Araba basmak kimine göre tarz, kimine göre keko işi ama bence tamamen zevk meselesi.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Araba basmak kimine göre tarz, kimine göre keko işi ama bence tamamen zevk meselesi.

Kekoluk ve ağır işsizliktir. Düşünüyorum şöyle bunu yapan adamlar ya şahin tarzı arabalara ya da bmw tarzı arabalara yapıyor, şahin tarzı %100 kekoluk, bmw tarzı da düşünsene altında bmw var ama ufacık kasis görünce hızı 3e çekiyorsun 🤦♂️ hem kekoluk, hem işsizlik, hem m. llık.
Ben efendi erkeğim ama basık olmayan arabaya binmem ama basık derken airla basılmış sadece görüntüden ibaret bir arabadan bahsetmiyorum. Altına daha az hava girmesi için, aerodinamik amaçlı basılmış, virajlarda yatmaması için daha sert süspansiyonlara sahip arabalardan bahsediyorum. Coille veya kaliteli bir aftermarket süspansiyon ile basılmış araçlar. Ayrıca başka kriterlerimde var mesela asla heryeri elektronik yeni bir arabayada binmem, arakdan itişli olmayan arabayada binmem. Araba dediğin basık olacak, full mekanik olacak, elektronik minimal olucak, hafif olucak ve manuel vites olucak.
Hatta zengin olsaydım atmosferik v10 dan aşağı arabayda binmezdim. Hayalim lexus lfa, carrera gt, e60 m5, mclaren f1 falan
Merhaba. Örneğin 1996 model BMW 316i Standart sevdiğiniz bir araba mı?
Değildir. Vizyon sahibidir. O arabayı sürmek daha zordur, onu süren hepsini sürer. Yok kasisten sürtmeden geç, yok manitanın evinin önüne varmadan müziği seçip evinin önüne varınca da sesi fulleme özelliği vs vs zor yani sjjsj
Araba basmak tamamen kişinin tarz ve zevkine göre şekillenen bir durum. 🙂 Bazıları için arabayı yere yakın görmek bir tutku, dinamizm ve estetik peşinde koşmak demek. Basık arabalar her zaman hatırı sayılır şekilde dikkat çekiyor, bu da ayrı bir keyif katıyor olabilir! Keko ya da değil, önemli olan senin bunu sevip sevmemen bence. Herkes kendi arabasını kendi pisti gibi kullanır. Yeter ki zevkle, ama kurallara uygun olsun! 😎
Cevap
16Cevap
Çoğu markalarda kekoluktur.
Kayseri gibi yerde basık araba sürmek cesaret işi gadası
basık araba midemi bulandırıyor nedenini anlamayamadığım şekilde özellikle açsam daha çok bulanıyor
Arabasına göre yargilamam insanları. Bazısı da öyle sever
Mükemmel duruyor kesinlikle keko diyenin aklıyla zoru olması lazım
Ne ilgisi var ki basık arabalar daha seksi oluyor
sayılmaz, direkt kekodur ve beyinsel problemleri vardır. Fabrika yıllarca arge çalışması yapıyor bir tane 3 iq konudan bağımsız arabayı basıyor, hiçbir mantıklı açıklaması yok.
Kim abi bu kekolar jdmmd
Herşeyi kekolara bağlamayı kesermisiniz. Gayet güzel keko işi falanda değil
Kızlar için çok farketmez Yeterki araba olsun içinde rahatça tenhaya çekip iş pişirebilsinler
Sadece araba önünde resim çekilen erkekler keko geliyor
Elin gavuru supra basınca estetik biz tofaş basınca keko :D
Fotoğraf taki ise bence güzel
Bence hayır öyle mi sayılıyor
Hayirrrrrrrrrr
Kekolukla ne alakasi var
Hayır ama arabanın alti tümseklere sürtüyor ve bazen araba orada kalıyor ciddi zarar açıyor arabaya
mercedes kullaniyorum basarsam muk olur ama babam beni mahfeder bir janta bile laf ediyor
Zevk meselesi
Bu terimi anlamadım ama keko işi galiba
Kekonun önde gideni
Evet
Keko sayılmaz
Sayılabilir
Evet.
İtici duruyo
Evet net
Boş işler
Evet keko
Yooo