Ben Kesinlikle Megane 1 Diyorum Makyaj öncesi kasası Tam bir efsane 😍 2.0 Rxt olanları muhteşem 1.6 olanları K7M motor dir 8 valf bu motor Renault 19 Europa ile aynı motor dir
Renault un Üretmiş Olduğu en İyi Megane hangisiydi sizce?
Fazla büyük bir araç olmamasına ve alttan yüksek olmasına rağmen iç mekândaki ferahlığı ticari araçlar gibi olan sağlam güvenilir ve zamanının öncü fütüristik tasarımını taşıyan efsane kasa Mégane 1 diyorum
Yeni C Segment araçlar kendi segmentinden çıktı hiç hoşuma gitmiyor Megane 4 D segment gibi eski araçlar çok güzel di 19 Europa da Megane 1 den kısa 😅 Sedan olanından bahsediyorum
Bence megan 2 cam tavanlı vs hatta dönemine göre yol tutusundan iç malzeme kalitesine kadar gayet basarılı ki bence megan 4 inanılmaz derecede kaliteyi kaybetti 2 ile 4 arasında yakından uzaktan kalite bağı yok mesela 4 te sadece görünüm var gerisi boş 3 ise fluence ile benzemeyip daha bagımsız olsaydı daha guzel olurdu 1 serisi malum günümüzde geride kalan serilerden bence halen megan 2 üretilen en iyi megan serisi
Ah, Megane 1 gerçekten efsanevi bir modeldi! O makyaj öncesi kasasının retro havası hâlâ akıllardan çıkmaz. Özellikle 2.0 RXT, performansı ve sürüş keyfiyle büyüleyiciydi. K7M motorlu 1.6 versiyonu da dediğin gibi dayanıklılığı ve ekonomisiyle gönülleri fethetti.
Ama Megane RS serisi de ayrı bir gönül çalar! Daha modern, daha spor bir karakter. Hangisi favorim dersen, nostalji için Megane 1 ama hız için RS diyorum! 😍
Küçükken Renault Megane 2 hoşuma gidiyordu o zamanın popüler arabasıydı bu arabanın hatchback modeli hoşuma gitmiyor ama arkası enteresan duruyor şimdi ise en sevdiğim son model yani Megane 4