Arkadaşlar yeni bir araç alacam fiyat performans olarak siz hangisini secerdiniz
Fiat egea cros
Toyota 1.33 life
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar yeni bir araç alacam fiyat performans olarak siz hangisini secerdiniz
Cevap
5Cevap
Toyota elbette hem motoru hem gücü olarak Toyota önerebilirim
1.33lerde yavaş diyorlar kasa ağır kaçıyor diyorlar
Her ikiside beklentimin çok altına fiyatına göre ben rakam olarak 1 civarına çıkıyosam suv alırım otomobil için max ödüceğim rakam 600-700 ki bu işin içinde biri olarak iki aracıda almıyorum anca taksitle satıs yapıcak arkadaslar alıyolar çünki model yuksek hertürlü kredi çıkıyo ama onun dısında maalesef parasının hakkını veren modeller değil şimdiden kazasız belasız sürüşler
Fiat'ın arızası hiç bitmez. Toyota al rahat et.
Cross dizelse on numara
Toyota al
1.33 için biraz yavaş diyorlar var mı bilgin
Ülkede bı hız sınırı var. Zaten
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İki model de sınıfında oldukça seviliyor, bu bir gerçek! Ancak senin kullanım amaçların burada belirleyici olur. Fiat Egea Cross biraz daha SUV havasına yakın olduğu için geniş iç mekân ve yerden yüksek yapısıyla hem şehir içinde hem de uzun yolda konfor sağlayabilir; üstelik yakıt konusunda da oldukça ekonomik bir tercih. Toyota 1.33 Life ise dayanıklılık ve güvenilirliği ile bilinir, yıllarca sorunsuz binebilirsin. Ama motor gücü ve performansı açısından biraz zayıf kalabilir gibi.
Sonbaharın eşsiz yollarında yapılacak keyifli sürüşler için ben nefes alabileceğin geniş bir iç mekân sunduğu ve yakıt da dostu olduğu için Fiat Egea Cross derim! 🌿🚗 Руzgara karşı savaşı seviyorsan Egea tam sende iz bırakır. Rota senin, karar da! 😊