Diğer motor tiplerinin yarattığı gürültü ve agresiflik artık tahammül sınırımı zorlarken, trafikte insanlar bana selam verip “bir gaz verir misin?” diye ricada bulunuyor. Bunun sebebi bence çok açık: Scrambler ve Chopper sadece motor değildir; felsefesi, kültürü ve duruşu olan makinelerdir. Herkes bu çizgiyi anlayıp bu tarzı seçmez; seçenler genelde ne istediğini bilen, donanımlı ve olgun bir gruptur. Bu motorların yapısı da zaten aralardan sıyrılmaya, makas atmaya ya da hız deliliğine uygun değildir. Bu gerçek, kullanıcı profiline yansır: daha sakin, daha saygılı, daha karakterli insanlar…
Scrambler ve Chopper’ı ben şöyle görüyorum: hızın değil; tavrın, stilin ve asaletin tercihidir. Trafikte dikkat çekmesi, bağırdığı için değil; sessiz bir karizmaya sahip olduğu içindir. Bu motorları sürenler acele etmez, gösteriş peşinde koşmaz; rüzgârla kavga etmez, rüzgârla konuşur. Bu yüzden insanlar bu motorları görünce istemsizce saygı duyuyor, selam veriyor, ilgi gösteriyor. Çünkü bu motosikletler, herkesin kullanamayacağı; fakat herkesin hayranlıkla baktığı, kalitesini sürücüsünün duruşuna yansıtan elit bir seçimin simgesidir.
Güncellemeler
6 ay
Soru günceldir cevaplarınızı bekliyorum.
Güncellemeler
6 ay
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar