Teorik sınavdan, ilk girişimde 96 puan ile geçmiştim. Direksiyon sınavından ise ilk girişimde hiç hatasız geçmiştim. Vay be bir yıl olmuş :) Şimdi ücretlerde zamlanmış epeyce. O dönemde 2900TL idi. Şimdi ise 3500TL falan oldu diyorlar.
İlk girişte aldım denetmen ikide bir uyarıyordu yavaş git diye kaplumbağa gibi gitmek zorunda bırakıyor hız sınırı 70 km olan yerlede bile 50 yi geçirmedi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
benim soforlugum zaten vardi ama ben gittim deli gibi direksiyon hocasini dinledim dubaya carptim sonraki sinava girince bana dedi soyle soyle yap dedim kes lan sesini zaten senin yuzunden kaldim ve ikinci seferde kazandim cok sukur
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bn de hocamdan memnun kalmadım kaldıysam hep onun yüzünden adam sür diyordu sürüyordum park yap diyordu yapıyordum anlatmıyorduki MEB nereye dikkat eder neyden kalırsın yanlış yaparsan
Ilk girişte kazandım. Üstelik ilk defa kursta araba kullanmaya başlamıştım ve kurs dışında ders almadım birinden
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben kaldım ya bugün ilkti. 2 duba arası park yaparken teker neden sarı çizginin üzerinde olmadı diye bıraktı ama parkı yaptım çizginin üzerinde ol aldığım için kaldım
Hala sınavda sert fren yediğim yere gelince içim sızlar, o zamana kadar sınavım çok iyi gidiyordu ancak evvel sınavda biran garip davrandım oda sınavıma mal oldu, ancak yıllardır ehliyetim olduğum içim mutluyum :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hiç girmedim, ama girsem tozu dumana katar, ilk girişte geçerim onu da 🤭
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
yaziliyida direksiyonuda ilk girisimde aldim benim icin cocuk oyuncagiydi ☺☺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
İlk sınavda kazanmıştım hem direksiyon, hem de yazılıyı.
Teorik sınavdan, ilk girişimde 96 puan ile geçmiştim.
Direksiyon sınavından ise ilk girişimde hiç hatasız geçmiştim.
Vay be bir yıl olmuş :) Şimdi ücretlerde zamlanmış epeyce. O dönemde 2900TL idi.
Şimdi ise 3500TL falan oldu diyorlar.
Eskilerin hepsi ilk girişinde almıştır. Çünkü eskilerin sınavı bizimki kadar zor geçmiyordu.
Buna rağmen ben ilk girişimde almıştım ehliyeti 🤓
İlk girişte aldım denetmen ikide bir uyarıyordu yavaş git diye kaplumbağa gibi gitmek zorunda bırakıyor hız sınırı 70 km olan yerlede bile 50 yi geçirmedi
benim soforlugum zaten vardi ama ben gittim deli gibi direksiyon hocasini dinledim dubaya carptim sonraki sinava girince bana dedi soyle soyle yap dedim kes lan sesini zaten senin yuzunden kaldim ve ikinci seferde kazandim cok sukur
Bn de hocamdan memnun kalmadım kaldıysam hep onun yüzünden adam sür diyordu sürüyordum park yap diyordu yapıyordum anlatmıyorduki MEB nereye dikkat eder neyden kalırsın yanlış yaparsan
vala parklara ve yokus kalkisa yolda yururken sol seriti kaplama hele sinyalllerine kessinlikle ozen goster emniyet kemeri takmadan arabayi calistirma
Onlarda problem yok en emin olduğum parkti o hatalı oldu
iste park onemli mufettisler orda bekliyor😂
Hocamı değiştiecem ya onun yüzünden geçemedim diye salak hissediyorum kendimi şu an
bosverr
Ilk girişte kazandım.
Üstelik ilk defa kursta araba kullanmaya başlamıştım ve kurs dışında ders almadım birinden
Ben kaldım ya bugün ilkti. 2 duba arası park yaparken teker neden sarı çizginin üzerinde olmadı diye bıraktı ama parkı yaptım çizginin üzerinde ol aldığım için kaldım
Biraz kılmış hocan sanırım
Gerçi ben gireli uzun zaman oldu hatırlamıyorum bile neler yaptırdığını
Ama hoca öncesinde tüyo vermişti sanırım :)
7 sene önce ilk girişimde kazanmıştım ama o zamanlar daha kolaydı. Şimdi özellikle uygulamalı sınavda çok zorlayabiliyorlar.
Motosiklet sınavını 5. de kazandım Çünkü kurs farklı şehirde kalmıştı birkaçına giremedim
Ancak B ehliyetini 1. seferde👍
Teorik sınav ve direksiyon sınavını da ilk girişimde geçtim.
Çok stresli gerçekten. Sınav günü benden önce iki kişi kaldı ben geçtim çok şükür ilkinde
İlk seferde kazandım nasıl oldu bende bilmiyorum şimdi daha da zorluyorlar
Nezaman aldınız ehliyeti
@mühendiss-94 4 sene oluyor
Özelden mesaj atma şansınız var mı? Neden bilmiyorum ama sizinle konuşmak istiyorum
2 farklı ehliyet sınıfında tek sınavlarda bitirdim işi
İlk denememde sınavı geçtim. Direksiyon sınavını da tek seferde geçmiştim
girmedim bile direk hoca sorular sordu tamam dedi geçtin :D
Normal sinavi da direksiyonu da ilk seferde gectim hatta direksiyon sinavina arabayla gittim
2. seferde kazandım ilkinde park edememiştim. Araba yamuk durmuştu 😂
Çok zor birşey değil ki. Pandemi bitsin uluslararası pist A sürücü lisansı da alacağım.
Direksiyon sınavına yakın bir zamanda gireceğim. İnşallah tek seferde kazanabilirim diye ümit ediyorum.
İkinci girişimde kazandım. Çünkü hiç pratiğim yoktu.
Hala sınavda sert fren yediğim yere gelince içim sızlar, o zamana kadar sınavım çok iyi gidiyordu ancak evvel sınavda biran garip davrandım oda sınavıma mal oldu, ancak yıllardır ehliyetim olduğum içim mutluyum :)
Hiç girmedim, ama girsem tozu dumana katar, ilk girişte geçerim onu da 🤭
yaziliyida direksiyonuda ilk girisimde aldim benim icin cocuk oyuncagiydi ☺☺
Direksiyon sınavını birinci sınavda 95 ile geçtim...
0. Kez çünkü ehliyetim yok kursa da hiç gitmedim şıklara 0 koymamışsın alındım bak
Daha girmedim ama ilkinde alacam eminim 😈
2 de kazandım ilkinde çokaz puanla kaçırmıştım
İlk girişimde aldım zorlanmadım
Bu sene gireceğim inşallah
İlk sınavda kazandım.
İlk girişimde kazandım çok seviyorum araba sürmeyi
Birini seferde kazanmıştım.
Hepsini ilkinde geçtim
Ilkinde çok heyecan yaptığım için ikinci de aldım.
Bir kez girdim 80 aldim ciktim
Tek seferde geçtim iyi bir eğitmene denk gelmiştim
İlk girişimde kazandım.
İkincisinde kazanmıştım
Tek attım. 😂
İlk seferde aldım benden önceki kaldı
Sınavı da direksiyon unda ilk seferde aldim
Ehliyete daha yazılamadım
İlkinde tabiki kolsuz değiliz şükür
Henüz almadım ehliyetimi
Ehliyet yoktu ama tecrübem vardı. Kolay oldu
Bir kerede geçtim.