AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
😂😂😂😂 bu beyinle zaten ona iyilik yaparsın uzak dursan
Kriterlerim oldugu icin ve onume geleni begenmedigim icin beynimde sorun mu oldugunu dusunuyorsun? Sizin gibi her onume geleni begenebilseydim keske ☺️☺️
bacım benim kriterlerim seninkinden bin kat daha zorlayıcı ama hiçbiri bu kadar dandik değil.
Ehliyet zorlayici bi kriter degil ki ne alaka neeeeee olmasi gereken bi sey ehliyet offf benle sidik yaristirmaya calisma abla
işte onu diyorum ya gerrrrriizekalıı... mal. okuduğunu anla bir. leş beyinli
Bence çok haklısın benim babamında ehliyeti yok ve doğduğundan beri çok zorluk cektik surunduk otonuslerde falan ama cocugin hala ehliyet almak ocon zamanı varsa ikna edersin belki
Epilepsi hastası olduğum için ehliyet alamıyorum. Bu beni çok üzdü. Umarım başına gelir
11 yaş fark olan ilişkide tek sorunun ehliyet olması bi gözden geçirilmeli
Belki sağlık sorunu var alamıyor bu sorununu sana söylemek istememiş olabilir çocuğu da bırak senden kurtulur
Otobus duraginda biraktim
Biraz sert vw dominant bir erkek istiyor olmalısın
İyi de konuyla ilgili erkekler ehliyeti olmayanlar... onlar neden yorum yapmayacak?
Abi yıllardır araba kullanırım ve 20 yıla yakın ehliyette arabada var.
Sag koltuga oturan bi fıstık yok🤣
Adam senin gibi birinden kurtulduğu için lokma dağıtmalı 🙏😍😅
Adam benim icin canini veriyo ☺️☺️ az once aradi beni cok ozlemis ahahahah
Lokma dagitacagina ehliyet alsin
Oda adamın sorunu ne de olsa ülkede bacağı tüysüz erkeğe bile hallenecek açlar var 🤭 evet ehliyet işine yarıyorsa ve ihtiyacı varsa almalı ama buna gerek görmüyorsa senin için alacaksa kesinlikle almamalı hatta alsa bile birtek seni arabasına bindirmemeli 🤗💕😂
Sanki ferrari bekledim ehliyet lan ehliyet 😂😂 sizin gibi alt gelir sinifi icin ehliyet cok buyuk luks di mi ☺️☺️ zaten arabasina binmem kendi arabam var 😘😘
Senin de yok galiba para verim al
Yok benim ehliyetim ve arabam vardı ama arabayı sattım motor kullanıyorum şu an. Araban varsa sağ koltukta oturmak yerine şoför koltuğuna oturmanı tavsiye ederim 🤙😇 böylece hayal aleminden çıkmış olursun ve koltuğu camdan dışarıyı izleyen fino köpeklerine bırakmış olursun onlar daha tatlı duruyor çünkü ❤️😘🤗
Sofor koltugumda oturuyorum zaten ☺️☺️ ehliyetsiz sunepe erkekleri de yanimda oturtmuyorum 😘😘
Senin yanına oturmayarak can sağlığını düşünen erkeklerin ehliyetlerini iptal etmeye çalışmasına sebebiyet verecek bir hadise bu 🤓😅
Ah canimmm 1 kere bile trafik kazasi yapmadim, hiz cezam bile yok. Sana bu kadar cevap yeter hadi git ehliyet kursuna yazil ocaktan sonra pahalanacak zaten garibansin 🥹🥹
Ne kadar red flag bir kızda olsan👎👎 hiçbir zaman kaza bela yaşamaz ömür boyu sağlıklı bir hayat yaşarsın umarım 🙏🤗 Ehliyetim olmasaydı senin yönlendirmene ihtiyaç duymadan gerek gördüğüm taktirde alırdım gariban diyerek aşağılamaya çalışan kız yalıda doğsa bile ⛔👇😏
Ah Bu kizlar ve saçma düşünceleri sizinki sevgi değil farklı arayislar
Kendi arabam ve kendime denk birini istiyorum. Kuru ekmege matah edecek kadar enayi olmadigim icin kusura bakma. Basarili biriyim ve her seyin en iyisini hak ediyorum.
O zaman zengin paralı birini bul 🤣 satılık mal gibi kendinizi düşünüyorsunuz nefret ediyorum bu kafa yapisindan
Biiiip biiip otobusun geldi
🤮🤮🤮🤮
Tabii ki kendim gibi zengin birini alicam evimde sunepe mi besleyeyim ahahahsh
Al da gör sırf bunlara bak sen 🤣
Şu hiçbir şeye benzemeyip de aşırı şımarık görünce deliriyorum ya saç desen çakma, aura desen full ego, alığın maaş max 60k, abazalar da olmasa seni kim ne yapsın hahahaha
Biiip biiip otobusun geldi
Senin dibin daha önce geldi bi git de yaptır araban var madem ay sonunu mu bekliyosun paran mı bitti ahsjdjsj
Dibim filan gelmedi asansorun isigindan oyle duruyo canim benjm 😘 10 parmak dibim de gelse senin gibi sunepelere bakmam. Benim kuafor masrafim senin maasin kadar ahahahah
Sorun sen de hadi kendini düzelt otur bir gün aynanın karşısına sor kendine
Sanki ferrari istedik bi ehliyettir onu da alin yaa ne kadar zavallisin 😂😂😂
Çok teşekkür ederim iltifatın için mutlu olmussundur umarım anca bu şekil de eglenebilirsin zaten xd
Senin gibi bi soytari beni anca eglendirebilir ve basardin 😍
Belki bir travması vardır her erkek araba kullanacak diye bir şey yok ki
Bence bırak çocuğu yazık senle mi uğraşacak
Otobus duraginin onune biraktim
Komple hayatından çık daha iyi jdjx
Benliksin yaaaa. Araba kullanırken senin gibi minili sevgilimin bacağını tutmak çok ateşli
Benimki sağlıktan ehliyet alamıyordu o dert ediyordu ben onun kadar dert etmiyordum
Niye almamis acaba bende 2 tane var 3. Alcam yakinda
Merhaba sizin ehliyetinizin olması çok avantajlı arkadaşınızda ehliyet alır beraber kullanırsınız
Adam belki alamadı her insan ehliyet alacak diye şart mı var belki sağlık sorunu var bilemeyiz ki
Yarın gider ehliyet alırdı yazılırdı ne saçma soru
35 yasina kadar almamis sag koltukta oturmamis napim onu
He tamam sen başka insansın
Asortik sin sen kızım
Ehliyet ruhsat lutfen
İbb kepce operatörüyüm aslan parçası
Saçma olmuş sende sorun
Gomlek link versene djdbjdhd
🤣🤣🤣🤣lcw
Herkes araba kullanıcak diye bir şey mi var bu yüzden manita yapmıyorum ön yargıları batsın bu türk kızlarının
ehliyeti olmak zorunda değil
Otobusle gezeriz artik
Sende her gün biriyle dışarı çıkıyorsunn yeter da
Cikmiyim mi
Birinde dur artık yani sıra bana gelecek neredeyse
Tamam dateleri durduruyorum
Zahmet olacak biraz evde otur film izle yalnız kal kendini bi resetle
Gencim guzelim cok sukur arabam var niye evimde oturup pısayim ki? Film izlemedigimi sanma cok genis bi film arsivim var ama sosyal olmayi seviyorum
Sende haklısın beni de alır mısın yanına 😂😂😂
ehliyet al çocuğa
Evine ben birakayim ehliyetini alayim sigarasini da cebine birakayim nolcak ki
ha şöyle işte aferin
Troll soru ciddiye almayn kızım diye milleti yiyor Harun dayi haha
boş ver kendi arabanı sür en keyif verici
Saçmalık sen bahane aramişsin
Ne olmuş ehliyeti yoksa?
Biraz haklı olabilirsin..
bende tır ehliyetide var :D
Erkek dedigin araba surecek kim ne derse desin
Tır şöförlerinin gözü yaşlı 😅
Ehliyet alirdi
Haklısın bence de asıl preneses sen olmali
Ne büyük dertlerinizi varmış 😀😀
Çok geç kalmış sayılmaz ki ehliyet alabilir
Saçmalama ceren ehliyet alınır
Senin ben derdini skim
Sktr lan ordan varoş
Para verim ehliyet al sanal artislik yapma
Lan konuşma * çok şükür motorum var
Araba yerine sen motorella olmuşsun bundan haberin var mı y@rram seni
Ne diyeyim. Cahil şımarık bir TC kızı daha
Para verim ehliyet al ahahah
Ehliyetim var varoşsu teşekkür ederim : ) Arabam da var motorum da var çok şükür
burcun kesin kova yengeç falandır senin
Oglak. Ehliyetsiz vasifsiz cocukta yengec 😎
oğlak karısından bi bk olmaz. sevmem. ama sen yengeçle karşıt burç oldugun için iyi anlaşabilirsiniz.
Bende burcumu cok sevmiyorum en kotu ozelligim cok hirsli olmam, surekli daha iyisini istiyorum. Yengec burcu bana gore pasif kaliyor o yuzden istemiyorum cocugu
sanki oğlak çok mu aktif? dişil burç bi kere. toprak grubu oldugunuz için bu hırs var sizde çünkü inat var adı üzerinde toprak. toprak gruplarına para hırs maddiyat çıkar de başka bişey deme. su grupları duygusaldır, toprak grupları soğuk ve duygusuz ve inatçıdırlar. biri paraya maddiyata tapar, diğeri duygulara sevmeye sevilmeye önem verir para maddiyat çıkar önemsizdir su grubuna.
Çocuk iyi ki senden kurtulmuş. Boş insansın
Aynen evine biraktim gecen gun askindan öluyodu ahahahahaah
Peki arabasi var mi ve kullanabiliyor mu
Kiz ehliyeti yok ne arabasi
Ehliyeti olmayip arabasi olan cok kisi var
Hayir bence cok haklisin sorumsuz biriylen olmaz
şımarık
Tamam manitamla birlikte otobuse binerim ya nolcak
sen gibileri skip geçiyolar çok takma
Ablacim arabam var ve calisiyorum. Herkesi kendin gibi sanma 😇
Alırdı ehliyet
dibi gelmiş sarışından ne bekliyorsunuz
Kiz kendi kafandaki misir puskulune bak once 😂😂 saclarimi en iyi kuaforlerde yaptiriyorum senin gibi evde 10.1 le boyamiyorum 😂😂😂
5 parmak bakir saciyla bana laf soyluyo zilli
haksızsın
Hakkın
Kriterleri gösterir insanın kalitesini
Haksız sayılmazsın
Haklısın yakışmıyor
Sizde haklısınız
Abartmışsin bence ehliyet alınır yani
Taksiye binseniz
saygı duymak lazım
Haklısın
Travması olabilir