Motor öneriniz var mı?

Bir kaç ay içinde motor alacağım, ehliyete yazılıyorum şu an. A1 ehliyet alacağım için 125lik bir motor bakıyorum ama karar veremiyorum. M125r çok güzel, dış görünüşünden çok sesi hatta. Marşa basınca motor sanki konuşuyor aşırı beğendim ama 175 kiloyu kaldıracağımı sanmıyorum ki selesi bile çok yüksek bana. Çoğu kişi ise Voge önerdi ama yani cidden yeni yeni karşıma çıkıp duyduğum bir motor ve top speed ne bilmiyorum ama o da çok güzel duruyor. Mt125 düşündüm birde, fiyat olarak çok pahalı olsa bile hem görünüşü, sesi ve hızı çok güzel yani. Fakat benim gözüm cbr125'de kaldı, top speed motoru olarak güzel tabii bakımları güzel motorsa anca ama yani artık sıfırıda yok ve km olarak az asla bulunmuyor maalesef ama yani ilk motorum olmasını 6 senedir isteyip hayalini kuruyordum hep. Farklı motorlara bakıyorum fakat super sport ve naked tarzında kaba duran motorlar aşırı hoşuma gidiyor. Dediklerim hakkında yorum yapıp yardımcı olursanız ve bunlar dışında tavsiye ettiğiniz motor olursa lütfen belirtin çünkü ilk motorum olacak ve cidden kafam karışıyor🥹💞
Motor öneriniz var mı?