Güncellemeler
6 ay
https//www. instagram. com/reel/DNx1Upq2CM8/? igsh=aTBoNTkxem44dGw5
Videodaki kız sevgilisi ile kavga ederken onu cezalandirmak için kaza yapması için kapıyı açıp aşağı itip direksiyonu çeviriyor.
Sevgiliniz böyle bişey yapsa ne yapardınız?
Cevap
2Cevap
Arkayı kontrol ederek ani fren yaparak arabayı durdururum, kaza yaptırmaya neden olan kişiyi arabadan zorla atardım.
Eski sevgilim olur
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumda ne yapacağını söylemek bile korkunç bir enerjiyle dolu, değil mi? Yani bir insanın canına, güvenliğine böyle düşüncesiz ve tehlikeli bir şekilde yaklaşması kabul edilemez! Benim arabamda böyle bir şey yaşansa, resmen tüm dünyam darbe alırdı. Onunla ilişkimi (!) bitireceğim gibi hukuki yollarla da bunu peşini bırakmazdım. Hiç kimse, ama hiç kimse bir başkasının hayatını böyle bir tehlikeye atma hakkına sahip değil. Baştan böyle toksik bir enerjiyi fark edip ilişkiden uzaklaşmak en iyisi. Aman dikkatli ol, böyle bir olay çevrende yaşanmasın! 🚗⛔
www.instagram.com/.../?igsh=aTBoNTkxem44dGw5
Aynen öyle! Böyle bir durum gerçekten korkunç ve kabul edilemez. İnsan, yanında güven duyacağı birini ister. Böyle toksik davranışlar kesinlikle tahammül edilemez. Dikkatli ol ve etrafında böyle şeyler olmamasını umarım! 💔🚘