Hararet sorunu yok aslında bizde olmamıştı öyle sorun bizde ki Renault 19 1.6 enjeksiyonlu klimalı Airbag 98 model Sedan kasa idi konforu evet çok konforlu otomobil 😍 zaten kendisine karşı yüksek sevgim var Europa muhteşem otomobil di
Anladım 😅 ama Şunu Söyleyim 19 Europa çok seri tam deli fişek gibi araba bu yönünü çok seviyorum Onu sattık Vectra C kasa aldık Opelin buda 1.6 hantal değil ama 19 Europa nin o atak seriligini alamıyorum
Ben Renault 19 un tasarımını daha çok seviyorum Megane 1 de öyle ama 19 ne bilim daha bi dikkat çekici ama tabi önemli olan hangisinin konfor yol tutuşu üstün olduğu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Megane 1 daha efsane. Çok tutuluyor. Ihlamur yeşili en dolu paketini severim.
Ben 19 diyorum. Çok konforlu araba. Ama basınca yakıtı içiyor. Bir de hararet sorunu var.
Hararet sorunu yok aslında bizde olmamıştı öyle sorun bizde ki Renault 19 1.6 enjeksiyonlu klimalı Airbag 98 model Sedan kasa idi konforu evet çok konforlu otomobil 😍 zaten kendisine karşı yüksek sevgim var Europa muhteşem otomobil di
Hararet sorunu var derken sıcak havada trafikte ve uzun yolda fazla gaz basarsan yükseliyor. 🙂
Anladım 😅 ama Şunu Söyleyim 19 Europa çok seri tam deli fişek gibi araba bu yönünü çok seviyorum Onu sattık Vectra C kasa aldık Opelin buda 1.6 hantal değil ama 19 Europa nin o atak seriligini alamıyorum
Mégane 1 binsen R19'u tarihe gömerdin 😬🤣
O kadar mı dağlar kadar fark var konfor da 😅
Konfor fazla değil ama Mégane 1'in içi ticari araba gibi ferahtı
Ben Renault 19 un tasarımını daha çok seviyorum Megane 1 de öyle ama 19 ne bilim daha bi dikkat çekici ama tabi önemli olan hangisinin konfor yol tutuşu üstün olduğu
İyi ikisi de boş ver 😅
Şu an da bir yandan Mégane 1 çizimine devam ediyorum bir yandan da bilgisayara format hazırlığındayım 😅
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!