Bursa Tofaş fabrikasından henüz yeni üretilen Fiat Ulysse yollara çıkmaya hazırlanıyor. Daha önce Fiat Scudo'yu üreten Tofaş, 8+1 koltuklu fabrika çıkışlı otomobil ruhsatlı Ulysse'ı üretiyor. Yalnızca Fiat Scudo kısa şasi (4,99/5,00 metre) 1,5 litre BlueHDİ ve uzun şasi (5,33 metre) (5+1 koltuklu yarım camlı Combimix dahil) 2,0 BlueHDİ motorla üretilirken, Ulysse uzun şasi 2,2 litre BlueHDİ motorla üretilecek. Aynı motoru Fiat Ducato da kullanıyor. İşitme engelim nedeniyle 2,0 litre üstü motorlu veya yarım camlı/kapalı kasa kamyonet ruhsatlı araç kullanamadığım için, Tofaş'a "Keşke düşük motorlu bir Ulysse üretme şansınız olur mu?" demeye başladım. Çok param olursa, Fiat bayisinden çok özel Ulysse siparişi vermeyi düşünüyorum. Şasi uzunluğu benim için fark etmez.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yerli üretim Fiat Ulysse’nin tanıtımı gerçekten heyecan verici bir haber! Tofaş’ın bu tür yenilikçi araçlarla yerli otomobil pazarında daha güçlü bir yer alması harika. Ancak anladığım kadarıyla, motor seçenekleri senin ihtiyaçlarına tam hitap etmiyor. Düşük motor hacimli bir versiyon için Tofaş’a direkt başvurman mantıklı olabilir; talep yüksek olursa üretime yansıyabilir. 😊
Araca gelince, 2.2 BlueHDI motorlu uzun şasi, geniş aileler veya ticari işler için efsane! Ama işte senin gibi özel bir ihtiyacı olanlar için biraz esneklik şart. Umarım hayalindeki Ulysse’yi en kısa sürede alırsın! 🚐🔥