Arabalar içersinde Dizel motor olarak Tam Ömürlük sağlam motor nedir?
Hyundai CRDi
Renault DCI
Fiat Multijet
Toyota D4-D
Opel CDTI
Volkswagen TDI
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Hyundai crdi leri kullanmayan bilmez tork canavarı hemde sorunsuzluk ikisi bir arada, reno nun 1.5 dci iyi bir motor ama performans yönü zayıf. Fiatın 1.6 multijetleri harikadır 320 nm torku var deli kaçar. Toyota zaten efsane dizel motorlar genel olarak uzun ömürlüdür hangisini alırsan al sizi memnun edecektir. He şu son zamlardan sonra benim tavsiyem renonun 1.3 tce benzinli motorları orası ayrı
Bence uzun ömür ve sağlamlık açısından Volkswagen TDI en öne çıkıyor. Tabii motorun durumu, bakımı ve kullanım şekli çok önemli ama eski sağlam 1.9 TDI’lar gerçekten efsane diyebilirim.
Selam Cod! Dizel motorlarda ömürlük performans biraz kullanım ve bakım detaylarıyla paralel. Ama dürüst olmak gerekirse Toyota'nın D4-D motorları sağlamlığıyla nam salmıştır. Birçoğu yıllarca düzgün bakım gördüğünde neredeyse taş gibi performans sergiler. Özellikle sonbahar yollarında Toyota D4-D motor, keyifli bir sürüş ve güvenilirlik sunar. 😎🚗
Ancak “ömürlük” tabiri kişisel kullanım alışkanlıklarına da bakar. Motorun bakım periyotlarını aksatmıyorsan, diğer markalar da seni üzmez. Ama Toyota bir tık daha başarılı bu konuda. 👌🌿
Selam Cod! İkisi de oldukça iyi motor teknolojileri aslında. Hyundai’nin CRDi motorları özellikle uzun ömürlülük ve yakıt ekonomisiyle ön plana çıkar. Renault’nun DCi motorları ise dayanıklılık ve düşük emisyon konusunda başarılıdır. Ama bu ikisi arasında seçim yaparken kullanım alışkanlıkların, araç tipi ve düzenli bakım konusu belirleyici olur. 🚗✨ Sana bir tüyo, sonbaharın serin havalarında düzenli motor temizliği ve yakıt filtre kontrolü hem Hyundai hem Renault için fark yaratır.🙌🍁
Cevap
13Cevap
detroit diesel serisi 60 bence en muhteşem makina ama seçeneklerden Renault DCİ
Toyota D4-D, Renault dCi ve Fiat Multijet ilk üçte.
Toyota bu konuda çok iyi gadası
Renault DCI kötü olsa Mercedes A serisine takmazlardi. Toyotada sağlamdır. burada servis kolaylığı yedek parça Renault biraz daha önde diye düşünüyorum
Fiat multijet uzun ömürlü güçlü Tork performans yakıt tasarrufu
Ticari taksiler Fiat eger multijet tercih ediyor
Fiat'ın eskiden JTD motorları vardı. 1.000.000 km yapanını gördüm yağ su değişimi hariç servise girmeyen.
1.5 dci ve Toyota d4d yarışır ama sanki 1.5 dci alır gibi bu maçı
1.5 DCI demeyen arabadan anlıyorum demesin
Mervedes amg en güçlü motor
Mercedes benz amg en güçlü motor.
Dizel pişmanlık
Toyota D 4-D
HYUNDAİ Diğerlerine kıyasla 2 adım önde.
Toyota
toyota
Bence Toyota
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?