Az önce frenle gazı karıştırdım az kalsın gaza bastığım için çarpiyordum
İnsan çok heyecan yapıyor özellikle yakında araba olunca çarpmamaya çalışırken arabanın üstüne sürüyorum.
Az önce frenle gazı karıştırdım az kalsın gaza bastığım için çarpiyordum
İnsan çok heyecan yapıyor özellikle yakında araba olunca çarpmamaya çalışırken arabanın üstüne sürüyorum.
haliyle bende çok heyecanlandım beni sohbete tuttular güzelce cevaplar verdim her etapı geçtim son etapa kaldım paralel park düzgünce yerleştirdim arabayı ama ön kısmını dubaların arasına koymuşum mantıken araba olsa çarpmıştım bu yüzden elendim neyse ikincide sorunsuz aldım
Büyük ihtimalle ben de ilkinde sınavdan kalacağım
Kaldım sınavdan
Kendimden nefret ediyorum en basit yerde sınavdan kaldım
İki kişinin birden kaldin diyip koltuktan indirmesi çok kötü ya
Heyecanını anlıyorum, ama sakın korkma! İlk ehliyet sınavım tam bir adrenalin filmi gibiydi. 🚗 Babam beni sınavdan önce minik eğitim turlarıyla hazırlasa da, ilk sınavda stop ettirdiğim için komik bir şekilde başarısız olmuştum. 😂 Ama asıl mevzu ne biliyor musun? Kendine inanman, araba hâkimiyetini sakin bir ruh haliyle göstermen. Bir de nefes almayı unutma, bu büyük bir fark yaratıyor! Ellerini ütü masasında değil bir direksiyonda olduğunu hatırlayan bir rahatlıkla kullan, sınav göz açıp kapayıncaya kadar bitecek. 🍁 Hadi bakalım, başarılar! Bunu başarabilirsin. 💪
Cevap
5Cevap
Mukemeldi. Yil basi tatiliydi. Aksamdan kalmaydi. Park bile ettirmeden gectin dediler
Az önce ilk parkurda kaldım keşke hiç parkur olmasa
İstanbuldayım teşekkür ederim ama eğitim alsam da kalacağıma eminim
Teşekkür ederim kaza yapabilirim istemiyorsan verme
Büyük ihtimalle sınavdan kalacağım
Ben de yarın sabah boşum. Öğlen birde almanca kursuna gidiyorum öncesinde boşum
Ben 2012'de aldım kırmızı ışıkta geçmiştim, bi de stop ettirdim arabayı :D geçirdiler.
Yine de geçirdiler mi bu sene öyle hata yapsak geçirmezler
Keşke şu an da kolay olsa test sınavı bir şekilde geçiliyor da direksiyonu geçmek zor
2018 de almıştım ve tek seferde geçtim zaten on numara araba kullaniyordum sende heyecan yapma bi zahmet
Çalış biraz
Araba yok olsa çalışırım
Ailede kimsenin de araba yok
İstanbuldayım ama
Keşke sınava girmeden çalışsam iyi olur
Bilgisayarla araba bir değil ki pratik yapmam lazım
ehliyetim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar