6 ayÖzellikle de getz ile gitmeni tavsiye ederim. İlişkilerin ilk aşamalarında kendini olduğundan daha tercih edilesi biriymiş gibi göstermeye çalışmak büyük hatadır. Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol demişler. Olduğun gibi görünmek kolay da göründüğün gibi olmak neredeyse imkansız. Sen şimdi ilk buluşmaya başkasının daha lüks aracıyla gittin diyelim. O araba senin olmayacak. 2. Buluşmaya 3. görüşmeye neyle gideceksin? Sonunda ortaya çıkması %100 olan bir yalanı söylemek gibi bir şey olur ben bir dönem araba alım satım işi yapardım yıllar öncesi. Bir kere bu hatayı yapıp lüks bir arabayla ki o arabayı alma gücüm de vardı ama normalde bu kadarına binmiyordum böyle bir araçla gittim buluşmaya. Şimdi hatırlıyorum bunu söyleyen de ortağım olmuştu. Bir çöpçatan operayonuydu daha önce görülmemiştik. Kızın arabayı görünce gözlerinin parladığını kaç metreden görmüştüm. Açıkçası kızın hiçbir özelliği cazip olmadığı için o karakterle ilişkiye girmekten de kurtulmuş oldum ama yine de büyük hataydı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
6 ayGözü yüksekteyse, senin de maddi durumun ortaysa niye o kızlasın ki reis. önce hyundaiyle git, kız reddederse yaz benim s400 ü verim bide onla git bakalım fikri değişcekmi, değişirse at keyiflenek güleriz.
02 Yorumla
Soran6 ayGüncelleme atacağım
Soran6 ayArkadaşlar görüşmeye gittim. Gelişmeleri aktarıyorum hemen. Yorum yapanların çoğu olduğun gibi git demiş kendi aracımla gittim. Kızı evinin önünden aldım (ayrı evde yaşıyo üniyi burada okuyor). Kız gerçekten çok güzeldi arkadaşlar melek gibi resmen İnstagram fotoğrafları ile arasında fark yoktu. Yorumlarda biri monoca prensesi mi yazmış gerçekten öyleydi. Bi an kızı görünce boş bulunup benim aracım tamirde babamın arabasıyla geldim dedim sonra benim aracı sordu mercedes var bende dedim bi anlık kızın yüzü parladı. Önerisi üzerine lüks bi mekana gittik 2 bin hesap ödedim (değerdi). Ama iyi ki araç kiralamamışım arkadaşlar bu kızlarda her şeye inanıyo. Şimdi 2. el Mercedes bakıyorum satmak isteyen olursa. Kızı eve bırakınca biraz yakınlık oldu Hyundai benim aracım desem olmazdı. Yaptıklarım pişman değilim aklım hâla yapmadıklarımda kaldı 😂
Canım, ablan olarak şunu diyeyim sana, zaten, ilk olarak maddiyat soran insanlarla işin olmasın. Önce seninle ilgilenmeli karşında ki. Ve tabii ki de kendi arabanla git, araban olmayabilirdi, atıyorum metroyla da gidebilirdin ☺️. Kesinlikle bütçenin daha üstüne çıkma, önce beklentiyi yükseltip sonra da öyle olmadığının görülmesi daha kötü sonuçlar doğurabilir. Herzaman kendin gibi ol, bu çok daha etkileyici 😉. He eğer zaten başka şeylere bakıyorsa kız, yanında olmasının da bi anlamı yok bence..
44 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle çok haklı ve olması gereken bir yorum cuk olmuş 😊
- 6 ay
@Benimolsadecebenim Teşekkür ederim ☺️ 💐
- 6 ay
Rica ederim siz olması gereken gerçekleri dile getirmişsiniz bence
- 6 ay
@Benimolsadecebenim Yani evet 👍🏻 ☺️
6 ayBenimde arabam getz gel birlikte buluşalım ankarasaysan
13 Yorumla- 6 ay
@nsjsjjsjsjsjj i 20 var o olmaz mı
Soran6 ayAnkaradayım
Soran6 ayOlabilir😅 hesabını bırak ben ekleyim
Yapay Zeka Cevapladı
Bence "gerçek bir sen" her zaman en havalı seçenek! 🚗✨ Hyundai Getz'le samimi bir başlangıç yapabilirsin. Kendine ve aracına güveniyorsan, karşı taraf da bunu hissedecektir. Önemli olan aracın değil, senin karakterin ve tavırların. Birlikte güzel vakit geçirip geçiremediğinize bakar o ilk buluşma.
Ayrıca Getz küçük ve sempatik bir araba; şehir içinde ideal. Hele sonbaharın güzel yollarında yaprakların döküldüğü bir parkura hafif bir yolculuk yaparsanız, keyifli olur. Araba kiralamaya gerek yok! Doğallık seni her zaman daha önde tutar. 🛞🍁00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kızı etkileyeceğim diye kiralık araba tutmaya çalışma bir kere tutarsın iki kere tutarsın e ne olacak olan harcadığın paraya olacak sen kendi arabanla git kız otobüs kullanıyor en azından senin araban var
00 Yorumla- Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 6 aygidilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 aySeni maddi durumun için sevecekse Hyundai ile got sevmesin. Maddi açıdan beklentileri yüksekse spor arabayla gitsen ne olacak iki gün sonra imkanın belli edecek kendini. Bu kadar kabuk degiştirmeyin karşı cins için sonra beni terketti ben ona yetemedin hissi gelecek. Birine yaranmak için olmadığınız şekle girmeyin. Sizi seven kabullenen var olduğunuz hâlinizi sevsin ve olabileceğiniz en iyi hâl için sizi desteklesin gerçek ilişki böyle olur çünkü diğeri sosyal medyada paylasmalik popüler kültür ilişkisi olur sadece ve ötesi olmaz
10 YorumlaGidilir tabi kardeşim. Kendin gibi davran. Seni normal halinle sevecekse sevsin.
Eğer farklı bir hayat yaşıyormuş gibi davranırsan bugünlük onu etkilesen bile gelecekte mutsuz olursunuz.
Gerçi bana kalsa gözü yüksekte olan biriyle görüşmeye bile gitmene gerek yok.00 YorumlaGetz bile modelli hocam ne varmış araçta miss gibi valla. Kendin ol saklama ve git gerçek yüzünü görürsün. Araca, maddiyata vs. önem verene bakılmaz, karaktere bakılır davranışa anlayışa bakılır. Otobüsle, metroyla, tramwayla gelenin laf söylemeye hakkı yoktur. Heleki kendinde vasıta yoksa. Elde ne varsa biniliyor A noktasından B noktasına götürüyor mu ona bakılır. Değer bilmiyorsa kendini ezdirmenin bi mantığı yok agam. Maşallah 🧿
06 Yorumla- 6 ay
agalar götürsün seni. hepsine bakarız karaktere de arabaya da. kadın imkan sunulmasını bekleyebilir kendisinde aynı özelliklerin ve imkanların olmasına gerek yok.
- 6 ay
Sen bi içerlenmiş gibisin eruhlu :)) Beni birilerinin götürmesine gerek yok kendi aracım var çok şükür biner giderim istediğim yere. Kadından kadına fark var tabi önce test önemli. Ayrıca kadında olmayıp, erkekte olandan fazlasını istemekte, beğenmemekte hadsizliğini gösterir. Elde ne varsa ona binilir beğenmiyorsa kapı orada 👍.
- 6 ay
Düşüncelerinin önemli olduğunu düşünmen ne hoş halbuki daha deyimden haberin yok. asıl standartlarımızı karşılayamayan yetersizlere kapı orada bana hava hoş şahsen. sen kendi derdine yan.
- 6 ay
Hayat deyimlerle yaşanmıyor bacım eskidendi onlar. Çalış kazan milletin eline bakma muhtaç olma. Bu, bu kadar basit bir denklem. Hayat banada hoş valla kendi yolumda, hayatımda kavrulup gidiyorum. Derdim yok şükür ama derdi veren dermanını da verir. Sen geldin buldun beni gece gece, asıl senin derdin ne? Anlatta çözüm arayalım.
- 6 ay
senle ne derdim olacak yorum yapma gereği duydum altı üstü kasma bu kadar. bir erkek beni istiyorsa beklentilerimi karşılayacak beni şımartacak bu kadar basit. şartım bu. beğenmeyen istediği yere ve kişiye gidebilir uğurlar ola. bir erkekten akıl alacak değilim sonuçta benim iyiliğimi düşünecek değiller işinize gelmiyor da ondan muhtaç olma kimsenin eline bakma diyorsunuz. sırf sorumluluk almak istemediğiniz için. yemezler.
- 6 ay
Niye gasılayım ya durduk yere. Gerek duydun ki var birşeyler :) O kadar kişinin arasında benimi buldun gndbejdnsb. Neyse çok beklersin böyle yaparak boşa zaman kaybı. İşime gelip gelmediğinden değil senin iyiliğin için diyorum zaman kaybedeceğine kendin git çalış, kendin kazan, kendi geleceğini kur eğlenmene bak yoksa aha böyle ele güne bakarsın, erkeğe bağlı değilsin yani sen tek başına bireysin niye kendini ezdiriyorsun, Ne gereği var böyle yaparak tabi sap kalırsın gerçi yazdıklarından ciddi değil eğlenmelik takılmalık aradığın belli. Amaaan ne yaparsan yap artık yersin yemezsin beni bağlamaz, bana niye kendini açıyosun merak etmedim ki seni 😅 ama yazdıklarının altında yatan koca bi buruk yalnızlık var onu sezdim. 👍
6 ayTofasla gidecen ki paraya mı değer veriyor öğrenmek için 😄 şahsen ben şirketlere tofasla gidiyorum ardından F30 la hayırdır bu kadar kısa sürede mı zengin oldun diyorlar sebebi kendileri sanıyorlar tabiki kullandığım tofasi görüp iş vermeyen firmalarda var onlar zaten rengini belli ediyor onlara ne fiyat versen seni zorda sanıyor kullanmaya çalışıyorlar buda benim taktigim kız olmasada görüştüğüm insanlar iş kadını çoğu 😅
01 Yorumla- 6 ay
Merhaba. Bir esnaf için 1998 model Toyota Corolla bile riskliyken 1990'lı yıllardan Tofaş Şahin veya Tofaş Doğan kullanmak ayrı bir cesaret seviyesi.
Arabalar konusunda 571 cevap paylaştı. Ben kendi arabamla giderim şahsen bendede punto evo var napim bütçe buna yetti diğer araclar benim değil dükkanın bu benim en azından kimseye muhtac deilim kimse arabayı ne zaman teslim etcen kardes diyemez bence seni kendi aracınla görsün beğenmiyosa zatı ne kadar guzel olsada olmaz bu iş bi sözüm var bakamıcagın kadını istemiceksin çık karsına bakalım senın ona bakabilcek gücün var mı yok mu öğrenmiş ol umarım musmutlu günler sizinle olur hoşçakalın 🤗
00 YorumlaSana arabami soruyor kiz ne araban var diyemi sordu munubusle git ne olacak sonra araba sohbeti acilirsa hundai getz arabam var dersin bunu yap bence ozaman senimi istiyor arabanimi istiyor anlasilir
00 YorumlaMurat 131 kirala. Güzel, temiz ve bakımlı bir araç olsun. Tepkisine bakarsın. Kendini yine olduğun gibi göster. İkinci buluşma gerçekleşecekse hayırlısı olmuş olur...
00 Yorumla
6 ayGözü yüksekte diye limuzin mi kiralayacaksınız :) Allah aşkına kendinize uygun birini bulun. Yaşınız çok genç belli burdan. Kimse için böyle seylere girmeyin. :)
00 YorumlaOlduğun gibi davran bence.
Sonrasında en azından bana dürüst olmadın muhabbeti yaşamazsın.
Kabul edecekse de seni, sen olduğun için kabul etsin veya etmesin
00 Yorumla
6 ayEl. zikiyle gerdeğe girmek denir eğer araç kiralarsan.
33 Yorumla- 6 ay
Yaa çok güldüm buna jsksjajsjsjsjsjsjsj
- 6 ay
Allah da beni güldürsün 🤣🤣
- 6 ay
Tabi kznzksnsksn
6 ayCiddiysen olduğun gibi davran, yok ciddi değilsen kendini olabildiğince zengin, old money göster. Araç kiralamak mantıklı 😌
10 Yorumla
6 ayAraç kiralayıp kendini rezil etmeye gerek var mı?
3-4 buluşma sonra, çıkacak foyan ortaya 😀
13 Yorumla- 6 ay
Hayır 3 4 buluşma sonrasında zaten kız şutlayacak belli ne olduğu
- 6 ay
@Geologicalengineer o zaman sen bilirsin...
Benim vaktim de param da kıymetli. Hayat senin hayatın... - 6 ay
Ben de onu dedim zaten
gözü yüksekte oldugunu bildigin biriyle niye bulusursun ki🤣 bence el arabası ile git ))) hala duruyosa devam et
12 Yorumla
Soran6 ayKız melek gibi aşırı güzel
6 ayOlduğun gibi davran, nereye kadar araç kiralayacaksın yani bir gün ortaya çıkacak
12 Yorumla
Soran6 ayKiralasam da derim kiraladim bu aracı diye en azından daha şekil durmaz mı
- 6 ay
Durmaz
6 aySeni arabadan dolayı elestiricekse uzak dur zaten ömür boyu doyuramazsın onun gözünü
20 Yorumla
6 ayolduğun gibi davran tabii ki. sonra ne b0k yiyeceksin
21 Yorumla- 6 ay
şimdi kızın hepsini yiyeceksin diye mercedes mi alacaksın şkdbşkbdşjbd
Elde olanla idare edeceksin ayrıca karşı taraf için bu pek önemli olacağını sanmam ciddi ilişki içindeysenix
00 Yorumla
6 ayNe olacak ya araba arabadır, ben iş yerinin uzun arabasıyla kızla görüşmeye gitmiştim, ayrıca baştan seni olduğun gibi tanıması lazım lükse gerek yok
00 YorumlaEvlendikten sonra gözü yüksek olur donuna kadar alır nerden buluyorsunuz böyle yiyeci tipleri
00 Yorumla
6 ayOlduğun gibi davran tabikide seni araban veya maddiyatın için seven bir kadınla ömrünün sonuna kadar mutlu olamazsın.
00 Yorumla
6 ayNeysen o ol. Arac kiralasan ne olacak. Seni seven oldugu gibi sevsin. Aracin icin yakinlasacaksa zaten bu is olmasin da
00 YorumlaCiddi bişeyde olsa takılmalıkta olsa kendimi olmadığım biri gibi göstermek için çaba sarf etmem...
00 Yorumla
6 ayNasılsanız öyle gidin extra bir masrafa gerek yok. Aksine olmadığınız biri gibi görünürsünüz bmw ya da mercedes'le giderseniz.
00 YorumlaBalik bastan kokar. Cok takintiliysa bindigin arabaya sonu pek umitli degil. Haci bu kadar gozu yuksekte olana yazmayabilirsin
00 YorumlaAmac ne kiralayip zengin gorununce ne olucak sonra
10 Yorumla
6 ayOlduğun gibi davran tabiki seni Araban için istemicekse def olup gidebilir
10 Yorumla
6 aynereye kadar araç kiralıyacaksın bir yere kadar dimi o yüzden saklama olduğun gibi davran
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayOlduğun gibi davranmak daha mantıklı değil mi daha iyi bir araba alamıyorsan ne kadar süre araba kiralamayı düşünüyorsun, Bir de gözü yüksekte bir kızmış belki senden beklentisi her zaman yüksek olacak sen de seni Beğensin istesin diye sürekli onun için harcama yapacaksın
10 YorumlaTabi ki olduğun gibi göz boyayip kimi kandiracsksin? Oda öyle yapsa mutlu olurmusun?
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayaçık konuşacak olursak genelde maddiyat umurumda olmasa bile araba önemli ama neden önemli bana göre sadece estetik açısından hangi araba kaç para bilmem ve aşırı pahalı araba olsa dahi sevmem çoğu zaman arkadaşlarım bile garipser bu durumu yani parası değil de görünüşü önemli benceee
soruna geçecek olursak da kesinlikle kendi arabanla git seni severse arabanı da sever00 Yorumla- Arabalar konusunda 340 cevap paylaştı.
m 6 aySenin niyetin iyi karşı tarafta bunu hissediyorsa isterse eşekle git
00 Yorumla
6 ayAbi karşınızdaki Monako Prensesi sanki anlamıyorum bu eziklenmenizi
00 Yorumla
6 ayKarşındaki seni geröekten seviyorsa yanıns gittiğin arabanın önemi yoktur
00 YorumlaOlduğun gibi git beğenmeyen binmesin ben şahinle gitmiştim ilk bululmaya :D
00 Yorumla
6 ayEşekle bile gitmem afedersin öylesine böyle biriyle buluşacağıma eşekle gezerim daha iyi 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 aySen arabanı degil.. bulusmaya gidecegin kizi degistir bence kardeşim. Bakis acisi bu olan bir kizla ciddi iliski olmaz. Ama seni eglendiriyorsa.. eglencelik takıl tabi.
00 Yorumla- Arabalar konusunda 487 cevap paylaştı.
6 ayBen Renault 12 ile bile gittim umrumda olur mu binmezse binmesin
00 Yorumla Arabalar konusunda 349 cevap paylaştı. Niye gidilmesin o da metrobüsle gelecektir zaten 😃
00 Yorumla
6 ayAraç kiralasanız bile nereye kadar ki. Herkes dengini alsın
00 Yorumla
6 ayBu aralar ne çok buluşma sorusu var 😂😂 millet kışın buluşuyor
01 Yorumla- 6 ay
Önemli olan araban değil onda iyi izlenim bırakmak istiyorsan etkilemek istiyorsan sakın cinsellikten bahsetme teklif etme dokunmaya çalışma Kızlar kelimelerden etkilenir eline başka bir yerine dokunma saygılı davran ki soğumasın senden sadece konuşun
- Arabalar konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 aygidilir arabaya göre insan seçen o. pu ile uğraşmamış olursun beğenmezse
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayValla dostum senden yaşça büyük bi abin olarak tavsiyem.
Aracınla git doğal ol. Seni bularla değerlendirecek kimseye kibar olma içinden geç. Seni sen olduğun için beğenmiyorsa afredit olsa boş ver. Gitsin.
Kredi çekerek. Araba kiralayarak yalan söylersen eninde sonunda terk edilirsin. Üstelik borçlanırsın00 Yorumla
6 ayGidilir, gözü ne kadar yüksekteymiş görürsün.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayLa ben 41 bin liralık kurye motoruyla ne kızlar gezdirdim bi bilsen araban var daha ne istiyorsun 🤣🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayKendin için bir iyilik yap ve olduğun gibi doğal davranabilecegin birini bul kendine çünkü bu söylediğin baya kötü bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayOlduğun gibi davran kimse için farklı görünmeye çalışma sırf kızı tavlamak için
04 Yorumla
Soran6 ayKız melek gibi çok güzel. Ona sunabileceğim pek bir şey yok ama
Cevap sahibi6 ayGüncelleme hakkın doldu
Soran6 ayXper seviyem yüksek. Bi hakkım daha var yarına sakladım uzunca yazacağım
Cevap sahibi6 ayEn çok ben merak edicem 🙂
Gizli Üye(36-45)6 aySilktir et gitsin. gözüne soqam onun. Boynuzlar seni o
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayTr kızına fazla bile. Sanki on numara barbi Rus kızına gidiyorsun alt tarafı Türk kızı
09 Yorumla- 6 ay
Belki güzel kızdır, güzelse bile araba tutmak aşırı saçma ama
Cevap sahibi6 ay@Zakkumdemir hangi türk kızı güzel tyaa :D
- 6 ay
Öyle deme be internette türk ünlüler, youtube ünlüleri, dershane köşeleri. Genel anlamda güzel bir ırk degiliz ama dogru. Bakımsızlık çok birde, bakımlı gençlere bile laf ediyor bazı kadınlar, sende bakımlı ol aw. Ruslar çok bakımlı cidden iyi yapıyorlar insan kendine bakmalı
Cevap sahibi6 ay@Zakkumdemir yaşadığım trizm kentindeki yabancıları bi görsen aynada kendine bakamazsın :D sen güzel misin?
- 6 ay
Hahahaha ben ne alaka be, güzelim tabi
- 6 ay
Daha dogrusu benim çirkin oldugum ve aynada kendime bakmamam gerektigi kanısına nerdne vardım
Cevap sahibi6 ay@Zakkumdemir merak ettim özelde seni görebilirnmiiym
- 6 ay
Olmaz maaalesef
Cevap sahibi6 ay@Zakkumdemir peki o zaman iyi geceler
Kanka diyelim anlastiniz güzel gidiyor her defasında araba mi kiralayacaksin ya da bu kiralama işi nereye kadar gidecek boş ver neysen o ol beğenen öyle beğensin
00 YorumlaOlmadigin biri gibi davranma ileride doyuramazsin karsindakini kendi arabanla git seni seven oyle sevsin maddiyat falan bos onemli olan kötü zamanlarda seni sevebilmesi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayGidilir sakın kiralama, daha iyi seni olduğun gibi görsün ki kararını versin sakın göz boyama
00 YorumlaKendin gibi ol etkilemek için fazla bir şey yapmaya gerek yok
00 YorumlaBu başka seviye ya. Araç kiralamak nedir abi her gittiğinde araç kirala bir araba parası da ona masraf et
10 YorumlaYa gerçekten buna bakan var mı ya araban ne ise onunla git olduğunu gibi git
21 YorumlaDürüst ol neysen o ol kızın gözü yuksekteyse baştan gerçek maddi durumundan bahset kimseyi kandırmayın
00 Yorumla
6 ayeşşek ile bile gelirim cübbe sarık imam gibi ruh halime göre :) yapmışım dır bu arada bunları haberiniz olsun
00 YorumlaBence olduğun gibi davran, gösteriş yaparsan daha sonra çok daha fazlasını bekler sana sen olduğu için değer verir.
00 YorumlaBu kadar düşündüğüne değmeyebilir de, istersen Mercedesle git ilk buluşman son buluşman da olabilir. Kız araba seviyorsa arabalarla evlensin.
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat