Alışveriş & Hediyeler Hem fiyat hem performans olarak hangisi iyi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok pahalı da olmasın kalitesiz de beni 5 yıl falan idare etsin.Çeyiz seti çay kahve makinesi blender seti Arçelik Fakir Goldmaster Schafer Korkmaz Sinbo Kumtel Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Arzum karaca Hem fiyat hem performans olarak hangisi iyi? Cevapla Fal Soruları Fiyat Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Arçelik 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl hepsinin çalışma mantığı aşağı yukarı aynı sen bütçene uygun olanı al. bide servis ağı geniş olmasına dikkat et gerisi önemli değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Önerdiğinix var mı Yorumla zirkonn +1 yıl arçelik ya da beko mesela ben evimde beko kullanıyorum servisi güzel hemen geliyolar Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Arçelik 5 yıldan fazla götürür. 1 11 Yorumla Soran +1 yıl www.arcelik.com.tr/.../arcelik-resital-derin-beyaz-mutfak-serisi-4lu-set Yorumla Soran +1 yıl Bu nasıl Yorumla Semih6934 +1 yıl Muhteşem görünüyor, garantisi de güzel. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Semih6934 +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla Soran +1 yıl Sence fakir nasıl Yorumla Semih6934 +1 yıl Fakir'in bir Arçelik kadar yaygın servis ağı yoktur diye biliyorum, kalite olarak da Arçelik'in yeri ayrıdır yani. Yorumla Soran +1 yıl Doğru tabiki de arçeliğin yarı fiyatı Yorumla Semih6934 +1 yıl O zaman, n11, Trendyol ve Hepsiburada gibi alışveriş sitelerindeki yorumlara ürün bazında bakabilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Anladım saolun Yorumla Semih6934 +1 yıl Rica ederim ne demek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Arçelik
hepsinin çalışma mantığı aşağı yukarı aynı sen bütçene uygun olanı al. bide servis ağı geniş olmasına dikkat et gerisi önemli değil
Önerdiğinix var mı
arçelik ya da beko mesela ben evimde beko kullanıyorum servisi güzel hemen geliyolar
Arçelik 5 yıldan fazla götürür.
www.arcelik.com.tr/.../arcelik-resital-derin-beyaz-mutfak-serisi-4lu-set
Bu nasıl
Muhteşem görünüyor, garantisi de güzel.
Teşekkürler
Rica ederim 😊
Sence fakir nasıl
Fakir'in bir Arçelik kadar yaygın servis ağı yoktur diye biliyorum, kalite olarak da Arçelik'in yeri ayrıdır yani.
Doğru tabiki de arçeliğin yarı fiyatı
O zaman, n11, Trendyol ve Hepsiburada gibi alışveriş sitelerindeki yorumlara ürün bazında bakabilirsin.
Anladım saolun
Rica ederim ne demek
Aslina bakarsan Arzum guzel ama