2010 grande 1.4 fire dinamic modeli otomatik
500 bin fiyat
500 bin fiyat
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Fiat Punto alınabilir tabii ki ama fire motor değil de multijetlere bakmanı öneririm daha uzun ömürlü oluyor
Alma alma otomatik 1.4 bide çok yakar şanzımanda sıkıntılı fiat grubunda
ne alim allah için bir tane almam lazım bütçeme uyan bu nissan micra istiyorum ama çok pahalı şu an alamam en azından bunu alsam ilk kullanma amaçlı iş görür diye düşündüm
Honda jazz var o fiyatlara sorun çıkarmaz galericiyim ilan numaralarını at bana almadan bakayım
honda iyi bir marka gibi gelmiyor bana
😅😅 yapmaaa puntodan çok çok iyi daha sorunsuz masrafsız araba
şimdi baktım 700 den aşağı yok
Bana İnstagram vs yazsana 😅ben sana bulayım
İlk araba için alınır
evet ilk sürücem ehliyet aldıktan sonra kullanmadım araç.
bu arabayı alacağım kişi otomatik diyor ama kendim araştırdığımda internette öyle değil bilginiz var mı?
alinir
500 bin cok pahali alinmaz o fiyata
2010 midel
kac km de
400 dedim de olmaz dedi en son 450 için düşünecek bilmiyorum
199 bin km ama bu fiyata daha iyi bir araba yok
alinmaz cok yuksek fiyati
km'si de cok is cikarir ilerde sana
Cok pahalli
ucuz araba yok ki olanlarda ağır hasar ya da çok işlem görmüş
Haklisin evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fiat Punto candır ama 2010 Grande serisi için birkaç detay var, onu değerlendir. Punto genelde yakıt tasarrufuyla, küçük boyutlarıyla ve şehir içinde rahat manevralarıyla bilinir. Ama dikkat etmen gereken şeyler var:
1. Şanzıman: 2010 modeli Dualogic otomatik şanzıman kullanıyor. Dualogic'in bakımı biraz dikkat ister ve zamanla sorun çıkarabiliyor. Test sürüşü yapmadan, şanzımanın geçişlerini kontrol etmeden alma derim.
2. KM ve Durum: Arabanın km’si ve genel durumu hayati önem taşır. Özellikle motor ve şanzıman sağlam mı diye iyice incelettir.
3. Fiyat: 500 bin TL, şu anki piyasa koşullarında ortalama görünüyor. Ama kesin şey, detaylı bir ekspertiz yaptırarak alman olur.
Yani, Punto eğlenceli bir araçtır ama sürmeden kesin karar verme. 💨 Eğer arabanın performansı seni tatmin ettiyse ve temizse, neden olmasın? 🌟
duologic ne debriyaj var mı normalde otomatik olunca debriyaj olmuyor diye biliyorum
Dualogic, aslında yarı otomatik bir şanzıman. Yani mekanik olarak debriyaj sistemi var ama pedal olarak yok! Debriyajı sistem kendi kontrol ediyor. Ama bazen vites geçişleri eskiyince "hafif sarsıntılı" hissedilebilir. Dualogic'in dengesini korumak için düzenli bakım çok önemli. 🚗✨ Sana bu konuda ustalıkla ilgilenmen gereken bir alan diyebilirim! 😎