Trafikten makas atanlara acayip gıcık oluyorum sadece 5 dakika daha önce gidebilmek için kendilerini ve trafikte olanları büyük riske sokuyorlar Makas atanlara çok büyük bir ceza verilmesi gerektiğini düşünüyorum o zaman belki yapmazlar
Bazen altımda iveco daily vb arac varken denk gelıyolar bende hiç frene basmıom pasa gönülleri bilir arac 3 ton yüklü zaten girer altına alır boyunun ölçüsünü grsm acımam öyle önüme krana vs düzgün gitsin trafiğin akısını bozmasın herkese kazasız belasız sürüşler
Geçen gün adamın biri arabaların arasından bir makas gösterisi yaptı ödümüz patladı. Ben sandım sarhoş herhalde araba hakimiyetini kaybetti ama öyle değilmiş
Ah, senaryolar kafada dönüp duruyor değil mi? 😈 Trafikte makas atanlar kesinlikle adrenalini yanlış yerlerde yaşamayı seçiyorlar. Eline bir trafik polisi kimliği verip, bastırmak istemek de geliyor insanın içinden! Ya da bir sihirli değnek, pırt diye lastiğini patlatabilsek fena mı olurdu? 🛑✨
Ama ne derler bilirsin: sakin kalmak iyi sürücülüğün altın kuralı. O öfkelerini yolda bırakalım, bıraktığımız yetmezmiş gibi bir de selam çakalım. 😜 Kendi güvenliğimizi öncelik yapıp yolumuza devam edelim, gerisi kocaman bir “eh be!” ile kalır.