#heartoffire

Normalde atmam ama daha az once yaklasik 20 dk once sadece iki makaslik sert bir gecis yaptım. Çünkü önü bomboş olan birkaç y*vsak seritleri kapatmış tın tın gidiyordu. Saga gecmeyi de akil edemeyecek kadar embesil olunca ben de sinirlenip kufrederek iki makas salladım. Pisman da degilim. Ama keyfi makas asla atmam.
İçindeki adrenalin tutkusunu bu şekilde boşaltmak trafiğin akışı içerisinde yapılması bence çok tehlikeli ve yanlış hem kendi ve diğer sürücü ve araç içindeki yolcuların hayatlarını riske atmaya kimsenin hakkı yok ama bu tip aktivitelerin yapılabileceği geniş alanların yapılmasıda doğru olabileceği kanısındayım bazen araçta güzel canlı müzik dinleyince benimde içimde böylesi adrenalin kıpraşmaları olmuyor değil 😆😁
Atmam attırmam 😂😂
Hiç bana göre değil 😀
Cevap
22Cevap
Aracım olsaydı yapardım
Sinyal vererek ve mutlaka diğer araç güvenliğine dikkat ederek, aşırı trafik var ve acilineyim varsa...
Trafiğe bağlı kendimi ve çevremi riske atmadan atarım👻
Benim kendi kurallarım var hayat ve yaşamımda da bu böyle kendi kurallarım baskalarını rahatsız edeceği anlamına gelmez , kendi kurallarımın ve kırmızı cizgilerimin nerde başlayıp biteceği nin de farkındayım... ✌
Sevmiyor olsamda atmak zorunda kalıyorum.
Çünkü herkes galiba benzin fiyatlarından sonra gereksiz şekilde yavaş kullanıyor. Nedenini bilmediğim birde arkadan geleni de engellemek amacıyla.
Gerektiği yerde başkalarını tehlikeye düşürmeyecek cinsten mecburi makas yaptığımız doğrudur. Fakat otoban faresi gibi yerli yersiz makas atan p. içlere uyuz olurum…
Akıllı adamın yapacağı iş değil. Sadece bir hataya bakar canınızdan olmanız. En kötüsü de masum insanlara çarpıp onların hayatına mâl olmanız.
Atmam, atana da gıcık olurum. Kendi canını düşünmüyor olması beni ilgilendirmez magandalık yapıp bizim canımızı tehlikeye atmasına asla hakkı yok. Hamileyim ben, Allah korusun bu sebepten dolayı birsey olsa asla hakkımı helal etmem bilginize…
Yarım saatlik zevk için Masum insanların canını tehlikeye atmaya hiç gerek yok efendi gibi yoluma bakarım
Atmam. Arabamın çok düşük hızda dahi, en ufak makasta takla atma riski var.
Atmam araç için çok tehlikeli bir durum kaza riski yüksek
Çok nadir de olsa atarım. Daha dikkatliyim bu konuda.
Atmam, o kurallar bir sebepten dolayı var. Kural tanımayan insanla işim olmaz benim.
daha çok motor kullanıyorum aralardan geçtiğim oluyo.
Genelde kurallara uyarım ve dikkatli kullanırım, anlık öfke patlamasıyla olabiliyor bazen
Hayırr.. kuralcıyım.. hatta gördüğüm ya da denk geldiğim an 155 i arayıp ihbar ediyorum.. tavsiye ederim.. bu magandalara fırsat vermeyin..
trafikte makas atmaktan ve atanlardan değil, sevdiğim kişiden makas almayı severim.
Yanımda biri varsa yanağında bi makas alırım
Spor aracımla bazen , suv la hayır.
Atmam. Ancak yanağa atarım 😃
Eskidendi...
Atarım bazen.
Atmam
Attığım oluyor 😄
Hayır yapmam
Atmam
Çok rahat <3
Evet
Hayır atmam