kişi kendinden bilir işi Yorumla Soran +1 yıl Hahahaha ama bu taktik artik ise yaramiyo insanlar eskiye kiyasla daha s.. alak olduklari icin inceyi anlayamiyolar ve sohbet cop oluyo ama ustune alinma bunu sana gore konusmadkm Yorumla Gecekusu98 +1 yıl eskiye göre s. lak olduklarını tam şu an farkettim Yorumla Soran +1 yıl Laf soktu hahahaha Yorumla
Mütişşın1 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bu devirde herkes sapık 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben haricilerdenim. Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Arttı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence trolldur yani bir kadin bu kadar dusemez buna inanmiyorum ya da inanmak istemiyorum.
Kendi hesabindan yazmadi fake hesaptan yazdi
Libidosuna hakim olamayan insanlar genel de her insanın başına gelir ama sürekli oluyorsa böyle bir durum sıkıntı
Baya rastlıyorum
Ulan 1 sene önce geksrydinizya
Sextingi sevmemeye başladım
Burnumda bittiler
Libido katili la yazım yanlışı soğutmaya yeter sjdhsh
Telefonumun klavyesi ingilizce
Karşı taraf için söyledim kardes lsjfls
Haa peki knka shzjsnx
bilemeyeceğim de artsın lütfen teraziyi dengelemek lazım
Bence bu senin halı saha tayfadan biri klsjfsd
Kiskancligini dile vuracagina bence kendine bakim yap iyi giyinmeyi ogren tarz ol sanada gelir 😉😉
Sende bunu buraya atarak ego mu kasiyon max erko
Ego kasacak olsam bunu daha farkli sekilde yapardim.
sen o mesajı atanın kız olduğunu mu sanıyosun :AD
Hayir ben Şu an eli aksama kadar bacak arasindaki organinda aptl asosyal tpsiz bi velet tarafindan kiskanildigimi dusunuyorum sjchdjxjdj
Afferim sana senin gibi erkek kaldı mı 👍🥰
Kalmistir illaki 😊
Cok nadir bence ya
Evet :/
Artık tehlikedeyiz ssjsjsjsjs.
Güneşi gosterecekler gibi daha cok
Harun abi çıkabilir knk dikkat et
sapıklara bak ya ddsds
Bence bu erkek
Sana. mimin fotografini atmak istiyorum diyende mi erkek kanka?
Gogleden heryerden bulup atabilir
Fakat o uygulamada anlik fotograf mi ya da galeriden gonderildigi bilgisi gorunuyo hanfendi silak degiliz
Herneyse edepsiz biriymis
Exactly, anonim user
kiz benmisim
Hadi be 😄
Ayıp yaaa
Püüü shzjsjxjx
Evet artmış
Artik kizlar erkekleri taciz ediyo
Onlar gay
Sana. mimin resmini aticam dedi digeride? Oda mi fake kanka
Yavsayacak olsalar sana yürümezler ama sen bilirsin
Bos konusma hemcinslerinin %98 i tavken bana
Hahahahhahss
Eski sevgilim ya da eski flortlerimden birisin. Belli kuyruk acisiyla yazilan bi yorum bu.
Gülmekten ölcem hshsjsjshdhd
Enayi
Çocuk he
Kim kulagina fisildadiysa, buyuk asklar kavgayla baslar diye yalan soylemis sana 😂
Kişi kendinden bilir işi
Hahahaha ama bu taktik artik ise yaramiyo insanlar eskiye kiyasla daha s.. alak olduklari icin inceyi anlayamiyolar ve sohbet cop oluyo ama ustune alinma bunu sana gore konusmadkm
eskiye göre s. lak olduklarını tam şu an farkettim
Laf soktu hahahaha
Bu devirde herkes sapık
Ben haricilerdenim.
Arttı
Yaşıyorsun bu hayatı
Zaten erkektirler